Şimdi Ara

MyRevenueAds yatırım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MyRevenueAds 1 Milyon Dolar Yatırımı Aştı – 2017 RevShare

    MyRevenueAds kısacası MRA olarakda telkin edebileceğimiz sistem yaklaşık 2 ay önce faaliyete geçmişti. Şirket son zamanlarda yıldızı parlayarak artık ciddi manada yatırımcıları bünyesine dahil etmeye başladı.

    20 Dolarlık reklam paketleri %30 a kadar kazandırabilen sistemde 2 ay süreç içerisinde 4.000 i aşkın üyesi Alexa’ da hatırı sayılır bir pozisyonu ve 1 Milyon Doları / 1.000.000 USD aşkın yatırım miktarı ile hızla büyümeye devam ediyor.

    Ayrıca sistem içerisinde 1 Haftada Refund Policy dediğimiz olay ile kişiler sistemi beğenmezler ise 1 hafta içerisinde paralarını geriye alabiliyorlar. Ve ayrıca şirket yatırımcıları 100.000 usd nin üzerinde ödeme yapmış durumda.

    MyRevenueAds ile Ayda %30′ a Kadar Kazanın – Yepyeni Revshare

    Yepyeni bir Revshare ile karşınızdayız. Bu yeni ve LongTerm yani Uzun vadeli sistemin adı MyRevenueAds. Sisteme uzun vadeli denmesinin sebebi hem sistemde 3X kuralının olması hemde Hyip yani yüksek kazanç proğramında olmaması.

    Kısacası MRA denen sistem yaklaşık 1 ay önce açılmış, ve Sisteme 1 milyon dolara yakın yatırım yapılmış, Hemde ilginçtir ki sistem daha 1 aylık olmasına rağmen reklam dönüşümü gözle görülür derecede belirgin.Ayrıca sistemde 5 dolar 10 dolar ve 20 dolar paketler ile günde %3 den %4 e kadar ve %30 a kadar kazanç sağlayabilirsiniz, Ve sistem içerisinden yeni paket alarak kazancınızı katlayabilirsiniz. Yani ortalama 1000 – 1500 dolar arası bir yatırım ile giren yatırımcı günde 8 reklam izlemesi dahilinde ayda 500 600 dolar gibi temiz kazançlar kazanabilir.
    Tabiki yatırım yapmadan önce risk almamız gerektiğini unutmayalım...

    REFERANS LİNK İM :https://www.myrevenueads.com/ref/4747



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.