Şimdi Ara

Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

Bu Konudaki Kullanıcılar: KimYon_Reyiz
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
15.881
Cevap
374
Favori
1.330.732
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
54 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ***04.12.2019 yeni incelemeler***

    Anker Flare Plus:
    Ankerin ürettiği bomba ürünlerden biri diyebilirim. Yine çok temiz kaliteli bir ses sahip ürün. 360 derece ses veren bu ürün buna rağmen gerçekten çok güçlü ve yüksek bir ses sağlıyor. Son seste dahi hissedilir bir bozulma olmadan da bunu başarabiliyor. Yine üzerinde bass modu butonu olan ürün bence yeterli bass verebiliyor ancak rakipleri diyebileceğimiz Sony XB3? ve JBL charge 3 gibi ürünlerden elbette bass olarak geride. 360 derece sesten dolayı mevcut bass ları biraz daha yüksek olsa muhtemelen mid ve tizleri boğardı yüksek seste o yüzden ideal olmuş diyebilirim. Sadece 780 gr ağırlığında olan bu ürün, sahip olduğu hoparlör ve pil gücüne göre çok kompakt bir yapıda diyebilirim. Özelleştirilebilir ışıkları çok güzel gerçekten. İsterseniz kapatılabiliyor da. Bana göre Motion Plus tan geride kalmayan bir ürün. Yüksek çözünürlüklü müziklerde motion plus sesi karşıdan vermesi ve aptx aktarımıyla sesi bir tık daha iyi geliyor demek yanlış olmaz sanırım. Flare+, Motion Plus'dan da %30 oranında daha hafif.Flare Plus 100$ altında sesi,pili,malzeme kalitesi, taşınabilirliği itibariyle kesinlikle ilk düşünülecek ürünlerden birisi.


    Archeer A320S:

    Bu hoparlör için bass canavarı demek yanlış olmaz. Üst düzey bass ları olan bir hoparlör arıyorsanız ve bass seviyorsanız ama çok fazla da para vermek istemiyorsanız işte ideal seçim bu. JBL Charge 3, Sony XB30 gibi cihazlardan çok daha iyi bass lara sahip. E bu kadar üst düzey bir ürün hem de bu fiyata diyebilirsiniz tabi. Malesef bu kadar güçlü bass lar daha güçlü 2 sürücü ile desteklenebilirdi. 5x2 watt sürücüler malesef 15watt lık bass radyatörünün altında boğuluyorlar yüksek seste. EQ ayarı ile son derece iyi bir seviyeye gelse de cihazın tam kapasitesini verimli bir şekilde kullanamamış oluyorsunuz. Bambu ağacından yapılmış malzeme kalitesi ve 8800mah lik süper pili düşünülünce cihazın fiyatının çok üzerinde bir hoparlör olduğunu söylemek yanlış olmaz. Örneğin bir Tronsmart Element Mega'dan ya da Mifa A20 den çok daha iyi bir ürün demek yanlış olmaz bu cihaz için.

    Blitzwolf AS2:
    Bu hoparlör için low budget seviyesinin dip noktası demek yanlış olmaz sanırım. 2x10 watt sürücüleri ve 20 watt lık bass ünitesi ile HI-RES Audio seviyesi olmayan hoparlörler içinde en iyi sese sahip hoparlör denilebilir. Gerek bass,gerek tizler gerekse mid ler çok başarılı ve dengeli fiyat. A320s ile karşılaştırmada bass,pil ve tasarım olarak geride olsa da genel anlamda ses olarak bariz daha iyi. Ben çok fazla para vermeyeyim ama ses olarak da beni tatmin etsin hem de güçlü bir sese sahip olsun diyorsanız bu hoparlör sizin için biçilmiş kaftan.

    Anker Motion Plus:
    Kesinlikle yılın ürünü hatta efsane bir ürün demek mübalağa değil bu ürün için Anker'in Premium ve Soundcore Pro facialarından sonra bu kadar iyi bir ürün çıkarmasını hiç beklemiyordum şahsen. HI-RES Audio dinlemek için alabileceğiniz en uygun ürün bu. Ses kalitesi kusursuz demek yanlış olmaz. APTX desteği ile gecikme olmadan yüksek kalite ses aktarımı yapabiliyor. Tizler ve Midler mükemmel ve her detayı çok temiz bir şekilde duyabiliyorsunuz. Çok derin gümbür gümbür hissedilen bass lara sahip olmasa da son derece tadında bırakılmış denilebilir. Ses gücü 30 watt ın hakkını fazlasıyla veriyor. Ses yüksekliği ve kalitesi AS2,A320S,jbl charge 4 vb. ürünlerin bariz üstünde. Malzeme kalitesi ve görüntüsü de çok kaliteli ve elit duruyor. Pili son derece tatminkar. Kısaca çok kaliteli ve tatminkar bir hoparlör almak istiyorsunuz ancak binlerce TL vermek istemiyorsanız bu ürün aradığınız model olacak. Parasının her kuruşunu hak ediyor.

    Sony XB21:
    Suya ve toza dayanıklı, ses gücü dış ortam için yeterli outdoor bir hoparlör arıyorsanız ve çok da fazla para vermek istemiyorsanız XB21 için en uygun seçenek demek doğru olur. Mevcut şartlarda 100$ altına alınabilen bu malzeme kalitesinde ve su geçirmez başka bir hoparlör daha yok. Ses olarak bass ların ön plana çıktığı ve mid-tiz sesleri baskıladığını söylemek yanlış olmaz. Çok iyi bir ses kalitesi olmasa da ses yüksekliği,mevcut fiyatı ve özellikleri ve Sony malzeme kalitesi ile üzmeyecek bir seçenek olarak aklınızda bulunabilir.

    Sony XB22:
    XB21 in 2019 güncel modeli. Yine suya ve toza IP67 sertifikası ile dayanıklılık sunan bu hoparlör önceki XB21 ve XB20 modellerinden daha hoş bir tasarıma sahip diyebilirim. Yine en büyük farklardan biri olarak canlı ses modu eklenmiş. Bu modda bass ve tiz leri azaltıp vokali biraz daha ön plana çıkarıyor. Extra bass tuşundan daha mantıklı ve kullanışlı olmuş diyebilirim. Bunun dışında XB21 e göre biraz daha dengeli bir sese sahip. Yine de her 2 modeli de dinlediğinizde arada vay be dedirtecek bir fark hissedemiyorsunuz canlı ses modu haricinde. Yani birbirine yakın seslere sahip. Şu an XB21 ve XB22 ile ciddi fiyat farkı var. Bence bu kadar fark eden bir şey yok o yüzden aradaki yüksek farkı vermenize değecek bir durum da yok garantili fiyatlar için konuşursak.

    Yukarıdaki modelleri sıfır ya da sıfırdan farksız full kutulu olarak en uygun fiyata almak için özel mesajla fiyat sorunuz.

    Arkadaşlar konuyu düzenleme fırsatı buldukça buraya ürünleri ekleyip düzenleme yapacağım. Yorumlar ve değerlendirmeler eklenecek. Lütfen ilk mesaja bakmadan ürün tavsiyesi istemeyin İlk etapta test edilmiş ve en beğenilen hoparlörleri paylaşıyorum. Buraya eklediğim hoparlör aynı zamanda Fiyat/Performans seviyesi en üstlerde olan ürünlerdir. Konuştuğumuz ürünler pilli ürünlerdir. Aşırı pahalı olup da pilsiz ve taşınabilirliği olmayan bluetooth özellikli hoparlör almayı çok mantıklı görmüyorum çünkü bunların yerine ses sistemi tercih etmek daha mantıklı. Ayrıca her türlü ses sistemine ufak bir bluetooth adaptör ile bluetooth hoparlör özelliği kazandırabilirsiniz, bu yüzden eğer bir bluetooth hoparlörü ordan oraya istediğiniz gibi taşıyamıyorsanız Bluetooth Hoparlör diye almanın da çok fazla mantığı yok fiyat uygun olmadığı sürece, çünkü prize mahkumsunuz yine

    Aliexpress SF Express İçin Takip sitesi:

    https://intl.sf-express.com/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Buradan gönderi yurtdışına sevk olunca global takip no çıkıyor.

    LP ile başlayanlar için:

    https://global.cainiao.com/?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber

    Düştükleri en ucuz fiyatlara göre benim tüm zamanların iyi F/P listem(22.03.2019):

    1- Soundancehttps://www.amazon.com/gp/product/B06XT72Q65
    2- Aptoyuhttps://www.amazon.com/gp/product/B07G231SMH/
    3- Ancordworkshttps://www.amazon.com/gp/product/B07CHCNMXN/
    4- Vtin R2https://www.amazon.com/gp/product/B07F8LVFY9
    5- Kinpshttps://www.amazon.com/gp/product/B075S2Y5C3
    6- GBTigerhttps://www.amazon.com/gp/product/B01I6RZ8SC
    7- Sardine SDY-019https://tr.aliexpress.com/item/32436954724.html?gatewayAdapt=glo2tur
    8- Douni A7https://www.amazon.com/gp/product/B07FMT6RTW/
    9- Mifa A1https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32822534968.html
    10- Doss Travellerhttps://tr.aliexpress.com/item/32864261394.html?gatewayAdapt=glo2tur
    11- Edifier MP200https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32832019116.html
    12- Toproad FMhttps://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32783636854.html
    13- Mifa I8https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32932931630.html


    3-6 Watt Arası Hoparlörler:

    Mifa A1:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32822534968.html
    Yorum: Bu ufak ve hafif hoparlörümüz boyutuna göre gerçekten çok iyi bir performans sergiliyor. Ses seviyesi olarak piyasadaki pek çok 10 watt lık ürün ile yarışabilir. Ürün boyutuna göre çok hafif bunun sebebi kasa içerisinde hava akışı için boşluk bırakılmış ve bass larının daha güçlü olması sağlanmış. Mono bir hoparlör için gayet iyi bass veriyor. Ağabeyi A10 gibi gayet temiz ve dengeli bir sesi var. Son seste ufak bir distorsiyon hissedilebilir bass lı müziklerde. Micro SD kart girişi mevcut,mp3 ve Flac oynatabiliyor. Şarjı normal dinlemede 8 saat kadar dayanabiliyor. Vakumlu ayakları sayesinde zıplama ve titreme problemi olmuyor. En önemli özelliklerinden biriside suya ve toza karşı çok dayanıklı olması. En düşük 19 dolar seviyesini gören bu hoparlörümüz F/P olarak rahatlıkla tercih edilebilir.

    Anker Soundcore Mini:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32811981821.html
    Yorum:Anker'in fiyat/performans olarak en iyi ürünü bence. Mini hoparlörler arasında pil ömrü ve radyosu ile aradan sıyrılıyor. Malzeme kalitesi çok iyi, diğer soundcore modellerindeki gibi rubber plastik kullanılmamış. Sesi gayet temiz, baslar ve tizler yerinde. Ses yüksekliği 5w olduğu için evdeki standart bir odayı doldurabilecek kapasiteye sahip. Dahili anteni olmayan radyoyu kullanmak için ufak bir usb kablo yeterli geliyor ve çekimi gayet iyi. Mifa A1 den ses olarak çok az daha geride bence ama pil ömrü ve radyo bakımından öncelikli tercih olabilir.

    X5 Speaker:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32820910889.html

    Anker Soundcore:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32828466095.html
    Yorum: Kesinlikle hayal kırıklığı bir ürün. Bass lar zayıf. Mid ve tizler normal seviyede. Ses yüksekliği gerçekten az. Özellikle gürültülü ortamlar ve outdoor için pek uygun bir hoparlör değil. Bu hoparlörümüzün en büyük numarası 24 saate kadar dayanabilen pili... Eğer bu konudan muzdaripseniz ve uzun süre çalabilecek bir hoparlör arıyorsanız tercih edilebilir ancak kendisinden çok daha küçük olan Mifa M1 kadar bile sesi olmayan bir cihaz için sadece uzun pil ömrü olsun diye o kadar verilir mi düşünmek lazım. 2x3 watt stereo olan ürünümüz 20-25 dolar aralığında yakalandığında değerlendirilebilir bence.

    Anker Soundcore Nano:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32713380711.html
    Yorum: Xiaomi nin 2 watt lık mini hoparlöründen çok az daha büyük. 3 watt olmasına rağmen onunla aynı derecede ses veriyor. Xiaomi daha mantıklı bir tercih olur.

    Rolton E500:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32804821922.html
    Yorum: Alınabilecek en iyi radyolu bluetooth hoparlörlerden birisi. Frekans araması ve seçimi çok kolay. Çekimi gayet iyi. Ses yüksekliği boyutuna göre çok iyi. Lcd ekran avantajı var. Cihazın en büyük sıkıntısı dahili pili çok zayıf ve kalitesi düşük. 18650 pile sahip cihazda 4-5 saat ancak müzik dinleniyor ve cihazın içini açmak kasayı kırmadan imkansıza yakın(baya uğraştım açamadım) Powerbank ile pil ömrü uzatılabilir. Fiyatına göre çok iyi bir ürün. Keşke E300 modelindeki gibi harici pil bölmeli yapsalarmış...Güncelleme:
    Arkadaşlar ürünü açmak için önce ön taraftaki ızgarayı söküp alttaki vidaları çıkarmak gerekiyor. Sonra benim gibi ürünü açmaya çalışıp kırmayın Bundan sonra ürünü rahatlıkla açıp 18650 pilini değiştirebilirsiniz.

    Mifa M1:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32688867747.html
    Yorum:Dünyanın en küçük Stereo hoparlörü olabilir kendisi. Görünüm ve malzeme kalitesi olarak üst düzey olan bu hoparlörümüz ses olarak da 2x3 watt lık bir hoparlörden beklenebilecek her şeyi veriyor. Ses kalitesi gerçekten çok iyi. Minicik cihazdan öyle bir bas çıkıyor ki bu şirin hoparlörümüz yerinde duramıyor Malesef Mifa, bu hoparlöre de kaydırmaz eklememiş olduğunda alt kısmında kaydırmaz bir slip kullanmanız iyi olur. @Buraoca arkadaşımız mouse pad in işe yaradığını belirtiyor Ayrıca micro SD kart da çalabilen bu hoparlörümüz ufak ve kaliteli bir ürün arayanlar için biçilmiş kaftan. Ses yüksekliği çok fazla değil ancak ev-ofis kullanımı için de çoğu insan için yeterli gelecektir.

    Mifa F6:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32686893751.html
    Yorum: Mifa A10 a göre daha iyi bass ları var. Ancak ses yüksekliği daha az. Dışarıda son seste dahi pek duyulmuyor biraz gürültü olunca. Ev kullanımında gayet kaliteli. Ancak bu fiyata çok daha iyi ürünler mevcut.

    Mifa F1:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32688899179.html

    Mifa F10:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32687948055.html

    Zealot S1:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32804079099.html

    Edifier MP200:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32832019116.html
    Yorum: Ufak ve mono bluetooth hoparlörler arasında ses kalitesi en iyi olanı demek yanlış olmaz herhalde. Malzeme kalitesi ve afilli kutusu da Elite bir ürün izlenimi veriyor ki zaten vermesine de gerek yok Edifier ses sistemleri konusunda uzman bir firma. Pil ömrü kesinlikle çok uzun. Rahatlıkla 15-20 saat dinleme seviyelerine ulaşabilir. Ses seviyesi,kalitesi ve Ses gücü olarak JBL Go dan çok daha üstün olan bu hoparlör odayı da inletmiyor. Ses yüksekliği olarak Mifa A1 den biraz geride olsa da ses kalitesi 1 tık daha iyi.


    7-12 Watt Arası Hoparlörler:

    Kinps SoundCircular
    https://www.amazon.com/gp/product/B075S2D9Z9
    Yeni gözdemiz 2 adet bass radyatörü ve 2 adet 5 watt lık ses ünitesinin kullanıldığı tabak şeklindeki hoparlörümüz IP68 sertifikasıyla en üst düzeyde su geçirmezliğe sahip. 10 watt lık hoparlörler içerisinde 5000mah lik görülmemiş bir pil değerine sahip hoparlör 32 saat'e kadar dinleme süresi sunuyor. Yüksek seslerde dahi en azından 15 saat sunacaktır. Ses olarak son derece dengeli ve temiz bir ses veren hoparlör 2 adet pasif bas radyatörü ile bas olarak da son derece iyi durumda ve bu bakımdan da 10 watt hoparlörler içerisinde rakipsiz diyebilirim. 20 dolar fiyatına 10 dolar kargo ücreti eklenmesi biraz sinir bozucu olsa da 30$ a alınabilecek daha iyi bir hoparlör olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Hoparlörün tek eksisi yüksek seslerde girdisi fazla olan müziklerde ses seviyesini biraz azaltması. Bunu muhtemelen yüksek seste distortion olmaması için yapmışlar ancak ses seviyesinin %80 ve %100 de aynı olması(bazı şarkılarda) biraz sinir bozucu olabiliyor. Yine de piyasadaki 10 watt lık hoparlörler içerisinde ses seviyesi ortalamanın üzerinde ancak Mifa A10 un biraz gerisinde kalıyor. Ses seviyesi dışında her bakımdan Mifa A10 a tercih edilebilecek bir ürün diyebilirim

    Tribit Xsound Go
    https://www.amazon.com/gp/product/B07594HZ6Y
    Yorum: Sesi ünlü youtube hoparlör incelemecisi clavinetjunkie(Oluv) tarafından optimize edilmiş hoparlör gerçekten çok iyi bir iş çıkarıyor fiyatına göre. Bas, Mid ve Tiz dengesi bu güçte bir hoparlör için mükemmele yakın. Ses kalitesi ve ses temizliği bilindik markaların pek çoğundan iyi demek abartı olmaz bence. Malzeme kalitesi olarak da üst düzey olan ve çok ufak boyutlara sahip olan bu hoparlör ev kullanımı için alacak hiç kimseyi pişman etmeyecektir. Kargo ve vergi dahil 52 dolara mal olan hoparlöre bu fiyatta rakip olacak bir ürün bulunmuyor ses kalitesi olarak. Ufak pili iyi giden ve çok kaliteli ses veren bir hoparlör arıyorsanız bu ürün tam olarak size göre. Kinps ile karşılaştıracak olursam 1 tık üstte denilebilir ses olarak. Yani pil ömrü, su geçirmezlik de düşünüldüğünde Kinps tercih edenler de pişman olmayacaktır ancak artan fiyatlar ve vergiler nedeniyle ben şu an Tribit almayı daha mantıklı görüyorum. Kinps 20-22$ seviyesine inerse daha mantıklı olur. Sonuç olarak çok yüksek ses aramıyorsanız aradığınızı bu hoparlörde bulacaksınız kalite olarak.

    Mifa A10:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32821133481.html
    Yorum:Söylenecek çok şeyi konu içerisinde söyledik zaten bu hoparlör ile ilgili. Fiyat/Performans şampiyonumuz diyebiliriz 30-32$ civarı için. Bas-Tiz-Mid hepsi son derece dengeli ve temiz bir şekilde veriyor. Kaynağa bağlı olarak çok düşük seste dip ses ve çok yüksek seste hafif distorsiyon hisseden arkadaşlarımız olmuş ancak yüksek kaliteli müzik kaynaklarında kesinlikle bu tarz bir problem meydana gelmiyor. Micro SD slotu mevcut. Flac desteği var. Boyutları resimlerde göründüğünden daha da küçük. Ses gücü olarak 10 watt seviyesinde piyasanın zirvesi diyebiliriz. Bu hoparlörden bu ses nasıl çıkıyor demeyecek kimse yoktur sanırım Ses yüksekliği olarak pek çok 20 watt lık Çinli abileriyle yarışır. Sesin bu kadar yüksek tutulmasından dolayı bu yüksek seslerde çok güçlü bass beklentisine girebilirsiniz ve bu yüzden de bass yetersizmiş gibi bir his verebilir ancak kesinlikle 10 watt lık bir hoparlörün verebileceği en kaliteli bass lara sahip bu hoparlör. Ayaklarındaki yapışkan vakum ayaklar olmasa sanırım bass lardan dolayı zıplaması da mümkün olurdu ancak bu ayaklar ürünün sabit durup temiz ses vermesinde ciddi anlamda yardımcı oluyorlar Punk kafasıyla gezmiyorsanız bass lar çoğu insan için yeterli gelecektir ama yine de bass önceliğiniz ise Pulse X veya Tronsmart T6'ya yönelmenizde fayda var.

    Benim yaptığım Mifa A10 Bass ve Ses Testi:

    https://www.youtube.com/watch?v=k5QRpBaerSM

    Xiaomi MDZ-15DA:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32631515743.html

    Easyacc DP200:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32805689662.html
    Yorum:2x5 watt sürücüye sahip olan hoparlörümüzü en cazip kılan şey kesinlikle fiyatı Aliexpress'in indirim günlerinde 11$ a kadar düşen hoparlörümüz pek çok 3 watt lık hoparlörden bile ucuz satılıyor ve boyut olarak da pek çok 3-5 watt lık hoparlör kadar küçük. Ses yüksekliği 10watt bir hoparlör için düşük olmasına rağmen stereo olması da ürünü cazip kılan noktalardan birisi. Ses kalitesi vasat olan ürün bu fiyat seviyelerinde rakipsiz olduğu için kabul edilebilir bir noktada. Yüksek seste hafif bozulmalar olabiliyor ama genel olarak kesinlikle kulak tırmalayacak dandik bir hoparlör değil.

    Bluedio CS4 Mini:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32724444729.html
    Yorum: Listemizdeki en enteresan hoparlör bu belki de CS4 Mini!! 10 watt olmasına rağmen 20 watt lık bir hoparlör boyutuna ve ağırlığına sahip. Gerçekten neden mini demişler anlamakta zorlandım Kutuyu açarken bile çok elit bir hoparlör olduğu izlenimini veriyor. Kutusunda kılıfı bile olan hoparlörü harika görünümüyle elinize aldığınızda üzerindeki sallanan dandik plastik butonlar sizi bir anlık şoka uğratabilir...Butonlar gerçekten çok sallanıyor sanki yerinde çıkmış gibi oynak vaziyetteler ve çok kalitesiz duruyorlar...Kutuyu ilk açtığınızda elinize aldıktan sonra sizi büyük beklentilere sokan ve butonları gördükten sonra beklentinizi biraz geriye çekmenize neden olabilen hoparlör sesi ile de sizi 2. bir şoka uğratabilir... O kadar tiz bir hoparlör ki Mid ler bass lar kaybolup gidiyor. Özellikle uzun süreli dinlemede kulak tırmalayıcı ve baş ağrıtıcı olabilir... Pek çok insanın psikolojik olarak kutu içeriği ve hoparlörün görünümünden etkilenip bunların farkına hemen varamaması da olası. Sonuç olarak ses önceliğinizse kesinlikle tavsiye etmem ama hediye olarak almak istiyorsanız , hediyeyi alan kişi çok pahalı bir hediye aldığını düşünebilir kutuyu açarken

    Tronsmart T1:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32801823042.html

    Tronsmart T2:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32804613891.html
    Yorum: 2 li stereo kullanılabiliyor. Genel olarak fiyatına göre dengeli ve kaliteli bir ürün. Ancak şu an bu fiyatlara Mifa A10 veya Kinps Almak daha mantıklı. 2 li kullanım için tercih edilebilir.

    Sardine F6:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32807830766.html
    Yorum: 12 watt olmasına rağmen 20 watt lık ürünlere yakın ses gücüne sahip. Görüntü ve malzeme kalitesi harika. Kutusu bile çok afilli. Elite bir ürün hissi veriyor. Radyo çekimi gayet iyi. Radyolu bluetooth hoparlörler arasında en kuvvetlilerden birisi. Pili son derece uzun gidiyor. Ekranlı ve alarmlı olsun derseniz Sardine A10 da aynı donanıma sahip. Ancak F6 daha dekoratif bir ürün.

    Earson ER-160
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32669271711.html
    Yorum: Mifa A10 dan sonra gelebilecek en iyi F/P ürün diyebiliriz. Hatta 18-20$ seviyesinde yakalayabilirseniz bundan daha iyi hoparlör de yok bu fiyatlara. Ses kalitesi kusursuza yakın. En ufak bir distortiyon meydana gelmeyen ürünümüzde tüm ses tonlarını dengeli bir şekilde dinleyebilirsiniz. Mifa A10 da olduğu gibi bu tarz çok dengeli ve kaliteli ses üreten hoparlörlerde bas yetersiz gelebilir, nitekim bu ürün de bass head arkadaşlarımız tarafından beğenilmeyebilir ama kesinlikle bass yok değil ve gayet yeterli. Mifa A10 a göre ses seviyesi biraz daha düşük ama genel olarak 10 watt sürücülerinin hakkını veriyor Üründeki en büyük sorun dış Rubber plastik kaplamasının aşırı derecede kolay çizilmesi ve bu da zamanla kötü bir görüntü oluşturabiliyor ancak kullanıma engel bir durum keşfetmiyor. Hoparlörün en önemli özelliklerinden birisi de 3D gibi ses vermesi yani sesi ortama çok iyi yayması. Bu konuda MİFA A10 dan da daha başarılı. Hoparlörün yönü pek fark etmiyor düz bir şekilde nasıl koyarsanız koyun aynı sesi alıyorsunuz ve bence bu tasarımsal olarak çok başarılı olduğunu gösteriyor cihazın. Benim favori hoparlörlerimden birisi olan Earson ER-160 rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir ürün.


    13-20 Watt Arası Hoparlörler:

    Mifa A20:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://tr.aliexpress.com/item/32847434470.html

    Yorum: JBL Tarzı Çift hareketli Bas radyatörü, 2x7,5watt lık ses ünitesi ve kaliteli malzemesi ile dikkat çeken ve etkileyici bir ürün. Ses olarak Çin'li pek çok rakibinden üstün olan hoparlör genel olarak karşısına konumlandığı JBL Flip 4 ün her bakımdan gerisinde kalıyor. Ancak Fiyat/Performans dengesine bakıldığında kesinlikle tercih edilebilecek bir ürün olduğunu söylemem gerekli. Özellikle de indirim kupon vb. ile 50$ seviyelerinde alırsanız tavsiye ederim.

    Kendi yaptığım Mifa A20 Ses ve Bass testi:
    https://www.youtube.com/watch?v=ZdWHETb0XB4


    Tronsmart T6:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32822658286.html

    İsoundbar SL-1000S:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32810968039.html

    Taotronics Pulse X:
    https://www.amazon.com/gp/product/B01GPIES08
    Yorum: 2x7 watt olan hoparlörümüz piyasadaki pek çok 20 watt lık hoparlörü ağlatacak kadar güçlü bir ses sahip Özellikle baslarıyla JBL Flip 3 ün bile başını öne eğmiş bir hoparlör kendisi. Baslar o kadar iyi ve o kadar ön plana çıkıyor ki zamanla mid ve tizlerin yetersiz olduğu hissine kapılabilirsiniz ancak genel anlamda ses kalitesi de son derece iyi olan bir hoparlör. Sadece bazen gereksiz bass vuruyor. Bu kadar kuvvetli bass lara rağmen yerinde zıplamadan stabil bir şekilde durabiliyor ağırlığından dolayı. Hoparlör gerçekten kaynaklarını sonuna kadar zorluyor ve gücünü tam olarak zorluyor bu yüzden yüksek pil gücüne rağmen son seslerde 2 saat lik kullanım süresini görmeniz bile zor olabilir. Bu da Powerbank kullanımı ile aşılabilecek bir durum. Özellikle bas sevenlerin bu hoparlörden memnun kalmamasına imkan yok. 14watt olmasına rağmen bu hoparlörü 20 watt seviyesinde görüp almanızı tavsiye ederim.

    Enes Özen arkadaşımızın Youtube inceleme linki:

    https://www.youtube.com/watch?v=H4RjQ1TlJUI


    BS-1025 Mirror Led Speaker:
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32833116600.html

    20+ Watt Hoparlörler:

    Tronsmart Element Mega:
    https://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Element-Mega-Bluetooth-Speaker-Black-388375.html
    36 Dolara almak için indirim Kodu: FNVJHSLZ veya TSAUDIO1
    Yorum:
    Öncelikle ürün görüntü olarak çok hoş. Dokunmatik kontroller beyaz led ile ışıklandırılmış. Son derece kaliteli ve hoş bir görünümü var hoparlörün. Ayrıca güç seviyesine göre son derece ufak boyutlara sahip olduğunu söyleyebilirim. Ürünün ses gücü gerçekten beni şoke etti desem yeridir. Şimdiye kadar ki Çin'den aldığım ürünler içerisinde en yüksek sese sahip ürün budur kesinlikle. 40 watt değeri halen abartılı olsa da piyasadaki 20 wattlık hoparlörlerin bariz üzerinde bir güce sahip. 30 watt denebilirmiş.

    Ürün T6 modelinde olduğu gibi bass lara boğulmuyor. Yani güçlü bass lar yok bu sayede netlik t6 ya göre 1 tık daha iyi ama Pulse X veya T6 daki gibi bass lar da beklemeyin. Ses kalitesi vasat. Özellikle ard arda Mifa A20 ile kıyaslayınca Mifa A20 nin bariz daha kaliteli sese sahip olduğunu söylemeliyim. Ama Mifa A20 den en az %50 daha yüksek sese sahip olmasıyla bu açığı da kapatıyor. En yüksek seste bozulma bariz hissediliyor özellikle üst seviye ürünler kullandıysanız ses çok kaliteli gelmeyebilir ama kötü de değil. Sonuç olarak 50 dolar altındaki en iyi ürün Element Mega diyebilirim sanırım. 36 dolara bedava arkadaşlar bu ürün alanın pişman olacağını sanmam böyle bir ses gücüyle. Bass lar güçlü olmadığı için pilinin de iyi gideceğini düşünüyorum. Güçlü bass kısa pil ömrü demek çünkü.

    Enes Özen arkadaşımızın youtube inceleme linki:

    https://www.youtube.com/watch?v=4kxWG6s-0dY

    Elit Bluetooth Hoparlörler:

    JBL Flip 4
    JBL Charge 3
    JBL Xtreme
    JBL BoomBox
    Harman Kardon Go+ Play
    Harman Kardon Onyx Studio 2-3-4
    Sony SRS-XB40

    Sony SRS-XB30
    EmirogluBilal kullanıcısının incelemesi:
    falcon hocamın önerdiği jbl charge 3'ü almak üzere mağazaya gittiğimde sony xb30'un haftasonluğuna indirimde olduğunu gördüm ve satın aldım. Bir süredir kullanıyorum, gözlemlerimi yazayım.

    Öncelikle diğer cihazım Onyx Studio, Kulaklık olarak da Audio-technica msr7 kullanıyorum. Müzisyenim, müzik bilgim ve iyi bir kulağım var.

    Artılar,
    +malzeme kalitesi, solid montaj.
    +su sıçratmaya dayanım,
    +görece yüksek ses şiddeti,
    +yüksek ses şiddetine göre bozulma ve çatlama olmaması,
    +led ve flaşör planlar,
    +aplikasyon ile müdahale edilebilmesi,
    +extra bass ve midler güçlü, %70 sese kadar basslar gerçekten güçlü. Bazı parçalarda kısmak zorunda kalıyorum. 70'den sonra ses stabilize olup dengeli hale geliyor.
    +batarya + batarya + batarya. Şarj ömrü mükemmel. Kullanım amacınıza göre satın alma sebebi.
    +ayrık enstruman kullanılan parçalarda başarım artıyor.

    Eksiler,
    -Benim kulağıma göre tizler yetersiz geldi bir kaç eq ayarı ile toparladı diyebilirim ama daha iyi olabilirdi.
    -Çok da taşınabilir değil. Ağır, şeklen ve hacmen taşımadan önce kafada yanınıza alacağınız çantayı düşünmeniz gerekiyor.
    -Adaptör. Bu tam bir eksi değil. Evet adaptör farklı fakat %70-80 seviyesinde ses şiddeti ile 14-15 saat çalmayı gördüm. O yüzden makul kullanımlarda yanınıza adaptör almanıza gerek yok. Sizi istediğiniz yere götürür, eve geri getirir.
    -düşük seslerde, bazen extra bass fazla güçlü.
    -su geçirmezliğe değil, sıçratmaya dayanım
    -benzer enstruman grubu içeren parçalarda binme var. çok değil ama var.

    Bu arada, kayıttan kayıda tahmin edersiniz ki inanılmaz bir değişim oluyor. Farklı parçalarda bu ne lan derken, diğer parça da oha diyebiliyorsunuz.

    Unutmadan,
    Hoparlörün, onyx studio'dan daha iyi bir yönünü söyleyeyim. bir çok testte ne yazık ki değinmiyorlar.
    Sahne genişliği.
    Evet şaka gibi fakat Onyx studio'dan daha geniş bir sahnesi var -ki bu duruma bayıldım. Tüm salonu doldurabiliyor. Çok başarılı bu konuda.


    GGMM E5
    https://login.aliexpress.com/?from=sm&return_url=http://www.aliexpress.com/item/32776280965.html


    5 li hoparlör incelemesi:


    Bluetooth Hoparlör Fırsatları!

    Ufak bir karşılaştırma yaptım sizin için. JBL Charge 3, JBL Flip 4, Sony XB20, Mifa A20 ve Tronsmart Element Mega yı kıyasladım.

    1 kere alıp bu işi kapatayım diyorsanız net Charge 3 derim. Son güncellemelerle kusursuz hale geldi nerdeyse. Boşuna kimse internetten izlediği video lar ile yorum yapmasın. Bass ları Flip 4 den çok daha iyi ayrıca müzik kalitesi de dengeli. Flip 4 den daha iyi şu an ses olarak.

    Hepsini aynı kaynaktan yüksek bitrate li müzik stream yaptım. XB20 yi ister aux tan çal ister bluetooth dan bir şey fark etmiyor. XB20 bass vurmuyor arkadaşlar, hoparlörden bass sesi veriyor sadece Çok kötü değil ama bu 5 hoparlörden bass olarak en zayıfı XB20. Bass vurmadığı için bazı arkadaşlara ses daha net gelebilir ama son ses te bariz tiz ve hafif bozulma hissediliyor. JBL in sesini beğenmeyen varsa Low Frequency mode u aktif etsin bakalım hangisi daha iyiymiş o zaman görürsünüz

    DBI ölçümü yapmadım ama kulak kararı ses yüksekliklerine puan verirsem:
    Charge 3--->10
    Tronsmart Mega--->8.5
    Xb20--->8.5
    Flip 4--->8
    A20--->6.5

    Genel Ses Kalitesi(Bass+Mid+Tiz+Netlik)
    Charge 3--->10
    Flip 4--->9
    XB20--->8.5
    A20--->7
    Mega--->7

    Sonuç olarak F/P şampiyonu 49€ ya alınabilirse yine net XB20 olur. Bass ları dert etmeyecekseniz tabi...XB20 Yapı olarak sahil,havuz vb. outdoor kullanımına pek elverişli değil. Daha çok büro ve ev kullanımı için tavsiye ederim. Mega ve A20 de aynı durumda. Hem outdoor hem indoor kullanımı için JBL Charge 3 ve Flip 4 uygun. Charge 3 biraz ağır ve büyük diğerlerine göre. Diğerlerinin fiyatlarına bakarsak Flip 4 e max 450, Charge 3 e max 600 verilir(yurtiçi) daha pahalıya almayın derim. Element Mega 36 dolara altın demek de yanlış olmaz. Bu fiyatıyla alanı pişman etmeyecektir emin olun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefalcon -- 25 Haziran 2022; 3:36:37 >



  • Resimdekiler kullandigim hoparlorlerden sadece bazilari. X mini gibi begenmeyip sattigim hoparlorler bunu 5 e katlar...

    2 tane hoparlor kullaninca kendinizi her konuda uzman sanmayin. Bluetooth hoparlorler benim yegane ilgi alanim senin akli hayaline gelmeyecek kadar cok hoparlor kullandim.



    Bluetooth Hoparlör Fırsatları!
    Öncelikle konuyu üşenmedim, tabletimden, telefonumdan ve bulduğum her cihazdan neredeyse mesaj atlamaksızın yaklaşık 1.5 aydır takip ediyorum.
    Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Taşınabilir hoparlör furyası birkaç yıllık sevdam haline gelmişken böyle bir kaynak bütünü bulmak çölde vaha gibi oldu abartmıyorum.
    Yazılanlar doğrultusunda geçtiğimiz günlerde bir adet A10 ve bir adet Kinps aldım.
    İkisi de geçen hafta Cuma elime ulaştı.
    A10'un grafitili modelinin paketi içerisinden çıkan naylon ve üzerindeki tozlanma beni şaşırtmadı desem yalan olur. Bu konuda Kinps'in paketleme ve ürüne saygısını daha çok takdir ettim :) tabi aynı şeyi malzeme kalitelerini karşılaştırdığımızda da söyleyebilirim.
    Grafiti Mifa'nın üzerinde videoyla da denesek fark edilemeyen, ancak görme engelli olduğumdan fazlaca ürünlerin sağını solunu kurcalayan bendenizin hoparlör üzerinde karşılaştığı yapışkan ve çiziği andıran bölgeler canımı sıkmadı değil.
    Bir görene gösterdiğimde hasar gibi durmadığını söylüyor, bu grafiti olmasının verdiği desenli yapıdan kaynaklı da olabilir.
    AliExpress'in eziyet müşteri hizmetleriyle konuyu görüştümse de Dispute açın deyip durdular, ben de uğraşmak istemedim. Az biraz üzerini kazıyınca paketlemede veya fabrikada üzerine yapışan birşeylerden kaynaklı olduğunu düşünmeye başladığım o dokusal hasar izlenimini veren maddenin azaldığını fark ettim. Belki de bilmeden boyasını sıyırıyorumdur çocuğun kim bilir :)
    Satıcıyla da durumu paylaştımsa da bizde sorun olmaz gardaş dedi başka da bişey demedi kendisi.
    Ürünün performansı ve beklentilerime gelecek olursam:
    geçtiğimiz ay bir F7 alarak Mifa'nın F/P ürünlerini ilk elden deneyimledim. Kendisinde M serisinin bulunduğu bir abimde görerek çıkan sese hayran kaldığım bu markanın Kadıköy Yazıcıoğlunda bir satıcıdan aldığını söylemesiyle tesadüf olsa gerek aynı satıcıyı ben de buldum ve şekli şemalinin yanında çıkardığı sesle hayran kaldığım F7 satın alımım sonrasında A10 tam bir hayal kırıklığı oldu diyebilirim.
    Mifa ürünlerinin ne denli fahiş fiyatlara ülkemizde satıldığını ve satılan modellerin de pek az yerde, pek az üründen ibaret olduğunu görmemle ki bunda buradaki konunun Mifa ürünlerinin ülkede satılmasında yüzde yüz etkisi olduğunu düşünüyorum, yazılanlarda ne öne çıkıyosa onu getirip satıyor vatandaşlar. Konuyu da aldığım ürünle ilgili araştırma yaparken buldum zaten, şansım yaver gitti ki azıcık sabredip ülkede 300 liralara varan bir A10'u buradan aldığım tavsiyeler doğrultusunda AliExpress aramalarımda 32.99'a getirerek büyük bir harcamadan kurtulmuş olduğum için @freefalcon a bir kez daha teşekkür etmek isterim.
    Kör alıştan hep çekinmişimdir, bu nedenden F7'nin doğrudan alımının ardından buradaki uzun yazışmaları ihtiyatlı biçimde okuyup, yapılan video testlerini dinlesem de nihayetinde telefon vebenzeri ürünlerin mikrofonlarından gelen seslerin yanıltıcılığının riskini de göze alarak verdiğim A10 ve Kinps siparişlerimde, ürünlerin boyutlarına göre verdikleri bass tepkisi beni hiç tatmin etmedi.
    Dengeli ses konusunda öne çıktıkları forumda defaatle yazıldı ve ben de okudum, ancak F7 gibi küçücük bir hoparlörden çıkan bass tepkisine hayran kalınca, olsa olsa ondan biraz daha düşüğüdür dedim A10'u alana ve sesini doğrudan duyana kadar.
    Bass'ların tamamen tekno boyutunda değil de, dinamik, punchy dedikleri ve derin geldiği, yanı sıra midlerin de kaybolmayacağı hoparlörler sanırım benim aradıklarım, A10 ve Kinps'in övülme nedenlerini doğrudan elime ulaştıklarında gözlemlemiş oldum ve aradığım ürünler olmadıklarını da.
    Tabi bunu yaparken 10 ve üzeri saat pil ömrünü de vermeliler ki adlarına yakışan taşınabilirlikleri öne çıksın. Yerçekimsiz ortamda çilek tadında muz gibi oldu ama idare edin artık :)
    Şarj üstünlüğü olarak tabiki de Kinps'in fiyatı ve su geçirmezlikteki üst noktası düşünüldüğünde rakibi yok şu an için.
    Ürünleri daha çok Tv, tablet ve telefonla dinlediğimden belki beslemeler yetersiz gelmiş olmalı diyeceğim ancak çok daha küçük bir ürün olan F7, ki elimde diğer aldıklarıma muadil bir o bir de SRSXB2 var ki aynı kulvarlarda değiller, bu denli fark duymam beni şaşırttı ve kör alışın tehlikesini bir kez daha hissetmeme neden oldu. F7'nin eksisi yok mu, var tabi. Hassas bir kulak yapım olması sebepli müziğe dip gürültünün minimum karışmasını isterim, malesef gücünden midir bilmem hissing benim aldığım F7 modelinde hangi beslemeyi yaparsam yapayım A10 ve Kinmps'e göre fazlaca duyuluyor.
    A10'u şu an size de yazdığım bilgisayarıma Aux modunda bağladım ve besleme farkından olsa gerek, bilgisayarı kullandığım yardımcı teknoloji çözümü ekran okuyucumun konuşma sesini gayet güzel ve derin bir bassla aktarıyor. Ha bir eksisi daha, ürünün Aux modunda sesi sadece bağlanan kaynaktan açılıp kısılıyor. Bu varsayılan bir ayar özellik mi, değiştirilebiliyor mu ben değiştirmeyi başaramadım. Sanırım varsayılan. Keşke tanıtımlarında bunları da yazsalar üreticiler...
    Bunca yazdığımda amaçladığım sadece görüşlerimi paylaşmak, geçmişte profesyonel anlamda bir süre de müzikle uğraşan, audiophil olacak iken kısıtlı bütçesiyle anca bunlarla oyalanan bir kardeşinizin kişisel görüşleriydi, altını çizmek isterim.
    Yoğun emeğiniz ve tavsiyelerinizi uzun yıllar okumak dileğiyle binbaşım başta olmak üzere emek veren herkesin. :)
    Uzun zamandır konuyu takip ediyorum da konu sahibi freefalcon hocam gerek fırsatlar, gerek sorulan sorular olsun yorulmadan, sıkılmadan seve seve tecrübesini, bilgisini paylaşıyor. Açtığı konuya bu denli sahip çıkan özel üyelerden olduğunu düşünüyorum. Biz kullanıcıların böyle karakterlere çok ihtiyacı var. Teşekkür ederim, sizin gibi insanlar iyi ki varlar.
    20$ lık ürüne 27$ yazıyorsa bu satıcının hatası bence, gümrük vergi sınırı her ülkede var sadece Türkiye için geçerli değil... Ama 19,9$ lık ürüne 20$ yazmış da o yüzden 5 TL çıkmış onu da satıcıdan alayım demek çok saçma olmuş. Büyük olan her paket %99 UKIM e girer zaten isterse 1$ olsun. UKIM e giren her ürüne 5 TL gibi bir para kesilir. Buna 5 TL kesmesi de devletimizin ayıbı, bunu gidip Çinli satıcıya mal etmek çok saçma olur. Olur olmaz açılan dispute lar yüzünden iyi satıcılar ülkemize gönderimi kesiyorlar. Hakkını aramaya tamam da bu kadar da yapmayın arkadaşlar...
    Mifa A10 ve Enusic Soundcup ile kısa denemeleri Xiaomi Mi6 ile çektim cihazın tam önünden çektim. Aşağıya ekliyorum linkleri, görmek isteyen arkadaşlar için.

    Mifa A10 - Deneme 1:



    Ham Videonun Google Drive Linki:https://drive.google.com/open?id=0B4vQMKeS5M6bWGtVUWo4eExZbTA

    Deneme 1: It's different feat. Miss Mary - Shadows
    Spotify Link:https://open.spotify.com/track/0nDCVX3NYP7GihxAMSFliq

    Enusic Soundcup - Deneme 1:



    Ham Videonun Google Drive Linki:https://drive.google.com/open?id=0B4vQMKeS5M6bRTBURjgwdVFxNVk

    Deneme 1: It's different feat. Miss Mary - Shadows
    Spotify Link:https://open.spotify.com/track/0nDCVX3NYP7GihxAMSFliq

    Mifa A10 - Deneme 2:



    Ham Videonun Google Drive Linki:https://drive.google.com/open?id=0B4vQMKeS5M6bRzB4a2NmbU96bTA

    Deneme 2: Alan Walker - Faded
    Spotify Link:https://open.spotify.com/track/7gHs73wELdeycvS48JfIos

    İlk denemeyi, Mifa A10 incelemesinde kullanılan şarkıyla yaptım, en azından incelemedeki kayıt ile olan farkın görübilmesi açısından. Enusic Soundcup da en azından, clavinetjunkie Enusic Soundcup incelemesinde Düzgün kayıt ile karşılaştırılabilir; kayıtın ne denli önemli olduğunun anlaşılması için.

    Mifa A10 İncelemesi:



    clavinetjunkie Enusic Souncup İncelemesi:



    Mifa A10 ile Tronsmart T6'nın kısa bir karşılaştırması:



    Umarım Fikir verir.
    E iyi güzel yazmışsın çizmişsin ama bi öneri bile yapmamışsın. Uzuuunca yazına başlamadan işin ehli biri olduğunu belirtince dedim aha şimdi kötünün iyisi bi f/p ürünü tavsiyesi gelir ama, yok. Herkes bu portable cihazların kalitesinin iyi olmadığını biliyor. Kimse aksini idda etmiyor, herkes senin gibi dışarda kampta, balkonda, tabletinde film izlerken, telefonuyla yürüşye müzik dinlerken, uzun yol bisiklet turlarını eğlenceli kılmak gibi aktivitelerde bu cihazı kullanıyor çünkü elimizdeki mp3player,hifii player yada telefonun müzik playerlerin sesi kısıtlı en önemliside az çıkıyor. Amacımız sesin bi nebze çok ve cihazımıza göre iyi çıkması... Bu yüzden tavsiye edebileceğin en mantıklı f/p ürünü tavsiyen varsa alalım dostum... Benimki lg p5 ya sizinki ?
    ufak bir olayi niye bu kadar büyütüyorsunuz? her yazdiğınız mesajda böyle anlamsız laf sokmalara devam mi edeceksiniz ? rahatsiz ediyorsunuz , huysuzlugun alemi yok . cok itici ve gereksiz mesajlar atiyorsunuz . bilgi , tecrube , ingilizce vs. diğer her türlü birikimlerinizi sakin aşağılamadan daha düzgün bir sekilde yapin yada susun .
  • 15-20 liralık hoparlör zaten bi arkadaşta var 4 metrekarelik odaya iyi ses veriyor ama fiyatı zaten olması gereken seviyede
  • Kargo yüksek yoksa 2 tane alacaktım
  • mtasova kullanıcısına yanıt
    Telefonla siparişte kargo alınmıyordu eskiden. Onu deneyebilirsin.
  • Bunun yerine Xiaomi alın hem sesi daha iyi hem de daha küçük ve pili de daha iyi gidiyor.



    http://urun.n11.com/hoparlor/xiaomi-mi-bluetooth-40-hoparlor-mini-bluetooth-speaker-P128990128
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agtr

    İsmin lord diye kendini lord zannediyorsun galiba, ezik. Her mesajıma cevap yazmak zorunda mısın? Muhittin topalak seni

    her mesajına ne zaman cevap vermişim ? paranoyak falan mısın ? ortaokul çocukları gibi nickten karakter tahlili yapmaya çalışman da takdire şayan :)
  • Hocam amazonda 19 dolari görünce açtım. Türkiyede karşılaştıracak başka yerde bulamadım maalesef.
  • X-mini'ye sıradan diyen ve Xiaomi ile kıyaslayan olmuş tamam Xiaomi severiz fakat o kadarda büyük boylu değil X-mini'nin verdiği kaliteli sesi Xiaomi vermiyor bildiğin teneke..
  • mediamarkt stokları eritiyor ürünün kalitesine göre fiyat güzel lakin kargo fiyatı handikap 9.90 kargo parası sıcak gelmiyor bana
  • Alex Murphy kullanıcısına yanıt
    Resimdekiler kullandigim hoparlorlerden sadece bazilari. X mini gibi begenmeyip sattigim hoparlorler bunu 5 e katlar...

    2 tane hoparlor kullaninca kendinizi her konuda uzman sanmayin. Bluetooth hoparlorler benim yegane ilgi alanim senin akli hayaline gelmeyecek kadar cok hoparlor kullandim.



    Bluetooth Hoparlör Fırsatları!
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğraftaki mavi xiaomiyi f/p açısından nasıl yorumlarınız.?

    Uzun zamandır almayı planlıyorum. İnceleme videolarında çok övülmüş

    Sizinde fikrinizi almak isterim .

    35$ civarı aliexpress te



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vahsi Hindi Sürprizi -- 6 Mayıs 2017; 15:8:57 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vahşi Hindi Süprizi

    Hocam fotoğraftaki mavi xiaomiyi f/p açısından nasıl yorumlarınız.?

    Uzun zamandır almayı planlıyorum. İnceleme videolarında çok övülmüş

    Sizinde fikrinizi almak isterim .

    35$ civarı aliexpress te

    Cok iyi hocam ancak ben resimde gorunen Mifa(F6 veya M1) hoparlorlerden almanizi tavsiye ederim onun yerine. Baslari daha iyi sesi de cok kaliteli , F/P olarak daha ustun diyebilirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cavunt

    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_x-m%C4%B1n%C4%B1-max-v1-1-ta%C5%9F%C4%B1nabilir-hoparl%C3%B6r-siyah-1131955.html
    ikisinden hangisini önerirsiniz.Çocuğun odasına alacağım.

    Çocuk odasına x mini alınmaz. x mini ancak cebimde çantamda dursun gerektiği zaman cep telefonundan biraz daha fazla ses versin diye alınır.
  • TEnano kullanıcısına yanıt
    Bilgilendirme için teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Man Down

    x-mini bu ufak hoparlör olayını başlatan firmadır. geri kalanlar hep bunun çakması. ihtiyacı olan değerlendirsin.
    bende x-mini II var yıllardır tık demedi.

    Güzel mantıkmış.



    Bu mantıktan yola çıkarak Apple,Samsung,HTC de çakma telefon üreticisidir diyebilir miyiz?
  • Konu dışı mesajlar silinmiştir.

    Kişisel tartışmaların yeri bu konu değildir.

    İyi forumlar,
  • Kablosunu 40 TL almıştım fiyat iyi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: omerbinabdulaziz

    Kablosunu 40 TL almıştım fiyat iyi

    2 liralik kabloya 40 tl mi verdiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TEnano


    quote:

    Orijinalden alıntı: omerbinabdulaziz

    Kablosunu 40 TL almıştım fiyat iyi

    2 liralik kabloya 40 tl mi verdiniz?

    Kablolusunu demek istemiş sanırım.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.