Şimdi Ara

Braun 3 Serisi 3040S Tıraş Makinesi Ön İnceleme.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Braun 3 Serisi 3040S Ön inceleme.

    Braun 3 Serisi 3040S Tıraş Makinesi Ön İnceleme.

    Öncelikle Braun’u tercih etmeme neden olan sağlamlığı olsa da makineden tıraş için genel manada memnun kalmadığı önce belirteyim.

    Bundan 6 sene önce aldığım bir başka Braun serisi tıraş makinesine sahiptim, tek bıçaklı bir modeldi. Bu makinenin mükemmel bir motoru ve şarj süresi olmasına rağmen özellikle boyun kılları dahil diğer tıraşlarda çok başarısızdı.

    Sonra bunca sene geçti yeni modeller çıktı muhtemelen artık daha da iyi yapmışlar diyerek yeni modelinden aldım ama sonuç hüsran.

    Öncelikle kirli kısa sakala sahibim, kıllarım ince ve az çıkıyor. Yani sert kıllara nazaran kıllarımın çabuk alınma ihtimali yüksek olması gerek. Gel gelelim iş öyle olmuyor.

    Makineye gelelim. Gittigidiyor’dan yaklaşık 199 liraya aldım. Ama bu siparişten önce 3020 S modelini daha da uygun fiyata diye almıştım ama kutudan çıkardığım anda yan bıçağının bu modelde olmadığını anlayıp hemen iade ettim.
    İyi ki de etmişim çünkü Braun cihazlarda başıma gelecek belayı bildiğim için hiç kullanmadan iade etmekte fayda var. Nedenini birazdan açıklayacağım.

    Cihazım henüz 1 haftalık ve ileride oluşacak durumları da buraya ekleyeceğim.
    Öncelikle yan düzeltme bıçaklı modeli almanızı tavsiye etme nedenim, uzun kılları veya önden uzayan kılları yan bıçak ile alırsanız tıraşınızı diğer bıçaklar ile daha rahat yaparsınız yoksa uzun tek bir kılı bile alabilecek bir kapasitesi yok cihazın. İlla ki çok kısa olması ve dik durması gerekiyor kılların. Ama onda bile başarısız. Defalarca ama defalarca gide gele gide gele kıllarınızı almaya çalışıyorsunuz ama her defasında kalıyor. Çok zor alıyor. İnanın gidip koltuk altı için aldığım Philips’in vücut tıraş makinesi ile boynumu alıyorum cillop gibi oluyor.
    Genel manada kötü taraflarını hemen ekleyip gerisini aylar sonraki kullanıcı deneyimlerine bırakacağım.

    Kötü Tarafları:

    Sadece şarjda çalışması.

    Yan bıçağı ile uzun kılları almadan uzun kılları alması mümkün değil.

    Zayıf ve ince kılları özellikle boyun kıllarını almakta yetersiz ve dakikalar boyunca aynı kere dolaştıra dolaştıra
    cildiniz acıyor ama kıllar hala tek tük kalıyor!

    İyi tarafları:

    Tek şarj ile uzun saatler kullanılıyor.

    Şık tasarımı.

    Sağlam ve dayanıklı motoru ve malzemesi.

    Fiyatı .

    Sonuç: 6/10

    Almayın.

    (3020 S modelini hele hiç almayın. Yan bıçağı yok.)

    Braun 3 Serisi 3040S Tıraş Makinesi Ön İnceleme.
    Braun 3 Serisi 3040S Tıraş Makinesi Ön İnceleme.Braun 3 Serisi 3040S Tıraş Makinesi Ön İnceleme.Braun 3 Serisi 3040S Tıraş Makinesi Ön İnceleme.

    Bir kaç da video ekleyeyim. Videolarda da görüldüğü gibi kıllı değil kirli sakal veya az kıllı yerlerde kullanmışlar, sakal kesen bir hali yok.






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 10 Mart 2017; 20:32:48 >







  • İnceleme için sağol. Nette hiç bilgi yok. Listemde olan bir makinaydı. Listeden çıkardım almayacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • trak76 T kullanıcısına yanıt
    Cihazı hala kullanıyorum. Pil süresi ve pil dayanıklılığı hala çok iyi. Ayrıca çok dayanıklı ve malzemeleri zarar görmedi bıçakları hala keskinliğini koruyor. Ama, traş kalitesi ilk aldığım günden beri değişmedi. Yani özellikle biraz uzun ve boyun kıllarını almakta büyük zorluk çekiyor hatta alamıyor. Bazen oraları vücut traş makinesi ile daha iyi alıyorum çok affedersiniz. Şimdi daha iyisi çıkmıştır kim bilir.
  • Arkadaşlar lütfen yorumumu ciddiye alın. Ben 2013 yılında hepsiburada dan braun 790cc-4 pulse olan modelini aldım. tam 7 yıldır kullandım. haftanın 5 günü günlük traş olmak zorundayım. Braun 790cc-4 ün eleğini kullanma klavuzunda 18 ayda bir değiştirilmesi tavsiye ediliyor fakat ben 7 yıl bir elek kullandım ve geçen hatta 409 tl ye yeni 70s elek satın aldım. Bu 790cc-4 modelinden çok memnunum. Yine geçen hafta bir değişiklik olsun diye braun 3040s serisi traş makinesi aldım. 460 tl ye. inanın bana 7 serisini aratmadı. hatta biraz daha hoşuma gitti diyebilirim. Ben 40 yaşındayım ve yaklaşık 18 senedir traş makinesi ile traş olurum. Arkadaşımız beğenmemiş, hüsran demiş. Ben katılmıyorum buna. makinaya haksızlık etmeyin. on numara cihaz. Braun 7 serisi olduğu gibi bu 3 serisindeki 3040s de madeny germany. çin değil. Sormak istediğiniz bir şey olursa yazın cevaplarım.
  • lionheart05 L kullanıcısına yanıt

    Beğenmediğim yönlerini yazdım. Eleğinin bıçaklarının sağlam olması uzun yıllar gitmesinde sorun yok. Ama özellikle boyun kıllarını tamamen alması mümkün olmuyor ki çok sakallı bıyıklı bir adam da değilim. Düz yüzeydeki yanak gibi yerlerdeki kılları alıyor ama biraz uzun kıllarda sorun yaşatıyor hiç alamıyor. Bir de boyun gibi kıvrımlı yerlerde ne yazık ki bu tamamen traş etmesi mümkün değil. Alman malı olması onu kusursuz yapmaz. Çin'in de kaliteli malları var Türklerinde böyle mükemmelleştirmeyelim her şeyi lütfen.

  • Yaylı olan kısımdaki plastik parçayı nerden bulabilirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.