Şimdi Ara

☯ Sony Xperia XZ1 Compact ☯ [Meteor] 4.6inç/19-8Mp/720p/snap835/2700mAh [Ana konu] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
426
Cevap
9
Favori
20.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İnşallah gelmez
  • heyysanadiyom kullanıcısına yanıt
    Twitter dan global @sonyxperia hesabına girin bakın Xz1c ile ilgi paylaşımlar ve Xz1c nin dahil olduğu kapak görselli mevcut.



    @SonyXperiaTR hesabına girip bakın bi tane Xz1c paylaşımı bulunmamakta. Kapat görselinde de Xz1c bulunmamakta.



    Sonuç : Sony'nin kalitesizliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnş kullandigın X compacta bisey olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para olsa da alsak Bu telefon çıkınca z5 compact fiyatları düşer alırım bir tane
  • Bu telefonun tek sorunu 32 GB hafızası olacak gibi gözüküyor
  • Twitterdan yazın arkadaşlar. @SonyXperiaTR kanalına twit atın mesaj gönderin. Xz1c gelecek mi gelmeyecek mi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z5 Compactın üretimi durdu bulamazsın sıfırını bulsan bile X compact varken Z5c alınmaz. Z5c 2.el bulursun oda işe yaramaz. Snap810 kullanan cihaza 100 TL vermek bile zarar. Üste para veren olursa al.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş madem bu kadar çok seviyon , x compactı alsana

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErtugrulGazi46

    Z5 Compactın üretimi durdu bulamazsın sıfırını bulsan bile X compact varken Z5c alınmaz. Z5c 2.el bulursun oda işe yaramaz. Snap810 kullanan cihaza 100 TL vermek bile zarar. Üste para veren olursa al.

    Yok artık.

    Yaklaşık 2 yıldır Z5 compact kulanıyorum, bugün bile yağ gibi akiyor.

    Getir 10 tane Z5c yı, birak 100 lirayi ben 300 lira vereyim tanesine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Snap 810 kullaniyor diye fişini cektiler Z5 C nin X compact 8.0 alırken Z5 C nerde beyler neden yok sizin gibi marka fanboyluğu yok bende kötüye kötü iyiye iyi diyorum.



    + Ben size mesaj atmadım zorunuza neden gidiyor ki ? Anlamadım yani hangi hakla mesajima cvp veriyorsunuz.



    Z5 compactın sıfırı sanki piyasada var Z5 compacta para verilmez şu saatten sonra ESKİDİ cep sobasi


    Yağ gibi akıyor diye eskimiş cihaza para verilirmi ya ?? Benim eski discory de yağ gbi akiyor 300₺ satam sana + özelliğide var ISINMIYOR ??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 6 Eylül 2017; 22:16:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Xz1c gelmezse öyle olacak gibi ya da başka marka başka model.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi mantıkla 2015 yılında çıkmış eski cihazı savunabiliyorsunuz ya az mantıklı düşünün alacaksınız ve bidaha güncelleme almayacak ne sürüm nede güvenlik ???



    Neden güncelleme almayacak Snap810 kullandigı icin



    Snap650 kullanan cihazlar hatta daha kotu chipseti olan cihazlar 8.0 alacakken binlerce lirayı eskimiş cihaza vermek aşırı mantıksız bu kadar mi kolay para kazanıyorsunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z5 compactın güncelleme almamasının sebebi snapdragon 810 değilki

    Her Sony cihaz piyasaya ilk çıktığı yazılımdan sonra 2 adet büyük güncelleme alıyor örneğin z5 compact android 5 ile çıktı 6 yı ve 7 yi aldı 8 i almayacak

    X compact 6 ile çıktı 7 yi ve 8i alıp 9 u almayacak

    Ayrıca o yerden yere vurduğun snapdragon 810 şu z5 compactla 38 dakika 4k video çektim , her telefon aynı oranda ısınmıyor

    Mesela o öve öve bitiremediğin x compact varya fallout isimli arkadaş neden o telefonu satıyor bir sor bakalım ? Isınma yüzünden 10 dkdan daha full hd kaydı yapamıyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sonyz10c -- 6 Eylül 2017; 23:19:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    1- X compactı övmüyorum.

    2- Z5 Compact eski bir cihaz.

    3- Parayı kolay kazanmiyoruz

    4- Her cihaz ısınıyor ama Z5 Compactin ısınması chipsetinin dengesinligidir. Mesela Htc M9 sa aynı kaderi paylaşmıştır. Lg g4 ve V10 da bu yuzden Snap808 kullanmstır. Kabullen bence Snap810 şuan para göbülecek bir chipset degil.

    5- Z5 oğlun mu senin bu kadar fanboyluk yapmak aşırı fazla

    6- X compact daha güncel bir cihazm

    7- 5 senedi fotoğrafci biriyim 4K ile hiç işim olmadı. Genel kullanıcı kitlesi için 4K anlam ıfade etmez etmiyor. Sokağa cık 100 kişiye sor 4K nedir diye ? Nasil cvplar alacaksın.

    8- Z5compactın SIFIRI bulmak 10. Ramsesin mezarını bulmakdan daha zor. Ipek yolundaki kervanlarda kaybolan hazineler daha kolay bulunur.

    9- diyelim ki Z5compact piyasada bulunuyor eski bir cihaza sence kim para verir ? Kompleksli ve fanboylar!

    10- X Compact fullhd videoda ısındı diye yaftalamak bariz saçmalik olmuş. Telefonun o an arka planda calişan uygulama sayisindan bir habersiniz belki o an telefonu kasacak her hangi bir veri akışı oldu ve ısındı. Geçen kuzenin iPhone 7 si ile apshalt 8 oynayayim dedim telefon kendinden geçti kastı bir noluyor ya dedim kapattim actim. Şimdi iPhone7 de z5 Compacttan kötü oldu artik.



    11- Z5compact'ı 2015 yılında teknosada alacaktım adamlarla uzun uzadıya konuştuk almadım snap810 lu M9 yanıyordu o sıralarda.



    12- Yıl 2015 olsa gene bisey demem bak Z5compact alan birisi olsa karışmam ama senin bu yaptigin düpedüz fanboyluk



    13- 2017 yılındayız patron eskidi eskidi Z5 compact SATİLMAYAN cihazın bana neyini anlatıyorsun isterse yol açsın araba ya dönüşsün SATILMIYOR.



    14- Diyelim ki satılıyor la. ESKİDİ !!! İnsanlar parayı kolay mi kazanıyor ki Z5 compactı önerıyorsun halen. Güncel cihaz dururken. X compact konusunda 3-5 tane kullanıcı ses sorunu var diyor! Eskilerden birid kamerasını begenmemişti. Bi kişide yanıyor desin ok. Yüzlerce kullancı var!!! Üretilen her cihazda bu ip7 de olabilir note8 de kullanıcıların %20'i sorun yaşayabilir. Ama %80 i sorunca kullanmaktadır o telefonu.

    15- Z5compact da kullanıcı kitlesinin %80 ısıdan şikayetciydi. Senin anlamadıgın nokta bu.



    Bana eskimiş üretilmeyen cep sobası Z5 compact hakkında yorum atma!! Cvp vermeyeceğim artık.



    Not: Xz1c konusu bu konu Z5 compact hakkında konuşacaklar Gitsin onun konusunda konuşsun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 6 Eylül 2017; 23:46:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Üretimden kalkan satılmayan piyasada olmayan cep SOBASI sibiryanın gözbebeği Z5C ile size mutlu evlilikler dilerim. Bu konu Xz1c konusu. Lutfen sizi Z5c konusuna alalım bayçokbilmiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ObjektifEye -- 7 Eylül 2017; 1:11:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende sana ilerde alacağın plastik çöp oyuncak x compactınla mutlu Noeller dilerim

    Bu arada noel ne alaka diye sorma , sen yazdıklarımla alakasız şeyler yazıyorsun diye öylesine yazdım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    Çok gıcık birisin herneyse kesin X compact alıcam demedim ki



    Plastik benim için daha iyi bak o konuda haklısın ben telefona dokunup hazza giren zevk alan insanlardan degilim. Daha dogrusu teknoloji sapıgı degilim





    Telefona katkısı var plastiğin düşünce esniyor telefonun ekranı patlamıyor şuanki telefonum 4 kere yere düştü bi hafta icinde 1.5 yıldır kullanıyorum. beton parke fayans gibi yüzeyler bisey olmadi ne kılıf nede ekran koruyucusu var.





    650₺ verdim ben P1m icin. Sende benim gibi donanimhaber forumlarında takılıyorsun telefondan giriyorsun. Benim P1m den bi üstünlügünü göremiyorum Z5c'in. Sende aynı seyleri yapabiliyorsun bende. Z5c nin tarayıcıda ne gibi bir üstünlügü var mesela sony konularına Z5c olmayan giremiyor mu ? aynı telefon la işte artislik ne için yani ? Sende tarayıcıdan dhye girip yorum yapabiliyorsun bende



    Bide hemen 4K yı öne sürüp üstünlük kazanmak istiyorsun. Ama youtubeda cok izlenen youtuberların videoları ya da çok izlenen herhangi yaninci videoları ya 720p ya da 1080p %90'lık kesim için 4K sadece gereksiz bir özellik. Türkiye standartlarında internet hızı 3 Mbps iken 4K video degil 1080p bile açılmiyor.



    4K çekip 1080p video yapma işinede kimse girmiyor neden rander süresini, montajı uzatıyor. İcerik üreticisinin en önem verdiği sey süre zaten. 4K olmasın 1080p olsun, daha da hzlı olması için 720p olsun. Mesela eastargamertv mete hocamı izle



    Yani sonuç olarak X compact alan kişi asla Z5c aramaz. Ama sen kullandigim telefonun fanboyu olmuşsun. Fanboyluk sende meslek olmuş biraz.





    İnternet, sosyal medya, oyun, e mail kontrolu, konuşma mesajlaşma, gibi olayları geçtim. 650₺ lik telefonda oyun oynuyor 720p ekran videosu alıp bide montajlıyorum. Chipsetim mt6735p 1Ghz 4 cekirdekli en alt seviye işlemci.



    Ben bu berbat işlemciyle bu işleri takılmadan aksamadan yapabiliyor tüketim cihazında üretim yapabiliyorsam X compactta yapar Z5c yapar ama sen Z5c kullanıyorsün diye telefonunun arabaya dönüsüyor sanıyorsun seni alıp gezdiriyor saniyorsun galiba.



    Ben diyorum ki fanboy arkadasım!



    X compact'ında üstün oldugu yerler var ama Z5c inde üstün olduğu yerler var. Yani senin gibi fanboyluk yapmiyorum. İki cihazında hakkını veriyorum senin gibi hak yemiyorum X compact'ı önermemdeki neden daha güncel olduğu içindir. X compact ile Z5 c ayni anda cıksa idi derdim alıcıya 4k video cekmek istersen Z5c. Foto cekerken gözüm ile kamera ayni renk araliginda görsüm diyorsan X compact. İsteyen istedigini kullanır.



    Ama Z5c piyasada yok, satılmiyor şu saatten sonra alınmaz diyorum biri 2 yıl önce aldigindan bahsediyor sen x compactı begeniyorsan alsana diyorsun. 2 yıl önce olsa al derdim zaten 2015 yılında diyordum en iyi compact Z5c. Ama 2015 yilında degiliz artık. Bi compact telefon almak isteyen kişi Xz1c gelmezse eger X compacttan başka tercihi yok . Kabullen bunu Z5c eskidi





    Forum kuralllarınada uymanı tavsiye ederim. Kullandıgın bazı kelimeler sınırları zorluyor. Rahatsız edici!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonyz10c S kullanıcısına yanıt
    x compact z5c'nin önünde diz çöker derken? E o zaman z5c de z3c'nin önünde diz çöker. Herhalde abi-kardeş olayına girdin. Tabi küçük olan büyük olana saygı gösterir, örf ve adetlerimizde bu vardır. Başka bişey kastetmedin umarım
  • Yahu XZ1 Compact çıkıyor artık. Ne Z5 Compact'ı. Adamlar Z3 Compact'tan sonra adam gibi compact cihaz yapmışlar ilk defa. Yok performans önemli değil deniyorsa X compact alın geçin. Video kaydını da öyle uzun uzun yapmazsınız artık.
  • Fallout kullanıcısına yanıt
    Xz1c'nin Türkiyeye gelmeme durumu olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.