Şimdi Ara

Vimeo nihayet 360 derece video desteğine kavuştu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
60
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Vimeo nihayet 360 derece video desteğine kavuştu 
    Gündelik kullanımdan ziyade daha çok profesyonel ve özel videoların merkezi konumunda olan Vimeo, kullanıcılar tarafından uzun süredir talep edilen 360 derece video desteğine -biraz geç de olsa- sonunda kavuştu. YouTube ve Facebook gibi iki internet devi arasındaki çetin rekabete ortak olmak isteyen platform 8K çözünürlük, çevrimdışı oynatma ve monoskopik/stereoskopik video desteği sunuyor.
     
    Ayrıca Bkz.Siber güvenlik için ilk "beyaz hacker" grubu devlet bünyesine katılıyor
    Pro ve Business üyeleri için -YouTube ve diğer platformlardan- farklı bir kazanç modeli geliştiren Vimeo, kişilerin çektikleri videoları satmalarına, kiralamalarına ya da sadece ücretli abonelere özel yayınlamalarına imkan sağlıyor. Üstelik Adobe Premiere Pro ve Sony Vegas kullanıcıları içeriklerini direkt program arayüzünden tek tıkla yükleyebiliyor.

    "360VR" isimli kanala farklı temalarda 20 adet birbirinden güzel içerik yükleyen Vimeo, diğer taraftan "360 Video Okulu" eğitim serisi başlattığını duyurdu. Kullanıcılara 360 derece videoların nasıl çekildiğini öğretecek eğitimler içerik üreticileri ve geliştiriciler için adeta hazine değeri taşıyor. Şu an için GearVR, Zeiss VR One ve Daydream cihazlarıyla sorunsuz çalışan Vimeo 360'ın yakında HTC Vive ve Oculus Rift desteğine de kavuşacağı açıklandı.
     
    [vimeo=https://vimeo.com/206627186]
     
    [vimeo=https://vimeo.com/198423685] 
     







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.