Şimdi Ara

Otomotiv mühendisliğini nasıl bilirsiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar. Ben lise son öğrencisiyim arabaya fazlasıyla meraklıyım babam da bu işlere meraklı evimiz müstakil ve alt katı atölye. Kendim benzinli araba yaptım. 1986 nissan navarayı babamla komple baştan topladık tüm elektrik sistemini tek bir kablo kalmayacak şekilde kesip attım ve tek başıma baştan çektim. Oksijen takımı ile kaportacılık yapıp çürüklerini yaptık. Çok güzel elektrik kaynağı yapabiliyorum. Zevkine hurdacıdan motorlar alıp çalıştırıyorum motor yapısını çok çok iyi biliyorum. Atölyemizde tofaş motorunu rektefe ettik. Kısacası bu işlerle aşırı ilgiliyim eğer arabayla ilgili bir iş varsa hiç uyumam o işi bitiririm bu bölüme gidersem de çok başarılı olacağıma inanıyorum.

    Şimdi soruma gelirsek: Gazi yada Hacettepe düşünüyorum (şimdilik hacettepe zor ama lys den sonra seney kalıp hacettepeye zorlayabilirim) okuduğum kadarıyla iş bulma konusu çok sıkıntı diyorlar hiç otomotiv mezununa denk gelip de soramadım iş imkanı nasıl bilen varmı? Çalışma saatleri nasıl ve bizzat işin içinde olabiliyor muyuz? Küçüklüğümden beri hep araba tamircisi olmak isterdim masa başı iş hiç düşünemiyorum ellerim yağlanmadan, mazot kokmadan, iş bitiminde elimdeki yağlar çıksın diye benzinle yıkamadan para kazanmak istemiyorum. Acaba bu bölüm tum bu beklentilerimi karşılar mı?

    Yanıtlarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • Gazide okuyupta hayatını karartma, git 2 sene hazırlan gerekirse , Hacettepe ye git.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oğuzhaan kullanıcısına yanıt
    Neden böyle birşey dediniz merak ettim? Aslında uyduruk da durmuyor tabiki bir hacettepe asla olamaz ama hacettepe de 6 sene okul 1 sene de seneye kalsam 7 sene askerlikle 8 sene 26 yaşında ancak işe başlayabiliyorum düzgün maaşı muhtemelen 30 da ancak verirler evlilik falan sıkıntı olur diye düşündüm tabiki eğer çok fark ederse gazi ile her türlü okurum aslında konuyu da bu yüzden açtım ama eğer yeteneğim ile bu farkı tamamlayabilirsem 3 senemin gitmesini istemem.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.