Şimdi Ara

Deniz Beyaz Esyalar Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
38
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Deniz Beyaz Esyalar Servisi
    http://www.beyazesyalarservisi.com

    Deniz Beyaz Eşyalar Servisi olarak beyaz eşya servisi alanında eğitimli ve tecrübeli ekibimiz ile Bosch, Siemens, Arçelik, Beko, Profilo, Vestel, Ariston, Indesit, Regal, Altus, White Westinghouse gibi sektörün lideri markalar dahil başka hangi marka hangi model olursa olsun beyaz eşya cihazlarınıza arıza, tamir ve bakım hizmeti vermekteyiz. İstanbul Anadolu yakası ve Avrupa yakasındaki tüm noktalarda en hızlı şekilde arıza tespit ve onarım hizmeti sağlamaktayız

    Buzdolabı servisi, çamaşır makinesi servisi, bulaşık makinesi servisi, kombi servisi konusunda cihazlarınız için Beyaz Eşya Tamiri ve bakım işlemini servis olarak teknik donanımlı ekiplerimizle, yerinde hizmet vermekteyiz. Tamir sürecinde oluşabilecek ses ve tozlardan rahatsız olmak istemezseniz beyaz eşyanızı atölyemize götürerek atölyede tamiri gerçekleştirilmektedir.

    Tamir sürecinde kullanılan parçalar sıfır, kullanılmamış parçalar olup 1 yıl parça değişim garantisi bulunmaktadır. Arıza tespitinden sonra arızalı kısım tamir edilip onarıldıktan sonra cihazınız kapatılmadan önce ilerde oluşabilecek ya da aynı arızaya yol açabilecek diğer etkenler araştırılarak gözden geçirilir ve gerektiğinde müdahalede bulunularak yapılan servis işleminin uzun süre kendini koruması sağlanmaktadır.

    Beyaz Eşya Servisi olarak günün hangi saati olursa olsun her zaman ulaşabileceğiniz uzman ekibimizle randevulaşarak belirleyeceğiniz vakitte beyaz eşyanız için arıza tespit işlemi yaptırarak onarım için fiyat teklifi alabilirsiniz.

    Beyaz Eşyalar Servisi, Beyaz Eşya Servisi, Beyaz Eşya Tamiri, Buzdolabı Servisi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.