Şimdi Ara

Kuşumun nesi var videolu acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://youtu.be/IgfWPpxT434

    İshali yok
    Kabarma yok
    Oyun oynuyo
    Halida bir oraya bir buraya kosusturuyo
    Yem yiyo
    Su iciyo
    Fakat burnundan tık tık ses geliyor tuzlu suyla acmayi denedim fakat acilmiyor gibi sanki kurumus bir sey var agizdan nefes aliyor yukaridaki videoda agizindan cikiyor ses nedeni ne sizce veteriner demeyin.

    Gecen sene kusu goturduk sadece kusu eline aldi bakti siringaya antibiyotik verdik 150 tl odedik lanet olsun boyle veterinere isi bilmiyorlar para tuzagi yardimlarinizi bekliyorum



  • Up up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ilk kuşum yem yediği sırada aynı videodaki gibi sesler çıkarıyordu. Bu mutlu olduğuna dair bir işaretti. Ağzını açıp kapamasında herhangi bir problem yok. Arada böyle yaparlar. Burnuna tüy yem vs kaçsa bile illaki bir şekilde çıkarıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Lawrence

    Benim ilk kuşum yem yediği sırada aynı videodaki gibi sesler çıkarıyordu. Bu mutlu olduğuna dair bir işaretti. Ağzını açıp kapamasında herhangi bir problem yok. Arada böyle yaparlar. Burnuna tüy yem vs kaçsa bile illaki bir şekilde çıkarıyorlar.

    Solunumda problem var ama normal degil yaptigi sey ötemiyor bu yüzden burnundsn tik tik ses geliyo tikali gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir doktora götür ilginç
  • quote:

    Orijinalden alıntı: I am Tony Montana

    bir doktora götür ilginç

    Canimin ici bu aksam vefat etti.Darma duman etti beni daha 7 aylikti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin
  • Allah rahmet eylesin cok uzuldum korkutucu bir ses sahsim adima ne diyebilirim. 1 gunde olsa evin icinde insan uzuluyor. Yerinizde olsam muhabbet kusu forumlarina konuyu acar ve videoyu koyarim. Kusunuz oldugunu de soyleyin ve tam olarak ne diyecek bilen kisiler cok merak ettim. Solunum sorununa benziyor sanki ya da solunumi zorlayan bir hastalik. Cevap aldiysaniz ya da alirsaniz bilgilendirin beni.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

    Allah rahmet eylesin cok uzuldum korkutucu bir ses sahsim adima ne diyebilirim. 1 gunde olsa evin icinde insan uzuluyor. Yerinizde olsam muhabbet kusu forumlarina konuyu acar ve videoyu koyarim. Kusunuz oldugunu de soyleyin ve tam olarak ne diyecek bilen kisiler cok merak ettim. Solunum sorununa benziyor sanki ya da solunumi zorlayan bir hastalik. Cevap aldiysaniz ya da alirsaniz bilgilendirin beni.

    1 aydir sabah aksam her foruma videosunu attim detaylari yazdim tatmin eden tek cevap alamadim insanlar cok bencil canimin ici dun isten donunce kafesin altinda ayaklari havada olmustu.Aglaya aglaya bir hal oldum bahceye gomdum.Yavruyken iyi bakmiyorlar kuscudan alinca buyudukce hastaliklari ortaya cikiyor yoksa inanin ben cocugum gibi bakiyordum annem babam cok baglanjyorsun diyordu hatta gece 3 4 e kadar uyumadigim oldu kus icin umarim oda beni sevmistir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sevmiştir sen olmazsan belki kötü sahibi olacaktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.