Şimdi Ara

USB Hakkında Herşey (126. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.514
Cevap
25
Favori
576.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu usbler micro sd ler bayağı güzel depolaması.
  • valla bilmemde bende değişik bir huy çıktı normalde 1 tb felan 180-250 liraya tekabül ederken elimde hep 32 gb lik usblerle dolaşıyorum aslında 1 tb lık harici diskler daha ekonomik iken kafam hep buna gidiyor böyle 10-15 tane usb var bende ama şu var bozulduğunu görmedim usbdeki verilerin ama harici diskteki veriler bozulabiliyor zamanla
  • hepsiburada da kampanya var bilgisayar ile ilgili herşeyde %18 kdv indirimi değerlendirin .
  • Arkadaşlar konuyu hortlatmış olacağım kusura bakmayın ama araştırıp cevabını bulamadığım bir şey var. Burada sormak istedim ben de. USB 3 portuna takılan USB 2 harici bir HDD daha hızlı çalışır mı? USB 3 hizinda olmayacağını biliyorum ama USB 2 porta takmaya göre biraz olsun bir hız artışı olur mu bu durumda?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olmaz maalesef. USB2.0 ın sınırlılığında veri akışı devam eder.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Arhan

    Arkadaşlar konuyu hortlatmış olacağım kusura bakmayın ama araştırıp cevabını bulamadığım bir şey var. Burada sormak istedim ben de. USB 3 portuna takılan USB 2 harici bir HDD daha hızlı çalışır mı? USB 3 hizinda olmayacağını biliyorum ama USB 2 porta takmaya göre biraz olsun bir hız artışı olur mu bu durumda?
    Hocam usb 3.0a 2.0 bir cihaz taktığınızda usb 3.0ın ek bağlantı noktalarına(5 adet pin var ek olarak) bağlanmadığı için cihaz hızda artış olmaz.


    Sizin taktığınız 2.0 cihazda sadece alttaki 4 pin mevcuttur. 2.0 cihaz 3.0'daki ek 5 pine bağlantı sağlamadığı için siz 3.0 portu 2.0 olarak(4 pinle) kullanırsınız.




  • merhaba
    bu hdd konularında pek bilgim yok. seagate harici hdd ile yaptığım 3.0 testlerinde bir problem görünüyor mu?
    çünkü veri aktarım hızı en fazla 50 mbit/sn falan görüyor.
  • USB Bellekler bozulduğunda tamir edilebilir mi, böyle bir şey mümkün müdür acaba?
  • Veronicaa kullanıcısına yanıt
    Hocam söyledikleriniz mantıklı ve bilimsel ama benim tahmin ettiğim gibi az da olsa bir hız artışı oluyormuş USB 2 cihazı USB 3 porta takınca. Bugün nette dolanırken bununla ilgili yapılmış bir teste rastladım tesadüfen: USB 2.0 vs USB 3.0 Speed Test Results
  • Slm tvdeki usb girişi hdmıya çevirip tv box baglayabilirmiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazma Önbelleğin İptali


    Bunun dışında Windows 2000/XP’ de, USB aygıtları için yazma ön belleğini kaldırmak da alternatif bir çözüm olacaktır. Daha sonra Windows’ un izni olmaksızın, aygıtın LED’i yanmıyorsa, çıkarmanızda sakınca olmayacaktır. Yazma ön belleğini kaldırmak için “Bilgisayarım”a sağ tuşla tıklayıp “Özellikler” ile ulaştığınız mönüde “Donanım” sekmesini açın. Burada “Aygıt yöneticisi” ile “Disk Sürücüleri” altında gözüken USB aygıtına tıklayın. “İlkeler” sekmesinde üstteki “Çabuk uzlaştırma için en iyi duruma getir”i etkinleştirdiğinizde, yazma ön belleği iptal edilir.


    Bu yöntemi win 7 ve win 10 da uygulanışını bilen bir arkadaş cevap verebilir mi?

  • Usb belleklerde kesinlikle güvenle çıkar yapmak gerekiyor, bence önemli.

  • Merhaba, laptopuma çok sayıda usb çoğaltıcı takmam gerekiyor. Adaptörlü 7 li usb çoğaltıcıları birbirine paralel olarak bağlasam sıkıntı olur mu? Yani pc ye ilk taktığım 7 li usb hub'ın her yuvasına 7 li usb hub taksam sıkıntı olur mu? Çok sayıda android telefon ekranını usb ile pc ye yansıtıp kontrol edeceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merik and sago -- 13 Şubat 2022; 0:9:37 >
  • 
Sayfa: önceki 122123124125126
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.