Şimdi Ara

Sekiz GB depolama alanım var. Ama sadece 4 gb kullanabiliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sekiz GB depolama alanım var. Ama sadece 4 gb kullanabiliyorum. Bir kaç uygulama yükledim mi hemen hata vermeye başlıyor yada yavaşlıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Nasıl 8 gb'ın hepsini aktif olarak kullanabilirim? Bunu haricinde 8 gb lik depolomanın haricinde bir tane de hafıza kartı aldım. Ama google play store uygulamaları bunun üzerine kurulamıyor. Nasıl bunu çözebiliriz? Sağolun.Sekiz GB depolama alanım var. Ama sadece 4 gb kullanabiliyorum.







  • Öncelikle merhaba, 1)bu sorunun nedeni Android işletim sistemi nin kapladığı alandır. Cihaza eklenen hafıza 8gb olarak gelir Android işletim sistemi bunun 1/4 ünü veya 2/4 ünü kaplar size kalan hafıza da 4gb olarak kalır. . . Örnek fotoğraf aşağıda paylaştım.

    Sekiz GB depolama alanım var. Ama sadece 4 gb kullanabiliyorum. . 2)cihazinizda 8gb in hepsini kullanabilmek zordur bunun için telefonunuzu rootlamak gerekir.(gerekli bilgiyi İnternetten bulabilirsiniz) . 3) indirdiğiniz bazı uygulamaları hafıza kartına taşıyabilirsiniz, bunun için sd karta taşı butonu beyaz renkte seçilebilir olmalıdır. (her uygulamada olmuyor maalesef). UMARIM açıklayıcı olmuştur. iyi forumlar.

    Sekiz GB depolama alanım var. Ama sadece 4 gb kullanabiliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.