Şimdi Ara

Arkadaşım hoşlandığım kızla konuşmuş.(Kızla konuştum)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Biraz dertleşmeye ve tavsiyeye ihtiyacım var.Okulun ilk başlarında başka bölümden hoşlandığım bir kız vardı.Arkadaşıma söylemiştim böyle bi durum var diye.Kıza instagramdan istek yolladım kabul etmedi.Arkadaşım benden habersiz instagramdan kızla konuşmuş durumu anlatmış.Kız neden benim mesaj atmadığımı sormuş ve yeni bir ilişki istemiyorum deyip konuyu kapatmış.Bu konuşmadan 2 gün sonra haberim oldu.Bende o günden sonra kızı nerde görsem kafamı diğer tarafa çevirrdim hep.Aradan 2-3 ay geçti.Son günlerde nereye gitsem kız karşıma çıkıyor.Unutmaya çalışıyorum olnuyor.Artık bir hamle yapmak istiyorum.Arkadaşımın beni soktuğu bu durumdan en düzgün nasıl kurtulabilirim.Haberim olmadığını kıza söylemelimiyim?

    Edit:Perşembe günü okulda bahçede otururken arkadaşım kızın dönüp dönüp bana baktığını söyledi.O günün akşamı instagramdan mesaj attım kız görüldü bile yapmadı.Kafayı yiycem valla?

    02/08/2017 Edit:
    Bu konuyu açtıktan bi ay sonra kızla yüz yüze konuştum.Düşünmüyorum arkadaş kalalım dedi.Ben fazla üstelemedim ve konuyu kapattım.Bu sırada instagramdan takipleşmeye başladık mesajlarıma yine cevaplar gelmedi.Arkadaşlarım sayesinde kızın ortamına girdim.Arkadaşlarım konuyu bildiği için yine benden habersiz bu sefer usülünce kızla konuşmuşlar.Kızın gönlü olduğu haberi geldi ve benim hareketlerimi şımarık bulduğu için çekinmiş.Sonuç olarak mesajlarıma cevap vermeyen kız ramazan bayramımı kutladı.Şu an sadece instagramdan konuşuyoruz.Kız biraz alttan alıyor.Bunuda şükür diyorum.Bakalım sonumuz ne olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390090328 -- 2 Ağustos 2017; 23:42:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • şuradakileri açıkca ona da söyleyebilirsin. merhaba biraz konuşalım mı anlatmak istediğim birşey var de konuya gir. tamam derse olayı olanı biteni anlatırsın. o da bir insanoğlu sonuçta. en fazla tersler sen de peşinde koşmazsın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sleepydragon

    şuradakileri açıkca ona da söyleyebilirsin. merhaba biraz konuşalım mı anlatmak istediğim birşey var de konuya gir. tamam derse olayı olanı biteni anlatırsın. o da bir insanoğlu sonuçta. en fazla tersler sen de peşinde koşmazsın.

    Bu adami dinle ve sakın siz miz deme sen ben diye konuş samimi ol sıcakkanliligini hissettir tatli tatli konuş tava gelir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kız ilahmı abicim. Soktuğu durumdan çıksan nolur çıkmasan nolur olay geçmiş bitmiş. Kız istese bi şekilde zaten sana yanaşır laf atardı. Şimdi diyelim konuşsan ya öyleydi şöyleydi çok ezik bi durum. en fazla dinler hadi bay der gider. Haa kendine güveniyosan da hiç bu muhabbete girme bile direk başka konudan kendin tanış muhabbet aç ilerler. Tabi kız da isterse

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe o senden habersiz işgüzarlık yapan gereksiz arkadaşını hayatından çıkarmakla başla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim öncelikle sosyal hayatında görebildiğin insanla ne diye internet üstünden konuşma derdine düşüyorsun ki ?

    Karşındaki insanı etkileyebilecek durumda olsan bile bu şekilde ihtimalleri zayıflatırsın, çok basit mantık düşün sen bu şekilde yaklaşıyorsun kızda der ki "daha karşıma gelip konuşamıyor, beni nasıl etkileyecek ? "

    Bu şekilde kızla bağlantı kurmak isteyen tek erkek sen değilsindir, onlardan ne farkın var ki seninle bir anda iletişim kursun ? Kaldı ki bu şekilde tanışıp kötü tecrübeleri olduysa tamamen bu tarz iletişime kapalıdır. Birde arkadaşın tamamen saçma bir harekette bulunmuş :)

    Gidip kıza samimi şekilde YÜZ YÜZE konuş, durumu izah et zaten bu esnada olumlu yada olumsuz bir tavır olur buna göre yörüngeni belirlersin.

    Kızlardan bu kadar çekinir utanırsanız, birazcık özgüveni cesareti olan erkekler sizin aylarca hayalini kurduğunuz kızla aylarca takılır. Sizde uzaktan uzaktan kafanızda trilyon tane hayaller kurar yaşarsınız.




  • sleepydragon S kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam.Kızla konuşucam çekindiğim falan yok.Yanlış bi hareket yapmaktan korkuyorum.Konuyu açtığım günden beri kızı göremiyorum vizeler bitti herkes memleketine gitti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Kızı gözümde büyütmüyorum olursa olur.Nasıl davrancağımı bilmiyorum sadece.Insan ilişkileri sıfır bende.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli sıfır olduğu onun için yorum atıyoruz sana zaten. evcilik kavgası gibi muhabbetleri kafana takmışsın

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kıza haberim yoktu filan deme daha da bok edersin durumu. Aksine kıza bilmiyormuş gibi davran, çok bakma hatta. Zamanla "acaba niye vazgeçti ?" diyecek ve seninle konuşmak için çırpınacak. Yani biraz zekiysen o kızla bu şekilde bi başlangıç yapabilirsin.
  • Perşembe günü okulda bahçede otururken arkadaşım kızın dönüp dönüp bana baktığını söyledi.O günün akşamı instagramdan mesaj attım kız görüldü bile yapmadı.Kafayı yiycem valla?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesaj atan arkadaşını uyar kızı engelle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu konuyu açtıktan bi ay sonra kızla yüz yüze konuştum.Düşünmüyorum arkadaş kalalım dedi.Ben fazla üstelemedim ve konuyu kapattım.Bu sırada instagramdan takipleşmeye başladık mesajlarıma yine cevaplar gelmedi.Arkadaşlarım sayesinde kızın ortamına girdim.Arkadaşlarım konuyu bildiği için yine benden habersiz bu sefer usülünce kızla konuşmuşlar.Kızın gönlü olduğu haberi geldi ve benim hareketlerimi şımarık bulduğu için çekinmiş.Sonuç olarak mesajlarıma cevap vermeyen kız ramazan bayramımı kutladı.Şu an sadece instagramdan konuşuyoruz.Kız biraz alttan alıyor.Bunuda şükür diyorum.Bakalım sonumuz ne olucak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-390090328 -- 2 Ağustos 2017; 23:45:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeş çok sağlıklı bir durum gibi görünmese de hakkında hayırlısı olsun diyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.