Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (2855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
90.246
Cevap
109
Favori
3.240.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28532854285528562857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • turusan kullanıcısına yanıt
    Profesyonel hayat tabiki herkes ekonomide düşünecek biraz saçma ve arabesk istekler

    Mourinho portoyu bedava yönettimi

    Ancelotti milanı bedava yönettimi

    Avrupanın ilk 10 liginde böyle bir örnek mi var bizim bilmediğimz

    Brumayı kim istedi aldırdı ?

    Potansiyelli oyuncu istiyorsan genç olarak bonservis ödemesi yapman gerek

    Bknz agüero /atl. Madrid 18 yaşında 20 milyon

    Gs ne zaman o kadar ferah oldu

    Kaldıki diğer avrupanın büyük kulüplerine bakarsanız onlarında transferde bol bol karavana attığını görürsünüz

    Bknz liverpool,roma vs vs

    Yani bir ülkenin büyük kulübü iseniz her yatırımdan kar edemezsiniz ama riske girip yatırım yapmak zorundasınıZ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim yıllarda oyuncuların fiyatları şimdiki kadar uçuk değildi gayet rahatlıkla alınabilirdi ben galatasarayı düşünüyor vs... yorumuna karşılık söyledim onu yoksa tabiki kimse bedavaya iş yapmaz benim bahsetmek istediğimi siz açıklamışsınız zaten ıyide olmuş kimseyi karaladigim yok malesefki ülkede hiçbirşey planlı yapılmıyor bence şenol güneş terimden daha iyi bir teknik direktör ama lobisi olmadığı için terim kadar çığırtkanlığı yapılmıyor ben terim için kötü demiyorum abartılacak bir yani yok diyorum alternatifi olmayan biri değil diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LittleWorld

    Galatasaray yönetimi acizliğini bir kez daha ortaya koydu. dursun özbek yönetimi galatasaray'ın başına geçtiğinde teknik direktörümüz hamza hamzaoğlu'ydu ve mucizevi şekilde kazanılmış 4. yıldız ile yeni sezona başlandı. önce hamza'nın vizyonsuzluğuna göz yumuldu ve sabri'nin maxi pereira'dan iyi olduğunu savunan insanlara emanet ettiler güzelim kulübü. melo'yu yollayıp orta sahayı çökerttikleri yetmedi, transfer edilen futbolcuların tamamının toplamı melo kadar katkı veremedi. sonrasında başarısız olacağı bin kilometre öteden belli olan mustafa denizli'yi getirdiler. sezon sonu sözleşmesi bitecek ryan donk, devre arasında 2.5 milyon euro'ya transfer edildi ve melo'nun yerini doldurmayı bırakın, ayak serçe parmağındaki tırnak kadar katkı veremedi. ardından riekerink ile bir yola girildi. fener'in elinden türkiye kupası, beşiktaş'ın elinden süper kupa alındı. galatasaraylıların umutları yeniden yeşerdi. bundan rahatsız olan medya, popüler isimlerini bir bir savaş alanına saldı ve riekerink'e karşı karalama, hatta karalamayı da geçtim aşağılama kampanyası başlatıldı. o dönemde hocasının arkasında duramayıp ona güven ortamını sağlayamayan yönetim yüzünden hem hoca hem takım dağıldı. ve şimdi de riekerink'e uygulanan tarifenin aynısı igor tudor'a uygulandı. medyanın satılık kalemleri önderliğinde başlayan aşağılama kampanyaları ve tudor'un bizzat meslektaşlarından yediği, "3. sınıf teknik direktör" yaftalarının önüne geçilemedi. yönetim tarafından bunlara hiçbir yaptırım da uygulanmadı. bakın, riekerink ve tudor iyi hocadır, kötü hocadır bunu tartışmıyorum. sonuç olarak bu insanlarla bir yola girildi, öyle veya böyle ışık gösteren sonuçlar da elde edildi. ancak ne zaman medyanın oyuncağı olmalarına izin verildi, işte o zaman dağılmaya başladı her şey. burada suç bu iki isimde değil, kesinlikle ve kesinlikle yönetimdedir. galatasaray gibi büyük bir kulüp, takımı emanet ettiği teknik direktörlerin şamar oğlanına çevrilmesine izin veriyorsa, o takımın büyüklüğü artık sorgulanır hâle gelmiştir. yani burada riekerink'in veya tudor'un kötü hoca olup gönderilmeleri sadece günü kurtarmak için yapılan hamlelerden başka bir şey değil. çünkü sorunun en büyük kaynağı yönetim koltuğunu işgal etmekte. onlar gitmediği sürece de galatasaray bir arpa boyu yol ilerleyemeyecektir.

    çok değil 6 ay öncesine kadar son şampiyonluğunun üzerinden geçen iki sezonda kadro kalitesi dibi görmüş, stadyumuna 10 bin seyirci çekebilirse öpüp başına koyacak, yöneticileri kameralar karşısında salya sümük ağlayacak, ülkenin avrupa'da en bilinen markası olarak avrupa kupalarından gerek ceza yiyerek gerekse eleme turlarında rezil rüsva olarak elenmiş, şampiyonluğun ş'sini dahi ağzına alamayan bir camiadan bahsediyoruz. eldeki verileri unutmamak, kulübün içinden çıkmaya çalıştığı süreci iyi irdelemek gerekiyor.

    hâl böyleyken sezon başında şampiyonluğu bile zikredemeyen, östersunds fk'ye elendikten sonra yönetici, teknik heyet, futbolcu kim varsa herkesi siktir olup gitmeye davet eden bir güruha vermiş olduğu şampiyonluk umudu, ilk 10 haftada takımın kapasitesi dahilinde ortaya koyduğu istekli futbol ve sezonlar sonra takımı iç sahada 45 bin seyirciye oynatmış olması bile hatrı sayılır bir başarıdır benim için. yeterli miydi? değil! yetti mi? yetmedi! peki ama niye? yetmeyen neydi? taraftarıyla, yönetimiyle, teknik adamıyla, medyasıyla yıkıma gitmek için neden bu denli çaba sarfetti koca kulüp?

    başakşehir ve beşiktaş'ın geniş ve uzun süredir birlikte oynayan kadrolarının, oturmuş sistemlerinin kendilerini değil 1-0, lige 2-0 önde başlattığının ayan beyan ortada olduğu bir tabloda, ligin 16 haftasının 14'ünü lider kapatmış bir takım ve o takımın teknik direktöründen bahsediyoruz. zaman zaman 9 puana kadar yükselen fark lig normallerinin gayet üzerindeydi. bunun hepimiz bal gibi de farkındaydık aslında. başakşehir ve beşiktaş'ı bir kenara bırakalım, kadro alternatifi seninkinden çok daha fazla olan fenerbahçe'yi de işin içine kattığımızda, yahu takım ligin ilk yarısını yedek kulübesinde tek bir alternatifi bile olmadan tamamladı. tudor'un hatası herkesi liderliğe alıştırmış olması mıydı? hepimiz biliyoruz ki galatasaray lig başından beri ligi zirvede götürmeyip de, tıpkı şu an olduğu gibi zirveyi 1-2 puan farkla geriden gelerek takip etseydi tudor bugün hâlâ takımın başındaydı. bir de "tudor olmasaydı bu takım ilk devreyi 15 puan farkla kapatırdı" diyenler var ki akıl fikir diliyorum

    rakiplerinin her anlamda senden avantajlı olduğu bir ligde şampiyonluk yarışının içinde olup, bu yarışı 10 puan önde götüremediği ve büyük maçları kazanamadığı için hocasını gönderen bir camia en büyük haksızlığı kendine yapmıştır ve en ufak bir başarıyı dahi hak etmemektedir. yönetime artık zaten söyleyecek söz bulamıyorum da bu taraftar, adım gibi eminim ki Galatasaray bir 14 senelik şampiyonluk orucuna daha girse pılını pırtını toplayıp terk eder Galatasaray'ı.

    ALLAH'tan 2000'lerde sosyal medya yoktu da o altın jenerasyon dağılmadı. Bu taraftar onu da mahvederdi. Ülkede futboldan en az anlayan takımını en az destekleyen taraftar pardon seyirci. Maça gidiyorum bağıran yok utanıyorum artık nefret ediyorum Galatasaray'lıların %90'ı futboldan anlamıyor iş olsun diye tutuyor başarıya bağlı iyi gün taraftarı



    Çok güzel mesaj ama bare ekşiden alıntı olduğunda yazsaydın hocam...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Derin Galatasaray diye bir oluşum var başını İnan Kıraç'ın çektiği.

    Ve bu derin Galatasaray ne derse o olur ki şu an için buna dayanarak söylüyorum Dursun Özbek tekrar başkan seçilecek.

    Ama şu açıdan yine rahatım zamanı geldiğinde yine bu derin Galatasaray Özbek'in de fişini çekecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turusan

    güzel anlatiyosunuzda herkez ekonomik transferler yaptı peki bukadar borç batağına benmi soktum kulübü 2. Terim dönemi yapılan 13 tane transferin yerine gelecek vadeden genç oyuncular alınsaydı ozaman süper futbol adamı büyük teknik adam bunu neden düşünmedi acaba 13 tane vasat topçu yerine 3 tane kaliteli topçu 10 tane gelecek vadeden genç oyuncular alınsaydı nerden tutarsanız tutun elinizde kalıyor bana kimse galatasarayı düşünüyor vs.... konuşmaları yapmasın herkes gelince çatır çatır parasını alıyor kimse kardeş buda benim takıma hediyem olsun bedava yöneltiyorum 2 sene takımı demiyor.

    Sen iş yerini düşünüp bi kaç yıl bedava çalışır mısın? Alacaklarını ankaragücü zor durumda kalmasın diye bi fatih tekke bıraktı benim bildiğim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Burak Elmas başkan adayı olacak mı acaba? Son durum nedir arkadaşlar?
  • dursun özbek tekrar seçilecek heyecana gerek yok. devre arasından önce teknik direktörü belirleyeceğiz demiş bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • büyük ihtimal bilic gelecek. görünen o. terim gelmez boşuna ümitlenmeyin. daha yönetim bile belli değil. terim zaten sorunlu tip kimse kalkıp uğraşmaz. fatih terim de suan ki çapsız yönetimle uğraşmaz.

    bugun arkandayım diyip yarın kovarlar. türkiye ligini tanıyan birini getirirler büyük ihtimal o da bilic olur. bakalım nasıl olacak. karaktersizler yine çöp ettiler her şeyi.
    kafa rahat şekilde bi maç izlettirmiyorlar.
  • Genel Kurul Üyesi, Volkan Yılmaz: “Burak Elmas ekibini kurmaya başladı. Listesinde Abdurrahim Albayrak'ın da olması bekleniyor. Teknik direktörlük için de tek adayı Fatih Terim.”
  • Burak Elmas adaylığını koyarsa seçilir, bu adam Faruk süren in damadı ve faruk süren ismi çok etkili, yakında açıklama gelir adaylığı konusunda sadece Burak elmas rakip olabilir Dursun'a zaten Burak Elmas'ın adaylığını kimse beklemiyordu ve bu planlanmayan bi durumdu Dursun için.
  • * Aslında uzunca zaman önce forumu bırakma kararı almış, 5 aydır kapağını bile açmamıştım.

    * Lakin şu son dönemde yaşanan olaylar bir Galatasaray taraftarı olarak beni derinden üzdüğü için bu bölüm özelinde kalmak kaydı ile düşüncelerimi aktarma ihtiyacı hissettim.

    * Zira şiştim artık.

    * Size şöyle bir hikaye anlatayım, siz isterseniz masal deyin isterseniz komplo teorisi. ü

    * Galatasaray lige fırtına gibi başlamış önüne geleni süpürürken, Beşiktaş'ın Lig maçlarındaki isteksiz tavrı, Fenerbahçe'nin her gün daha da geriye giden kısır oyun sistemiyle puan fakı hızla açılmaya başlamıştı.

    * Anlatacağım olaylar silsilesine başlangıcı FB-BJK maçından başlıyorum.

    * Maç, tüm futbol camiası tarafından FB için kırılma maçı olarak tespit edilmiş maça ise hakem olarak Ali PAABIYIK tayin edilmişti.

    * Maçta yaşananlar hepinizin malumuyken, FB yöneticileri bile hakem hatalarıyla pişkin pişkin dalga geçme boyutunda değerlendiriyordu maçı.

    * PALABIYIK'ın maç sonucu aldığı nota istinaden otoritelere göre 8-9 hafta dinlendirilmesi ve bu sezon 2. bir büyük maç verilmemesi gerekmekteydi.

    * Peki öyle mi oldu? Bu sorunun cevabına yeri geldiğinde geri döneceğiz.

    * 8. hafta geçilip de FB-GS derbisine geçilirken Galatasaray 2 ciddi rakibinin de 8 puan önündeydi.

    * Tam bir kör dövüşü mahiyetinde geçen maçın 70. dakikasından itibaren GS oyun kontrolünü eline alıp FB kalesine yüklenmeye başlamışken 74. dakikada Belhanda hakemi aldatmaya yönelik hareketten 2. sarı kartı görüp oyun dışı kaldı. Geride kalan 20 dakika boyunca FB, 10 kişi kalan Galatasaray kalesine şut dahi çekemeden oyun bitti.

    * Ligimizde her futbol maçında en az 2-3 kez yaşanan ama hakemlerimizin pek de umursamadığı "Hakemi Aldatmaya Yönelik Hareket" kuralından Belhanda 2. sarı kartını görüp oyundan atılıyordu.

    * Bu maçın hakemi Cüneyt ÇAKIR, artık varlığı bile unutulacak düzeye gelmiş bu kuralı, aylar sonra yönettiği Bayern-PSG maçında nedense uygulamayacak, hali hazırda sarı kartı olan ve kendisini aldatmaya çalışan Tolisso'ya, Belhanda'ya biçtiği cezayı biçmeyecek ve oyundan atmayacaktı.

    * Bunun yanında aynı dönemlerde ve devamında yaşanan süreçte; yabancı kuralı, 8 puanlık farkın ligin tadını kaçıracağı, Tudor'un büyük maç kazanamaması gibi gündemler medyada ayyuka çıkmış; Cumhurbaşkanı, Başbakan ve hatta MHP lideri bile bu konulara "dahil olmuştu".

    * Devlet erkanına olan "yakınlığı" ile bilinen Rıdvan DİLMEN "8 puanlık fark fazla böyle lig olmaz, böyle ligi kimse izlemez" minvalinde açıklamalarla, tabiri caiz ise, sürekli "ağlıyordu" ekranlarda.

    * Yaşanan bu süreçte "Büyük maç kazanamıyor, taktik bilmiyor vb." söylemlerle zaten düşük profilli bir isim olan Tudor ile taraftarın arası iyiden iyiye açıldı.

    * Bazı kendini bilmez grupların futbolcu yuhalaması, Tudor istifa diye bağırması derken olaylar AİLESİYLE birlikte maça gelmiş Başkana küfür edip taşlamaya kadar ulaştı.

    * Yine bu süreçte yaşanan puan kayıplarının en can sıkıcısı olan 1-5 lik Başakşehir mağlubiyetinin ve Malatya maçının hakemi Ali PALABIYIK idi.

    * Ne hikmetse FB-BJK derbisinin skandal ismi ve uzunca bir süre kızağa çekileceği konuşulan PALABIYIK kendini Lider ve 2. nin maçını yönetirken bulmuş hemen akabinde de Bursa-FB ve Malatya-GS maçlarında düdük çalmıştı.

    * FB ve Galatasaray'ın en kritik maçlarında görev alan PALABIYIK yönettiği maçların tamamında maçın skoruna doğrudan etki eden kritik ve "hatalı" kararlar verdi.

    * Özellikle Başakşehir maçındaki alınan tarihi yenilgiden sonra bir kaç eski hakem dışında bu kritik yanlışların bahsi bile geçmedi.

    * Çünkü taraftarın önüne çiğnesin diye Tudor ve Yönetim atılmış, medyanın amacı ise ligin tekrar dengeye oturmasıydı.

    * Yaşanan süreçte hiç bir mecrada Galatasaray menfaatlerini savunamadığı gibi sürekli hatalı ve gecikmiş kararlar veren basiretsiz Yönetim'in, gerek tecrübesizliği gerekse sevimsizliği ile medyanın kum torbasına dönen Tudor'un olduğu kadar hesapta takımına destek için geldiği kendi stadında akıl almaz hareketler yaparak bu düzene çanak tutan sözde "TARAFTAR"ların da kabahati olduğu bir gerçektir.

    * Gelinen bu noktada tabi ki Terim lobicilerin ateşi sürekli körüklemesi de katalizör etkisi yapmıştır.

    * Şu saatten sonra ne olur, kim gelir, ligi nerede bitiririz tam bir muamma.

    * Tek bir gerçek var ki o da; bir araya gelip eksiğiyle yanlışıyla takımı asıl hedefi olan şampiyonluğa taşıması gereken Galatasaray camiası, bir araya gelmek şöyle dursun bir birinin kuyusunu kazar hale gelmiş.

    * Sportif başarı gelir gelmez, çok da büyük problem değil benim için.

    * Asıl camianın mevcut durumu benim canımı yakan.

    * Hırsızı evimize kendimiz çağırdık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: iPhoneX

    Genel Kurul Üyesi, Volkan Yılmaz: “Burak Elmas ekibini kurmaya başladı. Listesinde Abdurrahim Albayrak'ın da olması bekleniyor. Teknik direktörlük için de tek adayı Fatih Terim.”


    Gerçekten ınaniyormusunuz ne şimdiki seçimde nede mayısta başka aday çikmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • punkemre P kullanıcısına yanıt
    Aday çıkmamasının sebebide, Dursun özbek'in açıklamalarının özetinde olduğu gibi;

    1) Karşıma çıkacak “küçük” bir ekip asla bu maddi yapının altından kalkamaz.
    2) Kimse başkanlığa çok heveslenmesin sizi bir enkaz bekliyor.
    3) Mayıs’ta şampiyon olamazsak batacağız.

    tüm bunlar ortadayken aday çıkarmak tamamen çok zor, Burak Elmas dediğim gibi süpriz olur..
  • Normalde maclari izlerim gs stor dan alışverişimi yaparım takıma maddi manevi bütçem ve bos zamanim dahilinde destek olabildigim kadar olurum ama fanatik degilim yenilince uzulmem kazaninca sevinirim arkadas arasinda takimla alakali satasmalarda kizmam sinirlenmem ama bu yonetim beni cileden cikardi ya bir baskan teknik direktörüne nasıl sahip çıkmaz oyunculara kendinize gelin diye nasıl ayar çekmez resmen tudoru medya ve taraftarın önüne attılar benim tahminim sezon ortası terim gelmez şampiyon olursak yeni sezon terim gelir birkaç transfer yapılır şampiyonlar liginde guruplarda kalırız benim pek umudum yok medyada zaten alakasız alakasız isimler geçiyor teknik direktör olarak bekleyelim görelim ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifalı Bitki kullanıcısına yanıt
    Analizinizde dış faktör hataları var bazılarında haklısınızda.Ancak önemli olan rüzgar tersten eserken dik durabilmek.

    Ali palabıyığa gerek kalmadan 5 tane yemiyeceksin mesela başakşehirden

    Veya bjk maçında abondene olmuş boksör gibi 10 dakikada 10 tane pozisyon vermiyeceksin.

    Bu iki örnek de dış faktör yok

    Sizinde desiğiniz gibi sportif başarı gelir gelmez

    Ama mücadelesini aklı ve yüreği ile yapacak ve son dakikaya kadar maç için umut verecek bir takım istiyorum

    Tudorun gerçekten tecrübe kazanması lazım ama GS staj yeri değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lan Bilic ne ya? Bunlar bizimle dalga mı geçiyor?
  • Bu hafta hocasız çıkarız herhalde maça.
  • Beyler hepimiz sıkkınız, moralimiz bozuk bekleyişliyiz. Biraz ortam yumuşasın diye şunu şuraya bırakıyorum, evlerinde kazanabilirler olabilir top yuvarlaktır ancak bu açıklamaya sebepsizce güldüm:
    Pepe: ''Real Madrid'in çok fazla sayıda çok kaliteli oyuncusu var. Başarılı olacaklarına inanıyorum ancak Beşiktaş'ın karşısına çıkana kadar…''
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rai-gy

    Bu hafta hocasız çıkarız herhalde maça.

    Emrah Bayraktar var kulübede.

    Ayhan Akman falan olsa yönetimi küfür ederdim de asıl sorunu görüp tüm teknik ekibi göndermişler.



    Şimdiden sonra oyuncular durumun ciddiyetini kavrar bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ronaldinho26 kullanıcısına yanıt
    * Dış faktörlerin müdaheleleri bu durumda olmamızın sebebi değil sonucu olarak görüyorum zaten.

    * Ne saha içinde ne saha dışında dik ve sağlam duruşu olan bir camia değiliz şu anda.

    * Taraftarından yöneticisine birbirimize girdik resmen.

    * Başakşehir maçında ortada giden bir mücadelede hakemin hatalı bir kararı ile ilk golü yer yemez abandone olduk, yine Beşiktaş maçında da oyunu bir şekilde dengelemişken kaleci hatasıyla ilk golü yedik ve abandone olduk ve dağıldık. Bu 2 maç da bir birinin tamamen kopyasıydı Beşiktaş azıcık daha şanslı olsa Başakşehir maçından çok daha kötü bir sonuca doğru gidiyordu.

    * İçerde ki maçlarda geriye düşünce bir şeklide taraftar takımı tekrar hayata döndürebiliyordu ama deplasman maçlarında durum ortada.

    * "Bu takım hocasız da şampiyon olur" derecesinde aşağılık sözler sarfeden yorumcuların gazına geldi taraftarın önemli bir kısmı.

    * Bu takımın "SOL KANADI YOK" ne Beki var ne Açığı. İşler istediğimiz gibi gitmediğinde devreye girip takımı toparlayacak bir saha içi liderimiz de yok mesela.

    * Tudor'un bu konulardaki tecrübesiz ve yetersizliği de işlerin bu noktaya gelmesinde çok önemli bir etken elbette ama ilk 11 imiz yetersiz yedek kulübemiz de "olmasa da olur" hatta "olmasa daha iyi olur" kıvamında futbolcularla dolu.

    * Çözülmesi gereken bu kadar sorunun üstüne daha da büyük sorunlar yükledik kendi elimizle.




  • 
Sayfa: önceki 28532854285528562857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.