Şimdi Ara

Xbox one'da kaçtane giriş xboxım olabilir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Merhaba

    İş yerinden biriyle kardeşlik yapıcaz. ikimizinde 1 tane hesabı var.
    oyunlar onun hesabında ve onun oyunlarını oynamam için sanırım onun hesabını giriş xboxım yapmam gerekiyor?

    peki forumdan başka birinden p2 hesabı aldığımda aldığım kişiyide giriş xboxım yapmam gerekiyor değilmi?
    kaç tane giriş xboxım olabilir?

    teşekkürler
  • P2 satın aldığınızda o kişiyi eklemeye gerek yok. önce P2 sonra kendi hesabınızı açıp oynarsınız. P1 hesap ekleme max 12 civarı olması gerek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mvlt42

    P2 satın aldığınızda o kişiyi eklemeye gerek yok. önce P2 sonra kendi hesabınızı açıp oynarsınız. P1 hesap ekleme max 12 civarı olması gerek

    Merhaba hocam

    Bi sorum daha
    benim 1 arkadaşımında 1 hesabı var. oyunlar onun hesabında.
    o kendi xboxunda giriş xbox olmaya devam edecek, ben kendi xboxumda onun hesabını giriş xboxu yapacağım ama oyunları kendi hesabımda oynayacağım değilmi?
    ben onun oyunlarını oynamadan önce önce onun hesabında oturum açıp kendi hesabıma geçip oynayacağım. onun hesabında oturum açınca onu logout yaparmı ?
  • reprimond R kullanıcısına yanıt
    Hocam giriş xbox u sadece bir makine de yapılır. iki seçeneğin var ya arkadaşının hesabını P2 olarak alırsın ve dediğin gibi iki hesabı açarak kendi hesabında oynarsın yada karşılıklı hesaplarınızı giriş xbox yapar doğrudan kendi hesabınızda oynarsınız ( kardeşlik deniyor buna)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mvlt42 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Onun hesabını açınca ona tekrar giriş yaptırmıştı ve bende logout olmuştu. Bu yüzden detaylı sordum.
    teşekkürler tekrar
  • reprimond R kullanıcısına yanıt
    Onun hesabı hem onda hem sende giriş xboxı olmaz sadece 1 kişide olur sen ancak P2 olabilirsin yani o arkadas sana hesap bilgilerini verecek o hesapla giriş yapacaksın ve sonra kendi profiline geçip oyunları oynayabilirsin.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba tekrar.

    Arkadaşın hesabını giriş xboxım yaptım ama her xbox açışımda onun hesabıyla oturum açmak zorunda kalıyorum. oturum neden sürekli kapanıyor?
    Ortak gold alacağız ama ben her seferinde oturum açmak zorundamıyım? 2 hesabında hep açık kalmasının bir yolu varmı?
  • reprimond R kullanıcısına yanıt
    Giriş Xbox'ım yaptıktan sonra tekrar oturum açmana gerek yok. İlgili hesaba ait bir oyuna gir mesela, girmiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    Oyuna girdiğimde lisans hatası veriyor. Sonra arkadaşımın hesabında oturum açıp kendi profilime geçiş yapıyorum ozaman oynayabiliyorum oyunu
  • Önce kendi hesaplarınızı bu benim giriş xboxım değil yapacaksınız. Sonra sen onun hesabını o senin hesabını xboxa ekleyip giriş xboxım yapacak. Sonra herkes kendi profilinde oyunları oynayacak olay bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reprimond

    Oyuna girdiğimde lisans hatası veriyor. Sonra arkadaşımın hesabında oturum açıp kendi profilime geçiş yapıyorum ozaman oynayabiliyorum oyunu

    Arkadaşın senin hesabını giriş xboxım yapmamış galiba. Yaparsa sorun olmaması lazım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Quaresma2016 Q kullanıcısına yanıt
    ikimizinde 1 tane hesabı var. o benim hesabımı hiç kullanmacak.
    o yeni bir hesap açıp onu giriş xboxı yaparsa bende onun gerçek hesabını giriş xboxım yaparsam ve kendi gerçek hesabımıda giriş xboxımdan kaldırırsam sorun çözülecek sanırım.
    biraz karışık yazdım ama
  • Önçelikle yapmanızngeteken arkadaşınızın xbox kendi hesabınızı acmak ve önünüze cıkan herşeye A harfine basmak ve kendi hesabınız acıldıgında girmiş oldugunuz arkadaşınızın konsolundan ayarlar bölümünden bu konsolu giriş xbox olarak işaretlemek sonrasında sizin üstünüzden live gold game pas vs herşeyden yararlanacaktır yani kardeş hesap ikiye bölünecektir

    Son olarak onrmli uyarı ⚠️ arkadaşınızın xbox ayarlar bölümüne girerek hesab kaldır seneneginden kendi hesabınızı kaldırın sizin orda hesabınız görünmesede arkadaşınız sizin üstün Özden live gold herşeyden faydalanacak Aynı anda bile oyun oynayabileceksiniz. Atmacadan selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARşadaşlar merhaba,

    Bir konuda bilgiye ihtiyacım var. Xbox konsollara sahip 5 arkadaşız. Şimdi ben kendi konsolumda bu 4 arkadaşımın hesaplarını giriş xbox ım yapabilir miyim? Yani bu arkadaşları sırayla giriş xbox ım yapsam tüm haklarından yararlanabilir miyim? Yoksa bir konsolda sadece bir tek hesap giriş xbox ım mı olabilir.

    Teşekkürler cevaplar için.
  • hunter11 H kullanıcısına yanıt
    Merhaba, evet yapabilirsin ve tüm imkanlarından faydalanabilirsin. Hatta EA Access üyeliği mevcut ise P1 (Giriş Xbox)'ı yapılan konsolda 10 saatlik deneme sürümlerini oynayabilirsin. Ancak diğer 4 arkadaşın otomatik olarak P2 olacaklar ve her seferinde hesabı konsollarında açmaları gerekecek.
  • Teşekkürler cevabın için. Anlamadığım konu şu. Ben bu hesapları giriş Xbox ım yaptığım zaman, bu gruptan başka biri de bu hesapları benimle aynı zamanda giriş Xbox ım yapabilir mi? Yani bir A hesabına tüm oyunları ve live mzelliklerini satın alsak, bu hesabı 4 farklı konsolda aynı anda giriş Xbox ı yapıp, aynı anda online oyun oynabilir miyiz? Açıkcası biz 5 farklı arkadaşız ve ucuz yoldan nasıl oyun ve live özelliklerini kullanırız onu öğrenmek istiyorum.

    Teşekkürler desteğin için.
  • Arkadaslar biraz once bir sorunla karsilastim bitirmis oldugum oyunun hesabini giris xbox’dan kaldirmak istedim.
    Karsima cikan mesajda degisiklikler kaydedilemiyor diyor
    Ve su anda hizmete baglanamiyoruz diyor daha sonra tekrar deneyiniz ne yapmamiz gerekiyor...
    Xbox one'da kaçtane giriş xboxım olabilir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunter11

    Teşekkürler cevabın için. Anlamadığım konu şu. Ben bu hesapları giriş Xbox ım yaptığım zaman, bu gruptan başka biri de bu hesapları benimle aynı zamanda giriş Xbox ım yapabilir mi? Yani bir A hesabına tüm oyunları ve live mzelliklerini satın alsak, bu hesabı 4 farklı konsolda aynı anda giriş Xbox ı yapıp, aynı anda online oyun oynabilir miyiz? Açıkcası biz 5 farklı arkadaşız ve ucuz yoldan nasıl oyun ve live özelliklerini kullanırız onu öğrenmek istiyorum.

    Teşekkürler desteğin için.
    Şimdi şöyle, herhangi bir hesabın 2 hakkı vardır. Bunlardan birisi giriş xbox'da denen P1'dir. Diğeri ise P2'dir. Haliyle herhangi bir hesap için konsollarda 1 adet P1 hesap yapılabilir. Siz P1 olduğunuz zaman oturum açmayacaksınız zaten. Hatta o hesapları giriş xbox yaptıktan sonra konsoldan kaldırsanız daha sorun olmaz yine sorunsuz bir biçimde istediğiniz bir hesaptan P1 hesaba bağlı özellikleri/oyunları kullanabilirsiniz. Ancak arkadaşlarınızın ise her defasında kendi konsollarında oturum açmaları gerekir. Online oyun oynamada herhangi bir sıkıntı olamaz zaten. Size tavsiyem kendinize ana hesap şeklinde kardeşlik yapmadığınız bir hesap açık ve ilerlemeleriniz oradan yürütün. Birde, siz 5 kişiyiz demişsiniz ama bunun için 2'şerli 2 grup olabilirsiniz ve diğer boşta kalan arkadaş forumdan kendisine bir arkadaş bulabilir. Bir hesabı 5'e bölme gibi durum olamaz zaten.
    Ucuz oyun noktasında ise, kardeşlik zaten büyük bir fırsat, bunun dışında yurtdışı store'ları kullanırsanız daha da avartajlı olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ugrkant061

    Arkadaslar biraz once bir sorunla karsilastim bitirmis oldugum oyunun hesabini giris xbox’dan kaldirmak istedim.
    Karsima cikan mesajda degisiklikler kaydedilemiyor diyor
    Ve su anda hizmete baglanamiyoruz diyor daha sonra tekrar deneyiniz ne yapmamiz gerekiyor...
    Yeni bir bug bu. Yapman gereken xbox tr sistesinden hesabınla giriş yapıp kullanıcı adında(nickname değil örnek: Şaban Çomar) türkçe karakteri kaldırman gerekiyor. Saban Comar olarak mesela.

    Veya xbox kullanıcı profilinden bu değişikliği yapabilirsin

    Eğer çözüm olmazsa ev adresinde vs Türkçe karakter varsa kurtul.
  • Eyv aga bi deneyelim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.