Şimdi Ara

Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
47
Favori
143.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yanlışlıkla 720 p koymuşum, 1080p olup 35 dolarlık şu modelle 70 dolarlık üsteki modeli sormak istemiştim.
    http://s.aliexpress.com/aeiIRZjq

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • http://s.aliexpress.com/VfIJz6fQ
    Bunu alıyorum ne dersiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları




    Resımdekı hatayı alıyorum yardım edebılecek bırıvarmı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba üstat bizim sorunumuz biraz< büyük sanırım çözemiyoruz. bize yardımcı olursanız çooook seviniriz. Mi Home Security camera satın aldık ilk kurulum başarılı oldu güncelleme de bu sırada yapmı olmalı kamerayı yerine bağladıktan sonra ofline konumuna düştü bağlantı yapamayınca mi home dan kurulumu silip yeniden yüklemek istedik fakat keşke silmeseymişiz artık kurulum yapamıyoruz reset işe yaramıyor kameranın ışığı hep turuncu yanıyor her hangi bir tepki de vermiyor. lütfen yardımcı olun.
    mi home eski sürümlerini yükleyim denedik yine olmadı.
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 19 Eylül 2018; 15:14:4 >
  • ntugral N kullanıcısına yanıt
    Settingsten lokasyonu çin yapınız

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi cameraya uzaktan bağlandığımda ses kesik kesik geliyor. Tel iphone çözümü nilen var mı?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mi 1080p kameramı ilk aldığımda sorunsuz bir seferde bağladım. Sonra telefonuma format atınca kamerayı resetledim şimdi daha bağlayamıyorum. Herşeyi denedim. Mi home uygulamasında location maintain china seçiyorum. Kamerayı görüyor turuncu ışık yanıp sönünce barkodu kamerya okutuyorum ama asla okumuyor. Yi home uyhulamasında çıkan barkodu tanıyor ama yi home uyhulamasında da yanıdıktan sonra bağşantı zaman aşımı diyip kamera yeniden turuncu yanıyor. Yi home uygulamasında çıkan barkodu screenshot yapıp mi home uyhulamasında okutuyorum orda da tanıyor ama sonu gelmiyor yine. Aktif kullandığım kameraydı. Ne yapmam gerekiyor çözemedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sizin dışardayken telefon üzerinden 3g ile baktığınızda bağlanma sorunu yaşıyormusunuz. Ben kamerayı iş yerine kurdum wifi ile sorunsuz bağlınıyor görüntü güzel. Ama başka bir yerden iş yerini izlemek istediğimde bağlanmak işkence gibi geliyor.



    Bazen direkt bağlanıyor. Çoğu zaman da hiç bağlanmıyor yükleme ikonun da kalıyor. Varmıdır çözümü.



    Not: işyeri internetinde sorun yok. Sabit 35 mbs

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Genelde herkes sorun yazmış pek çözüm yanıtı yazan olmadı. Ben şöyle yazayım. Ben de aynı modelin beyaz olanını aldım. Kamerayı kurdum her özelliği gayet güzel çalışıyor. Fakat şöyle bir sorun yaşıyorum. Evde Wi-Fi ile bağlanırken görüntü gayet akıcı iken telefon şebekesi üzerinden Bağlanmak çok zor ya da hiç bağlantı olmuyor hata veriyor.Ben bağlantı ayarlarını kurcalarken şöyle bir çözüm buldum. Buna çözüm demeyelim de alternatif izleme diyelim. Ürünü ilk önce kaldırdım. Daha sonra lokasyonu farklı bir yer seçtim mesela hong kong. Daha sonra ürünü kurdum fakat benim ürünüm listede yok sanırım Çin versiyonu olduğu için. Çünkü benim ürünün beyaz genelde siyah olan ürünler listede var. Ben de ürünü başka bir ürünle tanıtarak kurdum.Kurulum bitiyor ürün ana ekrana ekleniyor fakat ürün özelliklerini kullanamıyorsunuz hata veriyor. Fakat uygulanmadığı kapatıp tekrar açınca yukarıdaki kısa yol kamera tuşuna basınca görüntüyü alıyorsunuz.Görüntü gayet akıcı hiç kesilme yok takılma yok normal izliyorsunuz hem de telefon şebekesi üzerinden. Bunun şöyle bir dezavantajı var kameranın hiçbir özelliğini kullanamıyorsunuz. Kaydetme kayıtları izleme hareket kontrolü vs. Ama Görüntü akıcı ve ses geliyor. Bence sorun Çin lokasyon yoğunluğundan olabilir. Eğer sadece görüntü ve ses istiyorum diyenler varsa bu yöntemi denemesini önerebilirim. Ayrıca benim sorunumada Yanıt veren olursa çok sevinirim.

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    Xiaomi IP Kamera Genel Konu ve Kullanıcıları

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ntugral N kullanıcısına yanıt
    Sanırım siz yanlış ürünü tanıtmışsınız. Üstüne basılı tutup silin daha sonra lokasyonu çin seçip doğru ürünü tanıtın. Ürününüz beyaz mı yoksa siyah mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Merhaba ,
    https://tr.aliexpress.com/item/Orijinal-Xiaomi-Kamera-Ak-ll-IP-kamera-1080-P-2-4G-Wifi-130-Geni-A-10/32867592877.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.41a24c4dQDRLAb
    Bu modelini aldım , hatasız kurulum yapmak için yardımcı olabilir misiniz ? you tube vs den doğru bir kurulum videosu var mıdır ?
  • brl65 kullanıcısına yanıt
    Selam,
    Bendeki ürünün aynısını almışsınız. Telefon nedir İos mu android mi?
  • sorunvar41 S kullanıcısına yanıt
    kameranın eski sürümlerini yüklemeyi deneyin olur. Biraz araştırın tf.restore.img gibi bir dosya var. onu internetten bulup indiriyorsunuz. karta format atıp bu dosyayı içine koyuyorsunuz. Sonra kameraya takıp kameranın fişini takıyorsunuz. 5 dk sonra işlem tamam. yapamazsanız yazın ben yardımcı olurum buradan.
  • Bu arada ben mi home uygulaması yerine kameranın görüntüsünü bilgisayardan görmek istiyorum diyenler varsa. Buyrun;http://xiaomi-miui-ota-3rdrom.ks3-cn-beijing.ksyun.com/rom/u491047765/1.0.6080.2/MiCamera-1.0.6080.2.exe

    programı pc'ye kuruyorsunuz. çince felan ama klasik ileri ileri diyip kurun. daha sonra açılınca mi home şifrenizle bağlanıp kameranızı izleyebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acarbulut -- 30 Ekim 2018; 16:6:20 >
  • Sayın acarbulut . henüz gelmedi ama sizin anlattığınız gibi bir tarif hiç duymadım ? tlf ios zaten kendı uygulaması var appstore da indirdim . Sadece tariflerde mutlaka bölge olarak çin i seçmemiz söylenmiş yoksa görmüyormuş . siz de nasıl oldu ?
  • Evet bendeki üründe çin server üzerine kurulu zaten diğer bölgelerde ürünü kuramıyorsunuz. Diğer bölgeler için farklı ürünler var bizdeki kamera sadece çin server üzerine kuruluyor. Fakat her ne hikmetse cep telefon hattı üzerinden kameraya erişemiyorum. Ya hiç bağlantı alamıyor yada arasıra bağlanıyorum. Ben bir türlü çözemedim gitti. Siz gelince normal kurulumu yapın bakalım sizde nasıl olacak. Ben normal çin server ios kurulum videosu paylaşayım buradan.https://youtu.be/lkm76LcDB1k

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kameraların global versiyonları var. Bunlarda da mainland china mı seçmek gerekiyor?



    Xiaomi mi robot kullanıyorum, region Europe olarak. Chiba seçtiğinde bazen çok geç bağlanıyor. Ondan kamerada Europe olarak kullanmak istiyorum sorun yaşamamak için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera geldi , az zorlasada kurulumu yaptım şimdilik stabil çalışıyor. Henüz sd hafıza kartı takmadan çalışıyor yedeklemeyi deneyemedim , diğer özellikler çalışıyor. Ses geliş gidiş iyi, gece görüş ve normal Hd görüş gayet iyi. Hareket dedektörü de çalışıyor . Şimdilik bu kadar ...
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.