Şimdi Ara

Quatro Mobile FSM1453 ANAKONU

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
2
Favori
4.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Quatro Mobile FSM1453 Anakonu - Bilgi Paylaşım - Cihaz Bilgisi

    Quatro Mobile FSM1453 ANAKONU


    Teknik Özellikleri

    — 6inç JDI 720p 2.5d Corning Gorilla Glass4 destekli ekran
    Mediatek 6750 4x 1.5 Ghz + 4x 1.0 Ghz sekiz çekirdek işlemci
    — 3GB RAM / 32GB dahili depolama (micro sd kart desteği)
    — 13MP Sony IMX214 arka / 5MP ön kamera
    — 3650mah pil / usb type-c
    — Android 6 marshmallow (Planlanan Android 7) işletim sistemi
    — Parmak izi okuyucu
    — IP65 su sıçramalarına ve toza karşı dayanıklılık
    – LTE CAT6 300mbps download/50mbps upload modem
    - VOLTE
    - NXP ses çipi

    Duyurulma Tarihi : 24.04.2017

    Piyasaya Çıkış Tarihi : 21 Haziran 2017

    Fiyatı : ???

    Web sitesi :http://www.quatromobile.com/fsm1453.html

    Quatro Mobile FSM1453 ANAKONU
    Quatro Mobile FSM1453 ANAKONU
    Quatro Mobile FSM1453 ANAKONU
    Quatro Mobile FSM1453 ANAKONU
    Quatro Mobile FSM1453 ANAKONU
    Quatro Mobile FSM1453 ANAKONU
    Quatro Mobile FSM1453 ANAKONU
    Quatro Mobile FSM1453 ANAKONU

    Youtube videoları :





























    Ürünle ilgili resim, video, test bilgileri geldikçe eklemeye çalışacağım.

    Quatro Mobile FSM1453 ANAKONU



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bydublor -- 23 Haziran 2017; 15:37:3 >



  • Beklemediyiz bakalım iyi gibi kağıda koyunca ama fiyat makuliyetine göre iyi denebilecek bir cihaz tabi önce fiyat... Sonra da iyi hizmet ve sorunu en az derecede olan bir telefon olursa güzel bir geri dönüş cihazı olabilir firması için çünkü uzun zamandır ortada yoklardı...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 720p için 6 inç ekran biraz büyük kalmış, keşke yine 720p olupta 5.2 hadi bilemedin max. 5.5 inç olsaymiş, batarya efektif etkisi olursa sarjı bitmez bu cihazın..

    fiyatina da bakmak lazim ama genel olarak guzel duruyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 2 Mayıs 2017; 1:54:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Firmanın teknik servis durumu hala aynı mı??
    Eğer aynı zihniyetle devam ediyorlarsa bu firmanın telefonlarını almadan önce iki kez düşünmek lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe4 -- 8 Mayıs 2017; 15:12:53 >
  • Bluboo maya max 6.0

    https://tr.aliexpress.com/store/product/BLUBOO-Maya-Max-6-0-4G-Smartphone-Android-6-0-MTK6750-Octa-core-1-5GHz-3GB/208541_32715491014.html

    Cihazın markası Bluboo maya max 6 ali expresste 130-140$ bakalım burada ne kadara satılacak.

    Ayrıca telefonlara bakan yok.Ne diye sitede telefon numarası yayınlıyorsunuz anlamadım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muhammet atış

    Bluboo maya max 6.0

    https://tr.aliexpress.com/store/product/BLUBOO-Maya-Max-6-0-4G-Smartphone-Android-6-0-MTK6750-Octa-core-1-5GHz-3GB/208541_32715491014.html

    Cihazın markası Bluboo maya max 6 ali expresste 130-140$ bakalım burada ne kadara satılacak.

    Ayrıca telefonlara bakan yok.Ne diye sitede telefon numarası yayınlıyorsunuz anlamadım.

    İşte bende tam olarak bu konuyu anlatmaya çalışıyorum.
    Kendi sitesinin iletişim bilgileri kısmında yazan telefon numarasına dahi bakmıyorlar. Yani karşınızda bir muhattap bulamıyorsunuz.
    Ama işe iyi yanından bakmak lazım. (Olurda yanlışlıkla telefonu açan olursa) Telefonu açan bayan ne sorarsanız sorun sizi tersler gibi konuşuyor
    Buna rağmen bu telefonu alan olurmu bilmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe4 -- 13 Mayıs 2017; 3:38:23 >
  • Firmanın servis ve hizmet kalitesi son bir yılda acaip düştü. Facebook bulunan grupta acaip şikayet attı. Quatro eski bu çok müşterisini kaybetti. Bu firmayı yükselten tek şey servis ve hizmet kalitesi idi. Şimdi oda yok. Yazık oldu :( :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quatro adam dolandırmak için yeni telefon getirmiş.Servisi kapatmışlar galiba artık ulaşılamıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çöp üretmiş yine her zamanki gibi .
  • Arkadaşlar sakın ha sakın. benim gibi hata yapıp telefon piyasaya çıkarsa alayım demeyin. hadi aldınız üzerine 1 tane daha almayın :) şikayet sitelerine falan bakın yazılanlara. ben sadece kendim adına karşılaştığımı söyleyeyim. tamire telefon gönderdim ekim 2016 başında hala ses yok. başlarda parça bekliyoruz falan dendi. diğee telefonun kamerası bozuldu garantisi de var ama göndermeye korkuyorum. onunda üzerine soğuk su içmeyeyim diye. sonra ne telefon ne maile cevap var. bana attıkları mailin birinde istediğiniz yere şikayet edin diyen firma var karşınızda. zaten birisi tüketici hakem heyetine başvurmuş. hemen cevap vermişler ona.biz de sana dava açıcaz diye :). ayrıca bu forumda ilk telefon satmaya başladıklarında biz burdayız diye mesaj atıyorlardı. şimdi 2 senedir ortalarda yoklar. şimdi yarın çıkarlar piyasaya şöyle oldu böyle oldu. kendimizi yeniledik falan derler inanmayın. aşağıda o mesajlardan bi tanesi var.

    " Quatro China, sizi Quatro Mobile F1453 Yorumlar konusunda haberdar etti:
    Yusuf bey iciniz rahat olsun arkaniza yaslanin cihazinizin keyfini cikarin biz burdayiz 1982 den buyana yeni bi kurulmus sirket deyiliz erkayasan AS e"



    Not: bydublor sizin bu firma ile ilgili yorumlarınız çok. hatta 2.telefonu almadan önce de sizle konuştuk. anlaşılan firmayla hala bir bağınız var ve burda konusunu açmışsınız. ama sorsak yok dersiniz. eğer firmayla bağınız yoksa bırakın reklamlarını yapmayı. itibarınızı kaybedersiniz. sizin yüzünüzden telefon alanların vebaline girersiniz. eğer firmayla varsa bir alakanız müşterilerin sorunlarını çözmeye yardımcı olursunuz. ben şimdi size var mı eser beyin telefonu desem yok dersiniz. belki de vardır ama. yapmayın, milletin ne vebalini ne ahını alın sonra.
  • Fatih Sultan Mehmet 1453



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayrikoc61 -- 14 Haziran 2017; 13:27:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayrikoc61 kullanıcısına yanıt
    Davalık olmasınlarda isimden dolayı. başka fsm1453 var. hangisi diğerinden esinlenmiş bilemedim. ama sen al. hatta 3 tane al isimden dolayı. çerçeveletip asarsın duvara :) bugün sinirden elimdeki s1453+ kamerasını kırdım. daha garantisi vardı. kamerası arızalanmıştı.
  • ysf03 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle hayırlı ramazanlar, gece vardiyasından geldiğim için yeni uyandım :D

    Firma ile olan ilgimi daha önce ki konularda tekraren yazdığım için burada tekrar dile getirmeyeceğim ama şunuda belirtim Donanımhabere üyeliğim 2006ya dayanıyor quatronun buralara gelmesinden yıllar yıllar önce.

    Kendilerinin çıkardığı T1461, M1453, F1453 plus, S1453 Plus telefonlarını kullandım. Hepsinde irili ufaklı sorunlar vardı. Kendim aldım,akrabalarıma aldım, arkadaşlarıma aldırdım. İçlerinde sorun yaşayanlar da oldu, teşekkür edenlerde. Firmanın ilk çıktığı dönemden şuan geldikleri noktayı çok iyi biliyorum. Nasıl bir firmanın servis anlayışı bu hale gelir bir çok nedeni illaki vardır. Siz benden quatro konusunda aslında daha eskisiniz. F1453 zamanlarından beri takip ediyorsunuz.

    Forumda daha önceki yorumlarımda firmanın kendisini servisini düzene sokması gerektiğini yoksa sonlarının iyi olmayacağını da yazdım. 1 kişinin servis sorunu yaşıyor olması bile benim için önemlidir dedim burada firmanın quatro veya x olması benim için önemli değil dedim. Firmaların isimleri değişir ama yasal sorumluluklarını yerine getirmek asli görevlerindendir dedim. Burada elimden geldiğince kendi özel zamanımdan ayırarak bana ulaşan herkese yardımcı olabileceğim ne varsa gerek quatro telefonlarında gerek başka konularda sordukları şeylerde yardımcı olmaya çalıştım. Dışardan baktığınızda beni firmanın bir elemanı olarak görende oldu, çalışanı patronu, ortağı vs.(Burda sorulan soruların hepsini ben muhatabına buradaki kullanıcılarına, facebook hesaplarına mesaj atarak veya servisi arayarak sorarak aldığım cevapları yazdım.)Ayrıca hocam emin ol firmanın içinde olsaydım, Şuan burada servisin bu halini firmanın sorunlarını konuşmuyor olurduk. Ben bunları çok takmıyorum. Tabiki insanların para vererek aldıkları birşeyin karşılığını beklemelerini normal karşılıyorum. Bende aldığım bir ürünün karşılığını yasal çerçevede beklerim. Bu geçen 2- 2,5 senelik süreçte sadece bu telefonları kullanmadım. T60, Xiaomi mi4, avea intouch(forumda anakonusunda da baya yazdım, servis sorununuda), simtel hiking a12(ana konusunu hazırladım, servis tecrübemi yazdım),hiking A15(videosunu çektim),sonylerin bir kaç modeli, meizu m2note,lg g2 samsungun bir çok modeli. onların servisleri ilede sorunlar oldu.

    Hocam sizinle en son 11ay önceki sohbetimizde splusı sormuşsunuz bende cihazın eksiklerinden bahsetmişim ve xiaomi mi4ü ozamanın parası ile tavsiye etmiş ve kararı size bırakmıştım.Şimdi Siz ister reklam, ister tavsiye olarak görün. Benim için anakonu yani bilgi konusudur.İllaki bu cihazı alanlar olacaktır. Tavsiye etsekte etmesekte. O yüzden bilgi paylaşımı önemlidir. Yaşadığınız sorun için üzgünüm keşke yaşamamış ve elimden bir şey gelebilseydi. Yasal haklarınızı aramanız en doğrusu.İyi niyette sonuçta bir yere kadar. Şuan firmaya bir tek verdikleri mail üzerinden ulaşabiliyoruz. Onda da geç dönüşler mevcut. Geçen gün eniştem Splusın ekranını çatlatmış aramış telefonu açmamışlar, sonra yine aramış açmışlar. Hani neye göre açılıyor neye göre açılmıyor onu da bilmiyorum. Fiyattan dolayı zaten yaptırmadık.
  • Aklı olan quatro almaz sadece internette quatro şikayet yazın on binlerce insanı mağdur ettiklerini göreceksiniz ki ben 6 aydır icralık olmama rağmen hala bir sonuç yok. Ne telefonlarına cevap veriyorlar ne de hizmet veriyorlar. Ve o kadar üçkağıtçı bir firma ki biliyor onları icraya verecek insanlar, şirkette icra olacak tek bir şey bırakmamışlar. İcra memurları gidiyor ama eli boş dönüyor. Bimer, gümrük Bakanlığı vs hepsine şikayette bulundum. İnşallah en kısa zamanda kapatırlar bu lanet firmayı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ysf03 Y kullanıcısına yanıt
    Yok şakasına alınır dedim hocam. Samsung-Apple-Sony-Huawei marka harici cep telefonu almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • önceki mesajlarımı yazarken firmaya olan kızgınlığımdan dolayı yanlış anlaşılma olduysa veya kırdıysam özür dilerim.

    @bydublor hocam yanlış anlaşılma olmasın. amacım sizi üzmek değildi. sadece sizi düşündüğümden vebal altına girmeyin demek istemiştim. ama sinirden konuyu, mesajı tam toparlayamamışım sanırım. iyi akşamlar
  • ysf03 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam size değer verdiğim için yeterince anlaşılır, elimden geldiğince de uzatmadan yazma gereği hissettim ;) ama biraz uzun oldu sanki :)
  • Bir yerde ilanını gördüm. 890,00TL satış fiyatı gözüküyor. Koş vatandaş koş.!! garantili gözüküyor ama bence garantisiz(ilana Quadro garantili yazmışlar şaka gibi), 3-5 ay sonra büyük ihtimal bir kısmı bozulacak telefon satılıyor. kaçırmayın hemen alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysf03 -- 21 Haziran 2017; 16:34:43 >
  • ysf03 Y kullanıcısına yanıt
    siz yazdiktan sonra bende gördüm o fiyatı ama o düşer hocam zaten dusmezse de satmaz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 120 dolarlık ürüne kimse 890 lira vermez. Çinden de alsan garanti yok, quatrodan da alsan garanti yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.