Şimdi Ara

[Galatasaray 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu - ŞAMPİYON GALATASARAY - (2819. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
90.246
Cevap
109
Favori
3.240.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28172818281928202821
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İmparator
    Nerdesiniz
    Amg

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sabah gözümü açar açmaz google de arıyorum fatih terim geldimi diye artık gel hocam artık gel
    gelicem demiştin hani
    çıldırdık ulan yakalım mı floryayı
    https://www.emekce.com/taraftar-cildirdi-fatih-terimi-istiyor/
  • Tudor kendi kendini yiyen bir mutasyon
    Tr'de futbolu anlayamamış bir adam burası italya değil deplasman 1 puan için oynanmaz.Daha bunu bile öğrenemedi
    İyi bir galatasaraylıyım sayfadaki bir çok arkadaş gibi ama takım, biz ve herkes daha iyisine layık.
    Gerçekten iyi kadromuz var deplasmanda beraberliğe oynayacak bir takım olamayız MÜMKÜN DEĞİL.
  • Mekanın sahibi gelirse Şenol Güneş ve Aykut Kocaman şimdiden ağlamaya başlayabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ligi tanıyan birisi gerektiği kanaatindeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamdaki rahatlığa bak ,rezil herif



  • Adam aglayacak neredeyse. Verdigi cevaplara bak. Bu adam yakismiyor!!!
  • Tudor gitse ne olacak Allah aşkına? Önce Özbek yönetimi ve onun zihniyeti gitmeli bu kulüpten. Lan hep mi sadece hocalar suçlu? Eee bu hocaları da seçen bu yönetim. Değiştir babam değiştir. Azıcık haysiyet olsa bu kadar yanlış karar verdik, yanlış işler yapıyoruz diyerek bırakmaları lazım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xginxa -- 17 Aralık 2017; 23:45:37 >
  • Tudor'un işi bitti, ikinci yarıya farklı bir teknik direktör ile başlarız.
  • beyler karşılıklı çok atıştık falan fistan da biraz önce izlediğim görüntüler üzerinden birkaç sey yazmak isyiyorum.,lig ne bitti ne de bir takım şampiyon oldu .biraz önce tudora bu kadar sövülmesi,küfürler falan size garip gelmedi mi.tudor kaldı diyelim (ki hafta başında gönderilecek) şampiyon oldunuz diyelim,bu küfürleri hakaretleri yağdıran gs li taraftarlar üzülmeyecek mi.ayrıyetten hep en iyisini istemek tabiki hakkınız ama geçen sezona göre daha iyi bir gs değilmi şu an.her iki maç yenilen teknik direktörü asacaksanız çok zor işiniz.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH KERİM FATİH TERİM BAŞKA YOLU YOK !!!
  • Tudor gitmeli de bu vasıfsız, iktidar yalakası yağlı surat daha da beter. Yönetim kurulunda teneke bağlanarak gönderilmesi lazım.
  • Yav görüntüleri izliyorum Tudor istifa diye bağırıyorlar kardeşim ne çabuk unuttu bu taraftar Dursun Özbek'i? Önce yönetimin istifaya davet edilmesi lazım yoksa bu devran böyle sürer: hoca getir 4 ay sonra yolla. Bu kafayla adam akıllı hoca da getiremezsin beden eğitimi hocalarına, tecrübesiz, cins adamlara kalırsın.
  • Bende fenerbahçeli olarak Fatih Terim'i isteyenleri anlayamıyorum. Arkadaşlar gerçekten Galatasaray'a faydası olacağına inanıyor musunuz? Ayrıca kaç kez açıklandı terim kovuldu o defter kapandı. Kendisi de gelmek istemeyecektir. Ben Fatih Terim'in fazla bir etkisi olmadan gereksiz abartı para kazanan, ahım şahım olmayan bir T.Direktör olarak görüyorum. Milli takımda da öyle oldu. Tudor'un samimiyeti bana daha fazla geliyor. Elinden gelen en iyisini yapıyor diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wampire^^ -- 18 Aralık 2017; 1:3:31 >
  • Tudor kesin gitti gozunuz aydin beyler futbolcularin hic biri istemiyor maicon ve bazi futbolcular tudoru sikayet etmis yonetime tudor maicon soyunma odasinda kavga etmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wampire^^

    Bende fenerbahçeli olarak imparator, terim diyenleri anlamıyorum. Arkadaşlar gerçekten Galatasaray'a faydası olacağına inanıyor musunuz? Ayrıca kaç kez açıklandı terim kovuldu o defter kapandı. Kendisi de gelmek istemeyecektir. Ben Fatih Terim'in fazla bir etkisi olmadan gereksiz abartı para kazanan, ahım şahım olmayan bir T.Direktör olarak görüyorum. Milli takımda da öyle oldu. Tudor'un samimiyeti bana daha fazla geliyor. Elinden gelen en iyisini yapıyor diye düşünüyorum.

    20 şampiyonluğun 6 si f.terim takımın başındayken geldiğinden haberin yok galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhan5005

    beyler karşılıklı çok atıştık falan fistan da biraz önce izlediğim görüntüler üzerinden birkaç sey yazmak isyiyorum.,lig ne bitti ne de bir takım şampiyon oldu .biraz önce tudora bu kadar sövülmesi,küfürler falan size garip gelmedi mi.tudor kaldı diyelim (ki hafta başında gönderilecek) şampiyon oldunuz diyelim,bu küfürleri hakaretleri yağdıran gs li taraftarlar üzülmeyecek mi.ayrıyetten hep en iyisini istemek tabiki hakkınız ama geçen sezona göre daha iyi bir gs değilmi şu an.her iki maç yenilen teknik direktörü asacaksanız çok zor işiniz.

    Maalesef durum bu hale geldi. Herkes tesşhisi koymuş sıkıntı teknik direktör. Geçen sezonda öyleydi, ondan önceki sezonda, ondan önceki sezonda böyle teşhisler koydular ama sonuç sıfır. Sıkıntı bu değil sıkıntt kendi politikası yokmuş da bu yorumlara bakarak teknik direktör getirip gönderen yönetim var gibi bir izlenimi var ortada. Eğer yönetim Tudor'un arkasında durmaya devam ederse ciddi manada tecrübelendiklerini düşüneceğim, yapmaları gerekende Tudor'un arkasında durmalarıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    6 adet lig sampiyonlugu var. Yani Gs nin 4 yıldızının 1 i bu adamdan olusuyor. Uefa kupasi super kupasi ilk gelisinde, son gelisinde de samp.ligi ceyrek finali. Çeyrek final rovansinda 3.golden sonra real madride 4-4-4 diye tezahurat edilmis bir takimin teknik direktoru. Ha insani acidan seviyor muyum hayir, adamligini falan sevmem ama sportif acidan fatih terim tesadufen aldi bu basarilari gazla calistiriyor taktik bilmiyor diyenlere gülüp geciyorum gercekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt
    Ahım şahım olmayan teknik direktör en son Galatasaray'ın başındayken iki sene üst üste şampiyon olup, takıma ŞL'de çeyrek final oynattı. Geçmişteki başarılarına hiç değinmiyorum.

    Bir Fenerbahçeli olarak İmparator Fatih Terim diyenleri anlaman lazım aslında. Gözünüzün önünde 6 şampiyonluk almış adam sonuçta.
  • beğenmediğimiz hamza bundan daha iyi oynatıyordu takımı be.

    yanlış anlamayın hamza gelsin demiyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 28172818281928202821
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.