Şimdi Ara

Huawei GR5 2017 [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
7
Favori
32.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Beyler telefonu almayı ciddi ciddi düşünüyorum. Kamera çok kullanmadığım için o konuyu es geçiyorum ama youtubeda bir video gördüm. Beni şüphelendirdi. Var mı böyle sıkıntıları telefonun yoksa videodaki adam abartmış mı?
    https://www.youtube.com/watch?v=iXhw0hLmqG0
  • ByRestless B kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun değil başka birşey. Daha önce izlemiştim bildigin telefonu doğramış. Bunu yapmanın bir manası yok.



    Cam konusunda zaten ekran koruyucu olmadan kullanılması tavsiye edilmiyor çoğu telefonun. Üstte de yazdım ekran koruyucu ve kılıf tavsiyelerimi.



    Bir hafta ekran koruycusuz kullandım ve bu süreçte çizik vs. olmadı ama tavsiye etmem öyle kullanılmasını bilhassa kaliteli bir ekran koruyucuda parmak izi azalıyor ve hatta dokunmatik hassasiyet yükselebiliyor (tempered glass olanlarda özellikle)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dulcet kullanıcısına yanıt
    Aynı kanalın diğer videolarını da izledim. Mesela Mi6 bükünce kırılmıyordu. Biraz şüphelenmedim değil.
  • ByRestless B kullanıcısına yanıt
    Hocam video daki arkadaş, telefonları dayanıklılık testine sokan bir arkadaş. Tüm telefonlara aynı işlemleri uygular. Abartma veya küçümseme yapmaz, sadece işlemleri yapar. Yorum yapmak, diğer cihazlarla kıyaslamak bize kalmış birşey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • codename_lord C kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam. Ben de tam bunu yazmak için konuya girmiştim. Uzun süredir takip etmediğim için başkasında da var mı sorun diye baştan tekrar okudum. Sağ üst kısımdan ortaya kadar sararma var telefonumun kenarında. Aynısı eski telefonum olan LG G2'de de olmuştu. Neden kaynaklı olduğunu bilmiyorum ama artık daha belirgin olmaya başladığı için rahatsız etmeye başladı. Onun haricinde gerek oyun performansı olsun, gerek şarj süresi olsun gayet memnunum telefondan. Arkadaşın biri sormuş LG G4'ün kamerasıyla karşılaştıran var mı diye. Eşimde LG G4 var söylemem gerek LG'nin kamerası daha iyi. Kutu içeriğinde bulunan kılıfı kullanıyorum. 3 kez falan fayans yüzeye düşürdüm telefonda hiçbir sıkıntı yok. Sert plastik olduğu için kılıf çatladı sadece bir kaç yerinden. Ekran sararması ile ilgili servisle irtibata geçeceğim en kısa zamanda. Telefonda 1000 tane falan fotoğraf var bilgisayara aktarmaya üşeniyorum şu an. Aktarır aktarmaz servise göndermeyi düşünüyorum. Sizin arkadaşınız ne yaptı acaba?


    Edit: Kullandığım model GR5 2017 modeli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meldroth -- 18 Eylül 2017; 16:27:4 >
  • Meldroth M kullanıcısına yanıt
    Son zamanlarda arkadaşla pek görüşemiyorum hocam naptı bilmiyorum. Sanırsam Ips Lcd ekranlarda oluyor bu sorun. Çünkü hep ips ekranlı telefonlarda görüyorum bu sorunu. Her güzelin bi kusuru var derler ya. Amoled ekranlarda da burn-in sıkıntısı var mesela. Geçmiş olsun bu arada.. Hiç vakit kaybetmeden servise yollayın bence...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kameradan cok birsey beklemeyin diyen arkadaslar normal GR5 ten mi bahsediyor GR5 2017 denmi?

    Ziraa ben internetden baktigim arastirdigim izledigim videolara göre mükemmel görünüyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenovo 7000 veda edip huavi gr5 2017 alacam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de aldım, şimdilik memnunum şarjı 2 günü rahat çıkarıyor kamerası yeterli ekran büyük ısınma yok inşallah böyle devam eder

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu kullananlar gercekten az sanırım,kamera özellikleri ois özelligi haric zenfone 3 ile neredeyse aynı
    özellikle manuel modları,kamerayı kücümseyenlere sasırdım

    bazıları telefonda kasmalar donmalar ve asırı ısınma oldugunu bunun kronik oldugunu söylemis

    kullananlar fikirlerini söyleyebilirmi?
  • bluemet kullanıcısına yanıt
    Telefonun kamerası gündüz çekiminde kesinlikle kötü değil. Siz de incelediyseniz görmüşsünüzdür zaten. Kişilerin beklentileri cihazın segmentine göre olmadığı için öyle bir algı oluşuyor olabilir. Bu telefon Orta-Üst segment bir telefon. Amiral gemisi ile karşılaştıran arkadaşlar aynı performansı beklerse yanlış olur zaten.

    Düşük ışık çekiminde f değerinden dolayı segmentine göre normal seviyede noise efekti olacaktır pek tabi ki. Bunu yapmayan telefon sayısı azdır yeni çıkan amiral gemileri dışında zaten. (LG G4 de var bende bu telefonla kıyaslamak da yanlış, o telefon kamera özelliğiyle öne çıkarılmış çeşitli kronik sorunları olan zamanının amiral gemisi telefonuydu zaten)

    Isınma ve kronik sorun? Benim kullandığım telefonda asla böyle bir sorun yaşamadım. Hele ki eski bir LG G4 kullanıcısı olarak.

    Kasma, donma yaşayanlar ise nerede nasıl yaşamışlar bilmiyorum ama arayüz farklılığından kaynaklanan bir durum olabilir. Zira şimdi kontrol ettim 209 tane ekstra program yüklemişim Play Store'dan. Üstelik aşağıda görünen klasör gibi bir çok klasörde uygulama yüklü diğer sayfalarda da. Aldığım günden beri en ufak bir performans kaybı yaşamadı telefon buna şaşırdım.

    Huawei GR5 2017 [ANA KONU]

    Şöyle birşey var G4 arayüzünden EMUI'ye birden geçince ilk başta biraz adaptasyon sorunu yaşamıştım. Ekran geçiş ve animasyonları olsun seri gelmedi sanki. Sonra telefona Nova Launcher (Prime) yükledim ve anladım ki bu yazılım ve arayüz ile alakalı biraz. Belli bir süre kullandıktan sonra EMUI'nin kendi arayüzüne tekrar döndüm ve alışınca gerçekten güzel ve temaları bol bir arayüz. (Tekrar ediyorum başka telefonların arayüzleri ile kıyaslamayın) Telefonun ekstra özelliklerini zaten belirtmiştim önceki sayfalarda bir daha tekrarlamak istemiyorum.

    Fakat Huawei çok kaliteli ve stabil bir yazılım kullandığından öyle çok yazılım güncelleştirmesi beklemeyin kısa sürede. Bu telefonun yurtdışı varyantları çoktan Nougat'a geçmesine rağmen Türkiye'de hala güncelleme gelmedi. Bunu teknik desteğe sordum geçen. Çalışmaların devam ettiğini söylediler. Ne zaman gelir belli değil.

    He gelse de geçer miyim? Emin değilim. Çünkü telefonun üzerinde gelen Android 6.0'nın Huawei arabirimi görsel olarak çok daha şık Nougat güncellemesindeki arayüze göre... Yurtdışında alanların videolarından gördüğüm kadarıyla...

    Mesela fikir vermesi açısından yine bu telefonun çok çok popüler olduğu Hindistan'dan bir vatandaş gece ay çekimi yapmaya çalışmış ince ayarlar ile (Nougat'ta):




    Bu telefonun incelemelerini görmek için GR5 2017 diye aratmak yerine Honor 6X şeklinde aramınızı tavsiye ederim Youtube'da veya Google'da... Asya ülkelerinin (Özellikle, Rusya, Hindistan) yanısıra Avrupa'da da kullanan çok bu telefonu Honor 6X adıyla. Bence GR5 2017 gibi cılız ve sanki bir seneye hitap eder bir ad kullanarak hata yaptı Huawei Türkiye'de. Satışları bundan bile etkilenmiş olabilir şahsi fikrim...

    Mesela inceleme sitelerinde çeşitli şartlarda foto ve video örnekleri mevcut... Kıyası sizler yapın:


    DÜŞÜK IŞIK ÇEKİMİ:

    Huawei GR5 2017 [ANA KONU]


    NORMAL IŞIKTA ÇEKİM:

    Huawei GR5 2017 [ANA KONU]



    VIDEO ÇEKİMİ (1080P 30FPS):



    Kaynak :https://recombu.com/mobile/article/honor-6x-camera-review#

    Video kapalı havada çekilmiş. Bu telefon yüksek ışıkta çok daha güzel foto ve videolar çeker... Ben bunları düşük ışık örneği olsun diye özellikle koydum buraya... Ama ince ayarlardan da iyi anlamak gerekiyor. Kendim bu sıralar ne foto ne de video çektiğim için başka sitedeki incelemeleri paylaştım.

    Mesela şu sitedeki fotolar çok daha güzel çekilmiş:https://hub.91mobiles.com/honor-6x-review/

    Şuradakiler de öyle :http://en.mdroid.my/five-ways-honor-6x-can-ignite-photographer/

    Huawei GR5 2017 [ANA KONU]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulcet -- 25 Ekim 2017; 2:42:18 >
  • ikinci el 1000 tl altına alındığında tam bi f/p telefonu , arka kamerası ve batarya açısından gayet tatmin etti beni.
  • Arkadaşlar. Almayı düşünüyorum 2 sorum olacak, kronik sorunu var mı? Ve kameralari segmentine göre ne konumda?

    Hepsiburadadan almayı düşünüyorum. Cihazı hiç inceleme fırsatım olmadı ama güzele benziyor. Hepsiburadadan alan var mı daha önce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Unutmadan 7.0 nougat geldi mi bu telefona

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LazPlayboy

    Unutmadan 7.0 nougat geldi mi bu telefona

    Hayır. Yurt dışında millet android 7 yi aldı 8 bekliyor. Biz daha kamera yaması bile almadık. Tamamen saçmalık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben de dunden itibaren telefonu kullaniyorum ancak soyle bir sorun var instagram ve whatsapp kamerasinda dklansor sesi kamera ayarlari bolumunden kapatmama ragmenhala acik sesi kissam bile var ne yapicam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ,

    Ürün fiyatlarına baktığımızda " Huawei Türkiye Garantili " ürünü en uygun fiyat olarak 1300 TL'ye Hepsiburada'nın sattığı görülüyor.Aynı ürünü Teknosa ise 1500 TL'ye satıyor.

    Teknosa standındaki elemana bu konuyu dile getirdiğimde " İnternetten alınan bir üründe sıkıntı yaşama ihtimaliniz var " deyip geçiştirdi. Ama o da " Huawei Türkiye Garantili " diyorum , yine de aynı konuda diretiyor.

    Hepsiburada'dan alınan ürünler jelatinli mi geliyor , yoksa aldığı ürünü açık gelipte ( teşhir , iade v.s ) sıkıntı yaşayan var mı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dulcet

    Telefonun kamerası gündüz çekiminde kesinlikle kötü değil. Siz de incelediyseniz görmüşsünüzdür zaten. Kişilerin beklentileri cihazın segmentine göre olmadığı için öyle bir algı oluşuyor olabilir. Bu telefon Orta-Üst segment bir telefon. Amiral gemisi ile karşılaştıran arkadaşlar aynı performansı beklerse yanlış olur zaten.

    Düşük ışık çekiminde f değerinden dolayı segmentine göre normal seviyede noise efekti olacaktır pek tabi ki. Bunu yapmayan telefon sayısı azdır yeni çıkan amiral gemileri dışında zaten. (LG G4 de var bende bu telefonla kıyaslamak da yanlış, o telefon kamera özelliğiyle öne çıkarılmış çeşitli kronik sorunları olan zamanının amiral gemisi telefonuydu zaten)

    Isınma ve kronik sorun? Benim kullandığım telefonda asla böyle bir sorun yaşamadım. Hele ki eski bir LG G4 kullanıcısı olarak.

    Kasma, donma yaşayanlar ise nerede nasıl yaşamışlar bilmiyorum ama arayüz farklılığından kaynaklanan bir durum olabilir. Zira şimdi kontrol ettim 209 tane ekstra program yüklemişim Play Store'dan. Üstelik aşağıda görünen klasör gibi bir çok klasörde uygulama yüklü diğer sayfalarda da. Aldığım günden beri en ufak bir performans kaybı yaşamadı telefon buna şaşırdım.

    Huawei GR5 2017 [ANA KONU]

    Şöyle birşey var G4 arayüzünden EMUI'ye birden geçince ilk başta biraz adaptasyon sorunu yaşamıştım. Ekran geçiş ve animasyonları olsun seri gelmedi sanki. Sonra telefona Nova Launcher (Prime) yükledim ve anladım ki bu yazılım ve arayüz ile alakalı biraz. Belli bir süre kullandıktan sonra EMUI'nin kendi arayüzüne tekrar döndüm ve alışınca gerçekten güzel ve temaları bol bir arayüz. (Tekrar ediyorum başka telefonların arayüzleri ile kıyaslamayın) Telefonun ekstra özelliklerini zaten belirtmiştim önceki sayfalarda bir daha tekrarlamak istemiyorum.

    Fakat Huawei çok kaliteli ve stabil bir yazılım kullandığından öyle çok yazılım güncelleştirmesi beklemeyin kısa sürede. Bu telefonun yurtdışı varyantları çoktan Nougat'a geçmesine rağmen Türkiye'de hala güncelleme gelmedi. Bunu teknik desteğe sordum geçen. Çalışmaların devam ettiğini söylediler. Ne zaman gelir belli değil.

    He gelse de geçer miyim? Emin değilim. Çünkü telefonun üzerinde gelen Android 6.0'nın Huawei arabirimi görsel olarak çok daha şık Nougat güncellemesindeki arayüze göre... Yurtdışında alanların videolarından gördüğüm kadarıyla...

    Mesela fikir vermesi açısından yine bu telefonun çok çok popüler olduğu Hindistan'dan bir vatandaş gece ay çekimi yapmaya çalışmış ince ayarlar ile (Nougat'ta):




    Bu telefonun incelemelerini görmek için GR5 2017 diye aratmak yerine Honor 6X şeklinde aramınızı tavsiye ederim Youtube'da veya Google'da... Asya ülkelerinin (Özellikle, Rusya, Hindistan) yanısıra Avrupa'da da kullanan çok bu telefonu Honor 6X adıyla. Bence GR5 2017 gibi cılız ve sanki bir seneye hitap eder bir ad kullanarak hata yaptı Huawei Türkiye'de. Satışları bundan bile etkilenmiş olabilir şahsi fikrim...

    Mesela inceleme sitelerinde çeşitli şartlarda foto ve video örnekleri mevcut... Kıyası sizler yapın:


    DÜŞÜK IŞIK ÇEKİMİ:

    Huawei GR5 2017 [ANA KONU]


    NORMAL IŞIKTA ÇEKİM:

    Huawei GR5 2017 [ANA KONU]



    VIDEO ÇEKİMİ (1080P 30FPS):



    Kaynak :https://recombu.com/mobile/article/honor-6x-camera-review#

    Video kapalı havada çekilmiş. Bu telefon yüksek ışıkta çok daha güzel foto ve videolar çeker... Ben bunları düşük ışık örneği olsun diye özellikle koydum buraya... Ama ince ayarlardan da iyi anlamak gerekiyor. Kendim bu sıralar ne foto ne de video çektiğim için başka sitedeki incelemeleri paylaştım.

    Mesela şu sitedeki fotolar çok daha güzel çekilmiş:https://hub.91mobiles.com/honor-6x-review/

    Şuradakiler de öyle :http://en.mdroid.my/five-ways-honor-6x-can-ignite-photographer/

    Huawei GR5 2017 [ANA KONU]


    Hocam alttaki navigasyon bari ikonları nasıl değiştirdiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LazPlayboy kullanıcısına yanıt
    Şu blog sitesinden görüntülere bakarak istediğiniz temayı indirirerek yapabilirsiniz :





    https://huaweiemuithemes.blogspot.com.tr/2017/08/black-king-for-emui-5-huawei-theme.html?m=1



    https://huaweiemuithemes.blogspot.com.tr/2017/02/minimalist-design-dark-emui-theme.html?m=1



    İndirilen dosya telefon hafızasıdaki Hwthemes klasörünün içine atılıyor.



    Fakat benim tüm temam editli simgeler boyutları vs. bayağı uğraşmıştım.



    Editlemek için de Play Store'dan "EMUI Theme Editor" adlı uygulamayı kullanabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dulcet kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.