Şimdi Ara

Outlet Carsim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
93
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj


  • ERKEK MODASI OUTLET ÇARŞIM
    Online giyim sektöründe Gittigidiyor ve n11 gibi platformlarda yıllardır müşterilerine hizmet veren " Başarılı Satıcı" rozetine sahip Outlet Çarşım 2017 itibariyle müşterilerinden gelen yoğun talep doğrultusunda kendi e-ticaret sitesini yayın almış bulunmakta.
    Online pazaryerlerinde %100 müşteri memnuniyetini kendi sitesinde de sağlamayı amaçlayan Outlet Çarşım en uygun fiyat garantisi sloganıyla çıktığı bu yolda ekonomik alışverişin adresi olmayı hedef edinmiş bir firma. Daha çok erkek giyim modellerinin satışının yapıldığı sitede bayan giyim ve aksesuarlarıda bulunmakta. Her sezonun moda trendlerini takip ederek sitelerinden müşterilerine sunan Outlet Çarşım deneyimli tedarik ekibi sayesinde modayı yakalamamızı kolaylaştırmakta.
    Erkek tişört modellerinden cekete, ayakkabıdan terliğe çanta modellerine kadar geniş bir ürün yelpazesiyle karşımıza çıkan deneyimli firma satışta yerli üretim ürünleri tercih ederek hem yerli üretime katkı sağlamakta hem de müşterilerine maksimum kaliteyi en uygun fiyatlarla sunmakta.
    Outletcarsim.com'dan yapacağınız alışverişlerinizi kapıda ödeme veya kredi kartına taksit ile ödemeniz mümkün iken havale&eft yöntemini seçen müşterilere ise ekstra %10 indirim uygulanmakta. Tüm siparişlerin titizlikle hazırlanıp kargoya teslim edildiği Outlet Çarşım'da teslimatlar 1-3 gün içerisinde gerçekleşmekte. Sokak modasını yansıtan sokak trendlerini takip eden genç kitlenin erkek giyim alışverişinde sık sık inceledikleri bir site haline gelen Online Outlet Giyim Alışveriş Sitesi | Outletcarsim.com ise tasarımı ve kullanım kolaylığı ile göz doldurmakta.
    Online giyim sektörüne bu sene Outlet Çarşım markası damgasını vuracak diye iddalı bir açıklama yapan site yetkilileri dış görünümüne önem veren herkesi Outletcarsim.com'u ziyaret etmeye davet etmekte.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.