Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (2856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90.245
Cevap
109
Favori
3.240.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28542855285628572858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

    * Aslında uzunca zaman önce forumu bırakma kararı almış, 5 aydır kapağını bile açmamıştım.

    * Lakin şu son dönemde yaşanan olaylar bir Galatasaray taraftarı olarak beni derinden üzdüğü için bu bölüm özelinde kalmak kaydı ile düşüncelerimi aktarma ihtiyacı hissettim.

    * Zira şiştim artık.

    * Size şöyle bir hikaye anlatayım, siz isterseniz masal deyin isterseniz komplo teorisi. ü

    * Galatasaray lige fırtına gibi başlamış önüne geleni süpürürken, Beşiktaş'ın Lig maçlarındaki isteksiz tavrı, Fenerbahçe'nin her gün daha da geriye giden kısır oyun sistemiyle puan fakı hızla açılmaya başlamıştı.

    * Anlatacağım olaylar silsilesine başlangıcı FB-BJK maçından başlıyorum.

    * Maç, tüm futbol camiası tarafından FB için kırılma maçı olarak tespit edilmiş maça ise hakem olarak Ali PAABIYIK tayin edilmişti.

    * Maçta yaşananlar hepinizin malumuyken, FB yöneticileri bile hakem hatalarıyla pişkin pişkin dalga geçme boyutunda değerlendiriyordu maçı.

    * PALABIYIK'ın maç sonucu aldığı nota istinaden otoritelere göre 8-9 hafta dinlendirilmesi ve bu sezon 2. bir büyük maç verilmemesi gerekmekteydi.

    * Peki öyle mi oldu? Bu sorunun cevabına yeri geldiğinde geri döneceğiz.

    * 8. hafta geçilip de FB-GS derbisine geçilirken Galatasaray 2 ciddi rakibinin de 8 puan önündeydi.

    * Tam bir kör dövüşü mahiyetinde geçen maçın 70. dakikasından itibaren GS oyun kontrolünü eline alıp FB kalesine yüklenmeye başlamışken 74. dakikada Belhanda hakemi aldatmaya yönelik hareketten 2. sarı kartı görüp oyun dışı kaldı. Geride kalan 20 dakika boyunca FB, 10 kişi kalan Galatasaray kalesine şut dahi çekemeden oyun bitti.

    * Ligimizde her futbol maçında en az 2-3 kez yaşanan ama hakemlerimizin pek de umursamadığı "Hakemi Aldatmaya Yönelik Hareket" kuralından Belhanda 2. sarı kartını görüp oyundan atılıyordu.

    * Bu maçın hakemi Cüneyt ÇAKIR, artık varlığı bile unutulacak düzeye gelmiş bu kuralı, aylar sonra yönettiği Bayern-PSG maçında nedense uygulamayacak, hali hazırda sarı kartı olan ve kendisini aldatmaya çalışan Tolisso'ya, Belhanda'ya biçtiği cezayı biçmeyecek ve oyundan atmayacaktı.

    * Bunun yanında aynı dönemlerde ve devamında yaşanan süreçte; yabancı kuralı, 8 puanlık farkın ligin tadını kaçıracağı, Tudor'un büyük maç kazanamaması gibi gündemler medyada ayyuka çıkmış; Cumhurbaşkanı, Başbakan ve hatta MHP lideri bile bu konulara "dahil olmuştu".

    * Devlet erkanına olan "yakınlığı" ile bilinen Rıdvan DİLMEN "8 puanlık fark fazla böyle lig olmaz, böyle ligi kimse izlemez" minvalinde açıklamalarla, tabiri caiz ise, sürekli "ağlıyordu" ekranlarda.

    * Yaşanan bu süreçte "Büyük maç kazanamıyor, taktik bilmiyor vb." söylemlerle zaten düşük profilli bir isim olan Tudor ile taraftarın arası iyiden iyiye açıldı.

    * Bazı kendini bilmez grupların futbolcu yuhalaması, Tudor istifa diye bağırması derken olaylar AİLESİYLE birlikte maça gelmiş Başkana küfür edip taşlamaya kadar ulaştı.

    * Yine bu süreçte yaşanan puan kayıplarının en can sıkıcısı olan 1-5 lik Başakşehir mağlubiyetinin ve Malatya maçının hakemi Ali PALABIYIK idi.

    * Ne hikmetse FB-BJK derbisinin skandal ismi ve uzunca bir süre kızağa çekileceği konuşulan PALABIYIK kendini Lider ve 2. nin maçını yönetirken bulmuş hemen akabinde de Bursa-FB ve Malatya-GS maçlarında düdük çalmıştı.

    * FB ve Galatasaray'ın en kritik maçlarında görev alan PALABIYIK yönettiği maçların tamamında maçın skoruna doğrudan etki eden kritik ve "hatalı" kararlar verdi.

    * Özellikle Başakşehir maçındaki alınan tarihi yenilgiden sonra bir kaç eski hakem dışında bu kritik yanlışların bahsi bile geçmedi.

    * Çünkü taraftarın önüne çiğnesin diye Tudor ve Yönetim atılmış, medyanın amacı ise ligin tekrar dengeye oturmasıydı.

    * Yaşanan süreçte hiç bir mecrada Galatasaray menfaatlerini savunamadığı gibi sürekli hatalı ve gecikmiş kararlar veren basiretsiz Yönetim'in, gerek tecrübesizliği gerekse sevimsizliği ile medyanın kum torbasına dönen Tudor'un olduğu kadar hesapta takımına destek için geldiği kendi stadında akıl almaz hareketler yaparak bu düzene çanak tutan sözde "TARAFTAR"ların da kabahati olduğu bir gerçektir.

    * Gelinen bu noktada tabi ki Terim lobicilerin ateşi sürekli körüklemesi de katalizör etkisi yapmıştır.

    * Şu saatten sonra ne olur, kim gelir, ligi nerede bitiririz tam bir muamma.

    * Tek bir gerçek var ki o da; bir araya gelip eksiğiyle yanlışıyla takımı asıl hedefi olan şampiyonluğa taşıması gereken Galatasaray camiası, bir araya gelmek şöyle dursun bir birinin kuyusunu kazar hale gelmiş.

    * Sportif başarı gelir gelmez, çok da büyük problem değil benim için.

    * Asıl camianın mevcut durumu benim canımı yakan.

    * Hırsızı evimize kendimiz çağırdık.



    Senin gördüğünü başkan göremiyor mu? Aynı olay fb de olsa aziz yıkar ortalığı aslında yazdığınız yazının ana fikri bi başkanımız yok maalesef. Teknik direktörden önce bize adan gibi dik duran başkan lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • terim'in sistemine çok uygun bir kadro var agresif çalışkan tam hücum pres oynatacağı kadro ama terim gelmeyecek gelin hamzaoğlu'nu getirelim yoksa ilk 3 imkansız hele yabancı gelirse ilk 5'e bile giremeyiz tuchel falan konuşuluyor ya hadi ya ne tuchel abi gördüğüm en balon en boş hoca tuchel
  • Haluk Ulusoy, başkan adayı olmayı düşünüyor. Haluk Ulusoy şu anda Haldun Üstünel ile görüşüyor, ayrıca sürpriz isimlerle de temasları devam edecek. Kararını akşam 20:00 gibi verecek. (Fotomaç / Savaş Çorlu) kaynak sıkıntılı ama bakalım olacakmı
  • Haluk Ulusoy

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cenk Ergün dün ünlü bir teknik adamla görüştü.

    Teknik direktörün ismi Louis Van Gaal...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TRT'de Özbek'in karşısına aday çıkmayacağını ve çıksa dair Özbek'in seçimi kesinlikle kazanacağını iddia ettiler.



    Bence Dursun lehine kamuoyu oluşturma çalışmaları tam gaz başlamış.



    Halen de dediğimin arkasında duruyorum.Dursun yeniden seçilmek için elinden geleni yapmaya çalıştı ancak planları tutmayınca erken seçime giderek koltuğu garanti altına almaya çalışıyor.Seçime gitmesinin sebebi Terim'i isteyenleri kadrodan çıkarmak değil, Galatasaray lehine hiç değil.



    Bu adam yeniden başkan seçilirse yazık kulübün haline!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu günlerde hiç yabancı kuralı tartışması yok , farkında mısınız

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haluk Ulusoy iddiaları güçlendi
  • Dursun çapsız gitmeli ve tudor yeniden göreve dönmeli çok açık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hatadan dönseler keşke ve tudoru yeniden çağarsalar şimdi olmasa dahi yeni sezon da..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haluk ulusoy aday oldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frier90 kullanıcısına yanıt
    Lider degiliz ki bi olalim baslarlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polyanacalik yapmayın aday çikmiycak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SimurgFC

    TRT'de Özbek'in karşısına aday çıkmayacağını ve çıksa dair Özbek'in seçimi kesinlikle kazanacağını iddia ettiler.



    Bence Dursun lehine kamuoyu oluşturma çalışmaları tam gaz başlamış.



    Halen de dediğimin arkasında duruyorum.Dursun yeniden seçilmek için elinden geleni yapmaya çalıştı ancak planları tutmayınca erken seçime giderek koltuğu garanti altına almaya çalışıyor.Seçime gitmesinin sebebi Terim'i isteyenleri kadrodan çıkarmak değil, Galatasaray lehine hiç değil.



    Bu adam yeniden başkan seçilirse yazık kulübün haline!

    aynısını a sporda yaptılar az önce çok rahat kazanır dursun dedi gs muhabiri.. tabii peşkeş operasyonu bitene kadar dursunun o koltukta kalmasını istiyor yandaş kanallar




  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt
    Gelmez, gelirse kendisine yazık eder.Bizim toplumumuzda sabır yok.
  • Bilici hayırlı olsun galatasarayıma bize gelmesini isterdim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tugaykavuk

    Beyler hepimiz sıkkınız, moralimiz bozuk bekleyişliyiz. Biraz ortam yumuşasın diye şunu şuraya bırakıyorum, evlerinde kazanabilirler olabilir top yuvarlaktır ancak bu açıklamaya sebepsizce güldüm:
    Pepe: ''Real Madrid'in çok fazla sayıda çok kaliteli oyuncusu var. Başarılı olacaklarına inanıyorum ancak Beşiktaş'ın karşısına çıkana kadar…''

    Beşiktaş'ın topçusu iken ne demesini bekliyordun? Mesela "Real Madrid'in çok fazla sayıda çok kaliteli oyuncusu var. Başarılı olacaklarına inanıyorum ve bizi de evire çevire kevgire çevireceklerdir" demesini mi?
  • Haluk ve FT ikilisi gelmezse şampiyonluğu unutun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

    Bilici hayırlı olsun galatasarayıma bize gelmesini isterdim.

    Bilic avrupada basarili, ama ligde en fazla 3. yapar takimi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şifalı Bitki

    * Dış faktörlerin müdaheleleri bu durumda olmamızın sebebi değil sonucu olarak görüyorum zaten.

    * Ne saha içinde ne saha dışında dik ve sağlam duruşu olan bir camia değiliz şu anda.

    * Taraftarından yöneticisine birbirimize girdik resmen.

    * Başakşehir maçında ortada giden bir mücadelede hakemin hatalı bir kararı ile ilk golü yer yemez abandone olduk, yine Beşiktaş maçında da oyunu bir şekilde dengelemişken kaleci hatasıyla ilk golü yedik ve abandone olduk ve dağıldık. Bu 2 maç da bir birinin tamamen kopyasıydı Beşiktaş azıcık daha şanslı olsa Başakşehir maçından çok daha kötü bir sonuca doğru gidiyordu.

    * İçerde ki maçlarda geriye düşünce bir şeklide taraftar takımı tekrar hayata döndürebiliyordu ama deplasman maçlarında durum ortada.

    * "Bu takım hocasız da şampiyon olur" derecesinde aşağılık sözler sarfeden yorumcuların gazına geldi taraftarın önemli bir kısmı.

    * Bu takımın "SOL KANADI YOK" ne Beki var ne Açığı. İşler istediğimiz gibi gitmediğinde devreye girip takımı toparlayacak bir saha içi liderimiz de yok mesela.

    * Tudor'un bu konulardaki tecrübesiz ve yetersizliği de işlerin bu noktaya gelmesinde çok önemli bir etken elbette ama ilk 11 imiz yetersiz yedek kulübemiz de "olmasa da olur" hatta "olmasa daha iyi olur" kıvamında futbolcularla dolu.

    * Çözülmesi gereken bu kadar sorunun üstüne daha da büyük sorunlar yükledik kendi elimizle.


    Evet seçim mahaline girmiş olmamız bir problem ama teknik direktörü göndermek çok büyük bir sorun değil, İtalya 90 avrupa şampiyonasından beri futbol takip eden ve sürekli maç izleyen bir insanım
    elimizdeki kadro eksikleri de olsa çok dengeli ve aslında üst düzey bir kadro

    Söylediğiniz problemlerde birlikte ve aynı düşünüyoruz aslında ancak teknik direktör müdahalesi olması gereken hiçbir yerde tudor yokdu
    İç sahada bana müdahale ve motivasyon gerekli değil ancak deplasman ve derbiler de Tudor o kadar pasif kaldı ki hem maç öncesi analiz hem maç içerisindeki müdahalelerde
    Orta-üst bir teknik direktörümüz olsaydık min 3-4 puan farkla liderdik ve ilk yarıyıda öyle bitirirdik zaten devreden sonra derbiler evimizde.
    Başkan kim olacak bilmiyorum ama teknik direktör artık kesinlikle Terim olmalı, türk ve tecrübeli bir antrenörede itiraz etmem
    Yabancı olursa sezonu 10 puan geride kapatırız liderden.




  • 
Sayfa: önceki 28542855285628572858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.