Şimdi Ara

Ön aktarıcı problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ön aktarıcıda problem yaşıyorum ön vites ayarını yapmak için aktarıcıyı kadroda yerine aldım arka 1 ve ön 1 de iken tel gerginlik ayarını yapıp teli aktarıcıy bağlıyorum buraya kadar bir problem yok ön ü 3 yapıp üst sınır ayarını yapmam lazım ama ön 2den 3e geçmiyor 2 de kalıyor vites kolunda 3 yazmasına rağmen zincir geçmiyor vites kolundan ben vitesi düşürüyorum bu sefer az önce sürtmeyen zincir sürtme yapıyor. ayara baştan başlamak için önü 1 e almak istediğimde 1 e de düşmüyor. Aktarıcıyı kadroda aşağı aldım olmadı yukarı aldım olmadı tekrar tekrar denedim aktarıcının paralel olması konusunda bir problem de yok yani bu kadar basit bi konu için bisikletçiye gitmek te istemiyorum cevaplarınızı bekliyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KgnGksnn -- 8 Nisan 2017; 21:6:32 >



  • Kadro kulaginda egiklik veya vites attirici hasar gormediyse denem yanilma yoluyla ve videolari izleyerek yapabilirsin. Yapamiyorsan da bisikletciyi yaparken izle. Ayar yapmasi bir iki dakika bile surmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aktarıcıda eğiklik varsa ondandır. ben yapamadım bisikletçiye götürdüm adam 2dk da halletti üstelik bedava!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vites ayarlamayı bilmiyorsan mecbur bisikletçiye götüreceksin.Vites teli çok yada az gerdirilmiş olabilir.Yada sadece ayar gerekebilir.Görmeden birşey demek zor.Her ihtimale mevcut.
  • Victor Branco V kullanıcısına yanıt
    Ön viteste problem yaşıyorum hocam arka viteste değil kadro kulağı arka vitese ait bir parça
  • GercekUykucu kullanıcısına yanıt
    Vites ayarlamayı bilmiyordum evet ama 3 4 gündür aşina oldum hocam dediğim gibi bu kadar basit bir problemi kendim yapmak istiyorum
  • Cozumu cok basit tornavidayi aktariciya paralel tutup yamukluk egiklik veya bosluk varsa bunu esit sekilde duzeltmelisiniz. Az baski uygulayinca duzeliyo zaten. Nedeni ise bisiklet aktarici tarafına dustuyse yamulmus olabilir. Umarim isinizi gorur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.