Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (355. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Dr Geyik Reoman Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.027
Cevap
183
Favori
521.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Realme 3 pro hakkında düşünceleriniz neler? Bu ay satışa sunulması bekleniyor.
  • birseysorabilirmiyim B kullanıcısına yanıt
    Xiaomi Mi 9T / Mi 9 SE / Mi 9

    OnePlus 6T / 7

    Modellerini forumdan yada sarı siteden sıfır garantisiz imei kayıtlı olarak bulabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    F/P oranı yüksek bir model , sunduğu özellikler fiyatına göre ve ülkemize göre gayet iyi birkaç eksi yanı var ona da göz kırpmak durumundayız Oppo markasının alt markası zaten işletim sistemi olarak ColorOS kullanıyor kötü bir düşüncem yok açıkcası ürünle alakalı.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    ColorOS stabil midir? İleriye dönük bir sorun yaşatır mı (yazılım)?
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Oppo modelleri ColorOS kullanıyor ve FlymeOS kadar kötü bir yorum denk gelmedim açıkcası.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Peki one plus 7 ve 7 pro arasındaki fiyat farkına değer mi yoksa one plus 7 de yeterli midir? Askerde olduğum için çok rahat araştıramıyorum arasındaki farklar neler acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Osmozz kullanıcısına yanıt
    7 Pro modelinde daha iyi bir ekran mevcut ve bu ekranın tazeleme oranı 90 Hz ekran kavisli ve çentiksiz olarak karşılıyor çözünürlük olarak Pro 2K düz 7 ise Full HD , ön kamera pop-up şekilde tercih edilmiştir arka kamera kısmında geniş açı , telephoto ve 3X Zoom seçenekleriniz mevcut.Batarya olarak normal 7 3700 mah 7 Pro 4000 mah kabaca farkları bunlar.

    Fiyat farkına değip değmeyeceği size ve bütçenize kalmış bir durum şahsen ben aynı ikilemde kalsaydım 7 Pro modelini tercih ederdim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar, yaklaşık 7-8 yıldır iphone kuulanıyorum,şuanda güncel iphone7 kullanıcısıyım. Telefon performans ve batarya olarak iyice çekilmez hale geldi dokunmatiği takılıyor zaman zaman. Bu sebeple yeni telefon arayışlarına girdim .Bu sefer androide geçmek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum bilmiyorum benim durumumda olan çok kullanıcı varmı?
    Siz olsanız maksimum 2000-3500 bandında iphone 7 yi aratmayacak android işletim sistemli hangi modellere bakabilirim (huawei ve xaomi dışı tavsiye etmeyin lütfen)
  • duktil D kullanıcısına yanıt
    Merhabalar Hocam ;

    Bende iPhone 7 kullanıcısıyım , Plus model iPhone modellerini çok düşündüm fakat ekran kasa oranları berbat XR modeli X ailesinin en baz modeli olsa bile gerçekten çok pahalı dolayısıyla şahsen bütçem 3500 TL Max. Olsa alacağım telefon OnePlus 7 olacaktır nedeni ise saf android işletim sistemine son derece yakın son derece hızlı ve stabil bir sistemi var kullandığı bileşenleri ise gayet iyi şöyle ki ;

    Snapdragon 855 işlemci şu an için en güncel ve en güçlü işlemci , 8 GB RAM 256 GB hafıza , Amoled ekran ,ekrandan parmak izi okuma teknolojisi , 48 MP kamera , 3700 mah batarya ile bence gayet iyi bir telefon tabiki sizin tercihinize kalmış tercih etmek isterseniz forumdan yada sarı site üzerinden ürünü görebilirsiniz fakat garantisi olmayacaktır imei kayıtlı ve sıfır olarak bulabilirsiniz.

    Garantisiz ürün tercih etmek istemezseniz ve ön kameranın pek iyi olmaması sizin için sorun olmazsa LG V30 + modeline bakabilirsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam selam,

    Nokia 8 sahibiyim, hiç bir problemi olmamasına rağmen sıkıldım. Biraz daha güncel bir telefon almak istiyorum. Satabilirsem Nokia'yı da satıcam. En kötü ekranını yaptıracağım Huawei P9'u kullanmaya devam edicem, inanılmaz sevdiğim bir telefondu.

    Sonuç olarak aklımda bir kaç telefon var. Ancak, kamerası hızlı, kamera arayüzü stabil ve tek seferde hızlıca fotoğraf çekebilen, gündüz ve gece arka kamerası iyi olan, şarjı da 3500 ila 4000 mAH arasında değişen bir telefon arıyorum. İşlemciler konusu sürekli değişiyor. Geçen sene SD 660 işlemciler SD 835'lere kafa tutarken, bu sene SD 7xx işlemciler SD 745 işlemcilere kafa tutuyor. Ancak kameralar sürekli güncelleniyor. Hem MP hem de 3 veya 4 kameralar çıkmış durumda.

    Fiyat olarak 3.500 - 5.000 bandında artık bir çok seçenek var ama ben Nokia'mı satsam bile maksimum 3.500 bandına, satamazsam maksimum 2.500 bandına çıkabilirim.

    1-Xiaomi mi 9T
    2-Xiaomi mi Note 7
    3-Xiaomi mi 8
    4-Realme 3 Pro
    5-Xiaomi Pocophone F1

    Farkındayım hepsi birbirinden farklı ama orta üst segment ile bir sene önceki üst segment alt telefonlar anca uyuyor bütçeme.

    Gönül ister ki 5K bütçeye çıkıp Mi 9'u da o listeye alabilsem ama benim bütçeleri aşar.

    Mi 8 geçen senenin amiral gemisi, Note 7 ile 3 Pro orta üst segment rakipler. Tek klasmanda yerini bilmediğim 9T ile Pocophone F1.

    Amaç, aradığım özelliklere uygun olsun, en az 2 sene hem güncelleme alsın, hem sıkmasın hantallaşmasın, kamerası da amiral gemileri kadar olmasa da gece/gündüz fena olmasın. +2 kamera ve 48 MP kameralar gerçekten çok mu fark yaratıyor?

    Bu arada video kayıt için OIS özelliği sanırım sadece Mi 8'de var. Keşke diğer telefonlar da olsaydı.

    Bu 5 telefon hakkında yorumunuz ne olur? Güncellik ve özellik açısından telefon alacak biri hangisini sizce neden almalı?

    Çok uzun oldu ama şimdiden cevabınız için teşekkürler.




  • alif.yazgan A kullanıcısına yanıt
    Selam Hocam ;

    Biraz geç bir cevap olacak bunun için kusura bakmayın , öncelikle Android dünyasında her zaman en güncel ve en güçlü modeli almakta fayda var bütçenizi 3500 TL olarak düşünürsek size önerebileceğim liste dışında bir model var forumdan yada sarı sitede bulunan garantisiz imei kayıtlı sıfır olarak OnePlus 7 modelini araştırmanızı tavsiye ederim listedeki her telefondan daha iyi bir model işlemci olarak Snapdragon 855 kullanıyor 8/256 GB konfigürasyonunda 48 MP kameraya sahip bir model bütçeniz dahilinde alabileceğiniz en iyi telefon diyebilirim.

    Eğer 2500 TL civarında bir model almayı düşünüyorsanız bu sefer Mi 9T modelini tercih ediniz güncel olmasından ötürü daha oncede belirttiğim gibi garantili dert etmezseniz sarı sitede ve forumda oldukça satıcı mevcut 2000-2350 TL arasında fiyatları değişkenlik gösteriyor RAM ve depolama miktarına bağlı olarak.

    İşlemci konusunda her ne kadar kafa tutuyor denilse bile orta seviyelerdeki Gpu gücü ile amiral gemisi modellerde kullanılan Gpu güçleri hiçbir zaman yakın değil dolayısıyla çoklu görev ve oyunlarda daha pürüzsüz bir deneyim yaşarsınız.

    Kamera konusunda ise 48 MP bir çekim modu olarak karşılıyor telefon sürekli olarak 48 MP değil sadece o moda geldiğinizde yüksek kaliteli fotoğraf çekiyor ve elbette bir fark yaratıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Hocam yurtdışı kayıtlı cihaz alabileceğimiz güvenilir bir yer var mı..

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • naftalin34 N kullanıcısına yanıt
    Hocam direkt olarak isim söylemek reklam olur dolayısıyla forumda satan kişiler mevcut sarı site üzerinden satış yapanlar ve Sosyal medya üzerinden satış yapılan bir topluluk mevcut bunlara bakarak , konuşarak açıklamalarını ve ilanlarını okuyarak aklınızda elbet bir satıcı belirir sonrasında siparişinizi geçerseniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oppo Reno Z ile ilgili düşanceniz nedir? Note 2 gibi 6.5 sine kullanabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    MediaTek işlemci kullanan modelleri önermiyorum 6.5 sene kullanamazsınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    2000 liram var redmi note 7 ne kadar götürür sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    Kullanım detayınızı bilmemek ile birlikte Redmi Note 7 modelinin orta seviye bir cihaz olduğunu hatırlatmak isterim , ortalama olarak 2-3 sene götüreceği düşüncesindeyim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Fotoğraf çekeceğim aile içinde. Xiaomi telefonlarda sürekli reklam filan çıkıyormuş, sevmem öyle şeyleri söve svöe kullanmak istemem açıkçası. Ayrıca kamerası opponun daha çok hoşuma gitti. Bu işlemci diğerleri gibi değil diyorlar. Oppo rx axleri değil de z'yi beğendim tip malzeme kalitesi olarak ama 2 sene sonra kasarsa çok kötü olur. Uzun süreli kullanırım ama 5 bin filan veremem. Garanti de gerekli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fenerlimasuk kullanıcısına yanıt
    Reklam çıkıyor muhabbeti bir nebze doğru yani siz telefonda gezerken önünüze reklam çıkmıyor xiaomi markasının kendi uygulaması olan temizleyici programında çıkıyor fotoğraf olarak onun dışında telefonun başına YouTube reklamları gibi bir reklam görmüyorsunuz.

    MediaTek işlemcilerinin desteği genellikle kısa oluyor güncelleme önemli bir unsur ve bu işlemciler daha fazla pil tüketimi ve ısınma karakteristiği yüksek işlemciler oluyor. Bu işlemci digerleri gibi değil kelimesi her MediaTek işlemci çıkışında duyulan bir durum dolayısıyla pek düşünmeye gerek yok bu konuda.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Şunu bilmiyorum, ben fotoğraf çekeceğim, tam açıyorum kamerayı tak karşıma reklam, google chrome açıyorum tak reklam, navigasyon açıyorum tak reklam. Böyle bir şey olmasın istiyorum. Kullanırken kafam rahat olsun, opponun güncelleme sorunu yaşatmadığını okumuştum. Bu realme pro 3 telefonu çıkacak deniyordu. O da yok. Mate 20 lite'ı da beğenmedim açıkçası.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 353354355356357
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.