Şimdi Ara

Suriyeliler Sıktı Artık!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Seküler milliyetçi bir parti lazım. Başka çıkar yolu yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _RevO_


    quote:

    Orijinalden alıntı: İstanblue_34

    Hocam ben İzmir'deyim ama Hatay'liyim.Inanin Hatay'a gittigimde artik orayi taniyamiyorum.Bazi mahalleler suriye mahallesi diye geciyor ve orada ciddi bir örgütlenme yapilanma icindeler.Anneler kadinlar kizlar sokaga tek cikamaz hala geldi belirli bir saatten sonra.İsın kotu tarafi bunlar mal mülk satin almaya basladilar.Yani kolay kolay gitmeyecekler hocam.CHP yi de gecin Türkiye nin.tek kurtulus yolu Asiri milliyetci Türkcu bir partidir

    Turkiye'nin tek kurtulusu Suriyelileri Kurtleri bu ulkede pohpohlayan kesimi ortadan kaldirmaktir. Bu ulkenin yuzde 50'sinden kurtulanamayacagina gore, yapilacak olan "kucuk olsun bizim olsun" diyerek, turkiyenin bir kesimini kalaninindan ayirarak yola sekuler bir devlet olarak devam etmektir.

    Turkiye'de milliyetci kesilen goygoycu kesim bunu anlamadigi surece, yavas asimile olmaya, 20-30 yil icinde de islam devleti olarak yola devam edecegiz.

    Suriyeliler bosuna alinmadi bu ulkeye, nufuslari ustel olarak genlesiyor, 10 yila nufus oranlari kurtleri gecmis olacak. Bunu anlamayanlar hala "bu suriyeliler geri gitmeli" vs. dalgasinda.



    Bir umut hocam be.Ama maalesef bu zihniyet hicbir zaman degismeyecek.AkP gider diye bir umudum vardi sonra dusundum akp gidince ne olacak ? Eee yerine ayni zihniyette baska adamlar gelecek. Napalim bizim kaderimizde ortadogu batakliginda rezillik cekmekmis.



    Bu arada ilk suriyeliler 2011 yilinda alindi.Ben o zamandan beri diyorum ki ( dusunun o zamanlar lisedeydim) bunlar afedersinuz it gibi ürüyor.yarin cogu yerde nufuslari bizimkini bile gececek.Bunlar kürtler gibi ayaklanacak anadilde egitim özerklik gibi zirvalarla.



    Baskanliktan once mülteci konusu referanduma gidilmeliydi.Ben potansiyel tacizcilerle hirsizlarla tecavuzculerle ayni yerde yasamak istemiyorum arkadas ! Bir vatandas olarak cok mu sey istiyorum ?



    Ümmetcilik ayagi yapanlar yallah arabistana.Burasi çagdaş modern Türkiye

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Şu referandumda evet diyenleri tespit edip yasa çıkartıp zorunlu olarak baskıyla evlerine çok sevdiği ümmet din kardeşi Suriyelileri dolduracaksın birbirlerini boğazlayacaklar. Bir taşla 2 kuş. Yiyişip çoğalabilirler de tabi orası daha sıkıntı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilencilerine 1 lira bile vermemek, yardim etmemek lazim.



    Madem cadir kentlerden çıktılar o zaman yardim edilmemeyi hak ediyorlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9D2914531 -- 9 Mart 2017; 13:42:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beceriksizlerce yönetilince kaos olur.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.