Şimdi Ara

DONANIMHABER Yasakları Hakkında.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

DONANIMHABER Yasakları Hakkında.


(En Son Oy Tarihi: 2.4.2017)
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar çok eskiden beri dh Üyesiyim ama son 2-3 ay harç hiç uyarı/ban vs yemedim. Son 3 aydır sürekli uyarı alıyorum. DH de kendimizi özgürce ifade edemediğimizi düşünüyorum. Siyaset kesinlikle konuşamıyoruz. Suriyeliler hakkında yorum yapamıyoruz. Bizi mağdur eden firmayı İnsanlara duyuramıyoruz ( Mağdur eden markayı dh yada türevi forum sitelerinde yazdığımız zaman o marka adının karalanmasını istemediği için mağdur ettiği müşterisine konuyu/yorumu kaldırması şartı ile sorununu çözeceği sözü veriyor ve çözüyor da). Benim başıma geldi hem şikayet var hemde 1-2 forum sitesine açtığım konuları kaldırırsam ürünü değiştireceğini söylediler tabii çok oldu bu olay.


    Yani bu yasaklar bence kalkmalı tabikide herkes ana avrat sövmesin tabiki insanlar birbirinin siyasi görüşüne hakaret etmesin ama saygı ve hoşgörü çerçevesinde her tür konu her tür görüş ve her tür fikir eleştiri özgürce ifade edilmeli diye düşünüyorum.


    Siz ne düşünüyorsunuz ?


    Sonuçta her üye kendi yazdığından sorumludur. Benim yazdığım atıyorum halkı galyana getirecek bi yazı yüzünde dh yetkililerinin başının ağrıcağını sanmıyorum üye olurken şartlarda bu yazıyordur mutlaka.







  • Bu konu/anket yüzünden de ban yemezsek :D iyi. Yersek de daha da gelmem davosa:D

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.