Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları! (667. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.918
Cevap
373
Favori
1.334.036
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • TnesQuare kullanıcısına yanıt
    Çok iyi dostum burada 700 bandını gördü en son bildiğim kadarı ile.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoper01

    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07RFMJJ5L/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

    Anker SoundCore Icon Mini IP67 Bluetooth Hoparlör, Siyah

    Fırsat Fiyatı: ₺110,00 & Kargo BEDAVA

    aldım 1 tane denemek için
    Bende aynisini hepsiburada'dan 109 liraya aldim kargo dahil. Normalde fiyati 159 idi ama ilk alisverise ozel 50 tl indirim uyguladi. Yorumlari da cok iyi. Performans olarak jbl go2'yi gectigi soyleniyor. Cantada, sporda vs. Tasimak icin bu tarz ufak bir seye ihtiyac vardi. Sonucta artik bu fiyata konsol oyunu bile alinmazken, cihaz almis olduk. asla uzmez diye dusunuyorum. Hayirli olsun sizinki de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dostum 532 liraya biraz önce aldım bakalım kargo ne zaman gelecek Çin'den ilk siparişim ve bugün kutlamayı düşünüyorum 😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgsgsg2010 M kullanıcısına yanıt
    ooo hadi hayırlı olsun dostum akşama şöyle güzel bir cilalarsın ve Türkiye fiyatına yaklaşmış olur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferkolnikov -- 15 Haziran 2020; 14:35:58 >
  • mgsgsg2010 M kullanıcısına yanıt
    Vergi ile 700’e yaklaşır. Umarım 2 aya gelir. Çok geç geliyor. Hayırlı olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • aliexpresste hoparlörlere ne kadar vergi çıkıyor arkadaşlar. mifa a10 alacağım. son zamanlarda getirten var mı? bir tane var zaten. 2. alıp streo bağlantı yapmak istiyorum fiyatlar uygunken
  • Aliexpress için indirim kodu 4usd : PP4BTL93 Ben kullandım.Çalışıyor.
  • vetsimon kullanıcısına yanıt
    Hiç sipariş verilmemiş hesaplarda geçerliymiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 😂😂😂😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 4 Haziranda 2 adet Mifa A10+ modelini sipariş ettim, bugün gümrükten çıktı; 2 adet için 36 lira vergi yazmışlar. Tek alınsa 20 lira civarı çıkıyor, ürün yorumlarında da öyle belirtilmiş.

    Henüz almadıysanız A10+ modelini de inceleyin derim, ekşi'de değerlendirmesi de yapılmış:https://eksisozluk.com/mifa-a10-plus--6537733

    Şuan baktığımda kupon ve indirimlerle A10 19,05 Dolar; A10+ ise 24,31 Dolara geliyor.
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    2 yıldır A20 modelini kullanıyorum metal kasası ile efsane ben çok memnunum. İndirim ve 16gb lık hafıza kart hediyesi ile oda alınabilir şuan.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferkolnikov

    2 yıldır A20 modelini kullanıyorum metal kasası ile efsane ben çok memnunum. İndirim ve 16gb lık hafıza kart hediyesi ile oda alınabilir şuan.
    Evet o da bir alternatif. Şuan AE'deki kısa süreli yaz dönemi indirimi ve eldeki kuponlarla uygun fiyata almak mümkün.
    Benim için USB girişi de önemliydi, bu yüzden A10+'a yöneldim ki A10 ve A20'de bunlar yok :/




  • HaTToRi kullanıcısına yanıt
    Bir tane de ben sipariş verdim hocam. Hayırlı olsun herkese (:
  • kırmızımercimek kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler iyi fazla çıkmıyormuş. Yeni model plus kesinlikle daha mantıklı. Ama işte bende bir tane a10 var ve tws bağlantı yapmak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Amazonda Anker Motion + , Go shopping adlı satıcıdan şuan 499tl görünüyor. Fiyat uygun geldi. Sizce güvenilir midir alınır mı?
  • Arkadaşlar Çin'den anker motion + aldım satıcı dün kargoya vermiş ne zaman elime geçer sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dagankul kullanıcısına yanıt
    6502'li Tüketicinin korumansı adına düzenlenen kanundaki Mesafeli satış ile ilgili maddeler;

    Yani aslında kısacası 14 gün içinde beğenmezsen geri verirsin.

    Mesafeli sözleşme; satıcı veya sağlayıcı ile tüketicinin eş zamanlı fiziksel varlığı olmaksızın, mal veya hizmetlerin uzaktan pazarlanmasına yönelik olarak oluşturulmuş bir sistem çerçevesinde, taraflar arasında sözleşmenin kurulduğu ana kadar ve kurulduğu an da dahil olmak üzere (telefon ve internet gibi) uzaktan iletişim araçlarının kullanılması suretiyle kurulan sözleşmedir.


    Tüketici, sözleşmenin kurulmasından önce, mal veya hizmete dair hususlarda satıcı veya sağlayıcı tarafından bilgilendirilmek zorundadır. Mesafeli sözleşmenin en önemli unsurlarından olan ön bilgilendirmenin amacı; tüketicilerin satıcı veya sağlayıcı ile karşı karşıya gelmediği ve almayı düşündüğü mal veya hizmeti somut olarak görmediği veya deneyemediği alışveriş yönteminde sözleşme konusu mal veya hizmete dair önemli hususların alışverişten önce verilmesinin sağlanarak, tüketicilerin neyi satın almak üzere oldukları ve ne gibi hak ve yükümlülüklere sahip oldukları konusunda haberdar etmektir.

    Tüketicinin 14 gün içinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkı mevcuttur. Sözleşmenin kurulmasından malın teslimine kadar olan süre içinde de cayma hakkı kullanılabilir. Ön bilgilendirme yükümlülüğü yerine getirilmezse cayma hakkı süresi 1 yıla çıkmaktadır.

    Cayma hakkının bazı istisnaları vardır. Örneğin, çabuk bozulabilen ve son kullanma tarihi geçebilecek mallar ya da tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallara ilişkin sözleşmelerde cayma hakkı kullanılamamaktadır.

    Cayma hakkının kullanımı için satıcı veya sağlayıcıya yazılı olarak veya kalıcı veri saklayıcısı ile bildirim yapılması yeterlidir.

    Cayma hakkının kullanılması durumunda tüketici malı 10 gün içinde satıcının belirtmiş olduğu kargo firması ile ücretsiz olarak iade etmeli ve satıcı da 14 gün içinde bedel iadesini yapmalıdır. Tüketici, cayma süresi içinde malı, işleyişine, teknik özelliklerine ve kullanım talimatlarına uygun bir şekilde kullandığı takdirde meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan sorumlu değildir.

    Satıcı veya sağlayıcı siparişini taahhüt ettiği süre içinde yerine getirmek zorundadır. Mal satışlarında bu süre 30 günü geçemez. Aksi takdirde tüketici sözleşmeyi feshedebilir.




  • ferkolnikov kullanıcısına yanıt
    Hocam bence bu Türkiye içinde geçerlidir n11 Hepsiburada tarzı Çin'deki satıcı bu kanunu dinlermi hayır bilmiyorum sadece akıl yürütüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mgsgsg2010

    Arkadaşlar Çin'den anker motion + aldım satıcı dün kargoya vermiş ne zaman elime geçer sizce
    Kargo firmasına göre değişkenlik gösterebiliyor dostum uzun zamandır. Yanwen Special-Line en hızlı olanı bazen kullanıcılar onun için ekstra ücret istiyorlar. Bazıları da ücret istemeden direk onunla anlaşmalılar. Ücretsiz hızlı gönderimi yapıyorlar. Çünkü ucuz yollu ekonomik ve takipsiz olan yanwen seçenekleri de mevcut. Birde şöyle durumlarda olabiliyor aracı firmalar da çok Çin'de coğrafya büyük olduğu için sadece kendi şehirlerinde taşıyıcılık yapan firmalar da var. Misal ürünün önce China posta veriliyor sonra bir bakıyorsun Yanwen olmuş. Bazem EMS oluyor bazen Singapur post oluyor arada taşıma esnasında değişkenlik gösterebiliyor o yüzden satıcıyı iyi seçmek lazım. 1 dolar için bile hava kırk takla atabiliyorlar. Belki bazılarımız için önemli olmaya bilir ama dünyanın 4 bir yanına gönderim yapılan yüzlerce ürün olduğunu düşününce sürümden büyük kar payı doğabiliyor. Çünkü bazı kendini akıllı zanneden kullanıcılar ürünün fiyatını düşük gösterip kargo fiyatını yüksek gösteriyor. Kargo ücretinden karını alıyor. Ee hali hazır da da bir çok insan bu işi orada yapıyor. Rekabetin önem arz ettiği bir piyasa.




  • 
Sayfa: önceki 665666667668669
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.