Şimdi Ara

En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.478
Cevap
21
Favori
75.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Aralarından 3 tane seçmen gerekirse bende onları seçerdim.

    Yalnız gördüğüm kadarıyla insanlar 3. Sezonu pek beğenmemiş. Birde 3 sezonu studio DEEN yapıyor ki işlerini pek beğenmiyorum. Animasyon kalitesi iyi değil DEEN ' in.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shinchou yuusha bölüm 11


    double twist
    ben de diyorum seiyuları neden aynı acaba
  • Yok

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Komünist Cellad K kullanıcısına yanıt
    Ne kadar komik

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Eden of The East - Doğudaki Cennet


    Toplamda 11 bölüm süren bir animesi ve animenin doğrudan devamı olan King of Eden ve Paradise Lost filmlerinin toplu incelemesidir.

    Nasıl başlayacağımı tam olarak bilmiyorum. Eden of the East derinliği olmayan sıradan animelerden farklı. Dışardan belki de herşeyin çok güzel göründüğü Japonya'nın aslında içine düştüğü ve çözümü neredeyse imkansız hale gelmiş sorunlarını temel alarak ilginç bir kurgu oluşturmuş bir anime.

    12 kişi, her birinin elinde 1 telefon ve her telefonda 10 milyon yen para, görevleri ise ülkeyi kurtarmak. Ülkeyi kurtaracak olan kişi hayatta kalırken geri kalan herkes hayatını kaybedecek, eğer bu parayı sadece kendi çıkarların için kullanır veya oyunu oynamayı reddedersen 12 kişinin arasından kim olduğunu bilmediğin destekçi (supporter) seni bulacak ve öldürecek. Telefonların diğer ucunda bulunan kişi ise elinizdeki para ile doğru orantılı olarak istediğiniz herşeyi gerçekleştirmekte muktedir. Fakat eğer ülkeyi kurtarmadan önce paranız biterse yine bunun bedelini hayatınızla ödeyeceksiniz.

    Yukardaki açıklama büyük olasılıkla insanların aklına Mirai Nikki veya Death Note gibi birşey getirmiş olabilir ama Eden of the East onlardan oldukça farklı bir anime. İlk olarak çizim tarzı olsun , aksiyon yerine daha durağan olması olsun, hareket yerine karakter ve durumlara odaklanması olsun diğer animelere göre daha gerçekçi ve bunun sonucu olarak daha durağan bir çizgide ilerliyor. Çünkü ülkeyi kurtarman gerekiyor, elinde 10 milyon yen var ama zaten ülke saldırıya uğramıyor, ülkede ekonomik bir kriz, bir virüs veya herhangi birşey yok sadece Japonya'nın günümzde de aynı şekilde devam eden ve pekçok nedene bağlı olan yavaş yavaş gerilemesi mevcut. Kısacası animenin istediği şey modern yaşamın çözümsüz sorunlarıyla mücadele etmek. Bir nevi Donkişot gibi değirmenlerle savaşmak.

    Dolayısıyla animenin işleyişi içerisinde soyut bazı amaçlar için mücadele ediliyor. Bu 12 kişiden biri olan ve hafızasını kaybetmiş olan Takizawa Kun üzerinden bizde bu oyuna dahil olarak kimin kurtarıcı olacağını izliyoruz.

    Sonuç kısmına gelirsek her ne kadar oluşturulmuş olan bu zeminin finalde tatmin edici bir biçimde çözüldüğünü düşünmsem de Eden of the East ilginç bir anime. Özellikle yaşı biraz daha büyük animeseverlere önerebilirim biraz daha durağan ve olağanüstü bile olsa bunu gerçekçi olarak sunması nedeniyle.

    Noblesse Oblige 10 / 7



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 4 Mart 2020; 12:51:40 >




  • Darwin's game in ilk sezonunu izledim.Çok iyi potansiyeli varken yapamamışlar 6/10

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Hadi ya. Konusu güzel duruyordu, başlamayı düşünüyordum. Tavsiye etmez misin?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maybe4you

    Hadi ya. Konusu güzel duruyordu, başlamayı düşünüyordum. Tavsiye etmez misin?
    Mirai Nikki seviyorsan izle ana karakter oradaki gibi korkak değil.O bakımdan iyi işte.Ama 7 bölüm olduğu için her şey çabucak olmuş gibi geldi bana.Yinede sen izle bence sevenide var çünkü.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Demon slayer

    10/10 gerek çizimler gerek hikayenin hızlı ilerleyişi efsane

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Bakuman

    Bakuman ruhu olan bir anime. uzun zamandır böyle güzel ve akıcı bir seri izlemediğimi hatırlattı bana... İdealleri ve hayalleri uğruna mangaka olmak isteyen iki gencin başından geçenleri izliyoruz diyebilirim kısaca konudan bahsetmek gerekirse...

    Mangaka olmak zor bir süreç, başarılı olmak zor, rekabet yüksek, başarılı olsanız bile tutunmanız daha zor yani hayatınızı adamanız gereken belki de gecenizi gündüzünüze katarak uğraşmanız gereken bir hayal. Bakuman bize manga dünyasının arka planını, bu işin zorluklarını ve nasıl yapıldığını anlatması yönünden oldukça ilginç ve içi dolu bir anime. o açıdan sırf bu nedenle bile bütün animeseverlerin en az 1 kez izlemesi gereken bir anime öte yandan bütün bu anlatma süreci hikayeye gayet güzel yedirilmiş yani anime kesinlikle size birşeyler öğretme amacı gütmüyor.

    Ayrıca hikayenin merkezine oturtulan naif bir aşk hikayesi de animeyi izlerken içinizi ısıtacaktır eminim. Yan karakterler genel olarak güzel düşünülmüş, bol miktarda karakterimiz var, büyük çoğunlukla hepsinin güzel oluşturulmuş olduğunu söyleyebilirim.

    Bu şekilde uzun soluklu bir animeye başladığımda ( 3 sezon - 75 bölüm ) her zaman ilk sezona hoşgörü ile yaklaşırım çünkü burada size bir evren kurulur, karakterler tanıtılır ve neler döndüğü hakkında bilgi verilir. Bu tarz animelerin asıl parlaması gereken noktanın her zaman 2. sezonları olduğunu düşünürüm. Bu açıdan Bakuman beni şaşırtmadı ilk sezonda kurduğu dünyayı ikinci sezonda harika bir şekilde işledi ve benim 1 günde koca bir sezonu izlememe neden oldu : ) 3. sezon için ise karmaşık duygulara sahibim. ^. sezonun ilk yarısında kesinlikle bir düşüş oluyor, karakterler ruhsuzlaşıyor, canlı bir varlıktan biraz kuklaya dönüşüyorlar, yan karakterler önemini yitiriyor, gereksiz birkaç yeni rakip görüyoruz ama tam bir hayal kırıklığına dönüşecekken 3. sezonun ikinci yarısında bana göre çok güzel bir dönüş yapıp animeyi oldukça hoş bir şekilde bitirdiler ... Kısacası izleyin izlettirin arkadaşlar : )

    Ayrıca benim başarı kriterlerim de sınırlıdır.

    1 - Bir animeyi izlerken hayal dünyamda kendimi o dünyada bir kahraman olarak hayal ediyor muyum ?
    2 - Anime bittiğinde içimde bir boşluk duygusu hissediyor muyum ?

    Bakuman bunları bana hissettirdiği için başarılı bir seri.

    Ek olarak açılış ve kapanış parçaları da genel olarak hoştu, müzikleri hoştu dediğim gibi bu animenin bir ruhu var... Kesinlikle yapmak için yapılmamış bir anime.

    Son olarak ise sormak istediğim soru şu. Eğer mangaka olmak bu kadar zor ve manga yazmak bu kadar emek isteyen bir işse biz neden bu kadar çok beş para etmez anime ile karşılaşıyoruz !!! Bunları kim yazıyor, bunlar nasıl sektöre girebiliyor !!! : )

    10 / 8





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Mart 2020; 19:7:17 >




  • Cautious Hero:

    Hem güzel hem saçma ama beklentiyi düşüp tutup izleyince keyif verir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


  • Violet Evergarden
    Bölüm sayısı:13+1 ova
    Türü: Slice of Life, Drama

    Hikayemiz hastane odasında başlar. Savaş bitmiştir ve savaşta yaralanan bizim başkarakter Violet gözlerini hastanede açar. İlk sözleri ile Binbaşı Gilbert'in nerede olduğunu sorar. Onu ziyarete gelen Yarbay Hodgins, Binbaşı Gilbert'in ricası üzerine geldiğini ve ona eşlik etmesi gerektiğini söyler. Violet bir süre sonra yazman olarak çalışmaya başlar. Yazmanların işi mektup yazmaktır. Bu yolda pek çok insanın duygularıyla ve sevginin farklı şekilleriyle karşılaşır. Böylece her bölüm farklı bir mektup farklı bir hikaye ile animemiz devam eder.

    Mektupların kendisi duygusal zaten. Bir de böyle bir anime ile böyle bir konunun işlenmesi çok güzel olmuş. Görüntü kalitesi ve müzikler de olağanüstü olmuş. Kyoto animation mükemmel bir iş çıkarmış. Shigatsu wa kimi no uso tadında bir anime. Ben mi çok duygusalım bilmiyorum ama çoğu yerde duygulandım bu animeyi izlerken.

    Hodgins'in bir aylık maaşı ile o zümrüt broşu alması çok duygusaldı. Animedeki karakter gelişimi de çok iyiydi. İlk bölümde savaştan çıkmış artık asker olmadığı halde yeni emirlerim ne diyen Violet, 13. bölümde artık emirlere ihtiyacım yok diyor.


    Çevrilmemiş bir filmi varmış ve bir film daha çıkacakmış. Onlar da izlenir :))

    puanım 10/10


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vinland Saga, 9/10

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • JoJo part 3'ün 2.sezonunu yeni bitirdim, önceki seriyi daha çok sevmiştim çünkü "hamon" (dalga) kullanımı olsun uzak doğudan gelen elemanlar olsun, lisa lisa sensei olsun, tanrı gibi 3'lü süper kötülerimiz olsun
    atmosferini sevmiştim antik bir havası vardı ve tabi genç Joseph Joestar da adamın dibiydi

    10 / 9

    En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız

    Kalan 2 partın mal puanları daha yüksek bakalım nasıllar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Eiyuu -- 8 Mart 2020; 3:21:6 >




  • Zodion Z kullanıcısına yanıt
    Fate/stay night: Unlimited Blade Works izledikten sonra, Stay Night nasıl diye bakmıştım ben de.

    Cidden aşırı kalite farkı var arada. Yeni sayfa aç pişman olmazsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YeQiu

    Fate/stay night: Unlimited Blade Works izledikten sonra, Stay Night nasıl diye bakmıştım ben de.

    Cidden aşırı kalite farkı var arada. Yeni sayfa aç pişman olmazsın
    Temennim o yönde.Genel konsensüs oluşmasa yeni şans vermeyi aklımdan bile geçirmezdim

    Feedback için teşekkürler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 8 Mart 2020; 17:59:32 >
  • Ao no exorcist'i Netflix'te görünce konu da ilgi çekici olunca 2 günde ilk sezonu bitirdim.2. sezona başlayınca senaristler ill sezonu mu unutmuş noluyor diye araştırma yaparken ilk sezonun 16. Bölümunden sonrasini rebootladiklarini ogrendim.İlk kez böyle bir şeye denk geldim.Guzel anime izlenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzun zamandır pek internete bakmıyordum. kış sezonundan izlediklerimi yazayım, 3 hafta içinde bir çoğu final yapacak.

    - Dorohedoro: büyücüler ve onların boyunduruğu altında denek/köle olarak kullandıkları insanlar. iki ayrı dünya; bir tarafta büyücülerin bulunduğu zenginlikleriyle göz alıcı taraf, diğer tarafta kapana kısılı insanların bulunduğu delik adı verilen dünya. büyülü geçitlerle birbirine bağlanan bu evrende kendisini sürüngene çeviren büyücüyü arayan serseri baş karakterimiz ve yandaşı lokantacı kankası. macera ve kurgusu üst seviyede.

    - Kyouko Suiri: efsaneler ve mitlerde geçen hayalet, iblis ve öcüler başları sıkıştığında danıştıkları seçilmiş karakterimiz ve başından geçen detektiflik öyküleri. ilginç bir doğaüstü macera öyküsü. başlarda basit hikayeler ile karakterler tanıtılırken, ilerleyen bölümlerde derin, karmaşık komplolar işleniyor.

    - Somali to Mori no Kamisama: insanlar ve canavarlar arasındaki savaşın sonucunda; insanların kaybettiği ve ortadan kayboldukları dönemde ormanı korumakla görevli bir golemin, 1000 yıllık ömrünün sonuna doğru bir insan kız çocuğunu bularak evlat edinmesi ve vakti dolmadan önce onu insanlara ulaştırmaya çalışmasını anlatan yer yer komik, bazende hüzünlü bir aile ve yol hikayesi.

    - Eizouken ni wa Te wo Dasu na!: animasyon yapımı hakkında eğlenceli ve bilgilendirici bir yapım. lise çağında animasyon meraklısı, yetenekli ve hayalci baş karakterimizin çevresindekilerle etkileşimini, animasyon yapma yolundaki gelişimini eğlenceli bir dille anlatıyor.


    daha fazla seri var ama bunlar nispeten genele hitap edebilecek ve beğenilecek gözden kaçabilecek seriler. kısa serilerden de; Hentatsu, Heya Camp, Isekai Quartet izelenesi serilerden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxmania -- 9 Mart 2020; 2:28:44 >




  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Koe no Katachi - Sesin Şekli

    Koe no Katachi engelli bir kızın yeni bir sınıfa transfer olması ile başlıyor. Yeni sınıfında sadece kendi engeli ile değil aynı zamanda insanların tutumları ile de mücadele etmek zorunda kalıyor.

    Koe no Katachi zorbalık ve yalnızlığa karşı mücadele etmeyi ve kendinizi o insanların yerine koymanızı isteyen bir seri. Ne olursa olsun gülümsemeye çalışan insanların aslında içlerinde ne kadar zor durumda olduklarını çarpıcı bir biçimde gösteren bir anime. Serinin kurgusu mükemmel değil, çok kaliteli bir iş çıkardıklarını düşünmüyorum bu konuda ama yinede bazı yerlerde artan duygu yüklü sahneler hassas arkadaşları rahatlıkla yakalayailir. Anime düzgün bir giriş yapıyor olaylar birbirine bağlandıkça ve yeni karakterler geldikçe hikaye derinleşiyor ve orta - son kısma doğru zirve yapıyor ama zirve noktası ile animenin bittiği nokta arasında baya bir mesafe kaldığı için geri kalan kısımda animenin vuruculuğunun azaldığını düşünüyorum.

    Koe no Katachi kesinlikle kötü bir anime değil. İzleyen arkadaşların oldukça güzel bir 2 saat yaşayacaklarını düşünüyorum. Fakat kurgunun çok daha iyi yapılabileceğini ve belki de bir şahaser olabilecekken yapılan hatalar nedeniyle sadece iyi bir anime olacak kaldığını söyleyebilirim.

    Ayrıca bu incelemeyi animeyi izlediğim an yazsaydım muhtemelen daha yüksek puan verebilirdim. Fakat aradan bir süre geçip de animedeki çarpıcı birkaç sahnenin etkisinden sıyrılınca kusurları daha açık bir biçimde farkediliyor ve daha nesnel bir inceleme yazabiliyorum.

    Filmin görselleri gayet hoş, ilk defa bir animeyi sinemada izleyen biri olarak sinema perdesine yakıştığını düşünüyorum, müzikler konusundaysa animenin temasına uygun olarak deneysel sesler kullanılmış.

    Kısaca seriyi toparlamak gerekirse kusurları olan, klişelere sahip olan fakat yine de duygusal açıdan etkili bir anime olduğunu söyleyebilirim.

    10 / 7.5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Mart 2020; 18:46:18 >




  • En Son İzlediğiniz Anime ve Yorumlarınız


    Paprika

    İnsanların rüyalarına giren, onlara rüya gösterebilen psikolojik hastalıkların tedavisi amacıyla geliştirilmiş deneysel ürünler ( Dc Mini) bir gün labaruvardan çalınır. Bu cihazlarla kötü işler yapılmadan önce tekrar geri alınması gereklidir ama bir yerden sonra gerçekle hayalin birbirine karıştığı bir mücadeleye dönüşür herşey...

    Paprika görsel açıdan oldukça hoş bir anime. İşin içine rüyalar ve bilinçaltı girdiğinde bunu güzel bir çeşitlikle sunmuşlar. Ayrıca Paprika yetişkinlere yönelik bir anime. Yetişkinlerin dertleri, hayalleri işlenmiş. Film fantastik - bilimkurgu olsa dahi tarzı ciddi. Gereksiz sululuklar bulunmuyor, karakterlerin sorunları gerçek diyebiliriz büyük oranda.

    Görselleri güzel, soundtrack güzel, kurgu da güzel ama sonu beni tatmin etmedi. Çok güzel bir konu bulmuşlar, çok güzel bir şekilde işlemişler ama böyle bir dünya için , böyle bir hikayeyi bağlamak için çok daha kaliteli bir metin gerekiyordu. Anime kurduğu dünyanın ağırlığı altında ezilmiş.

    Herşeye rağmen Paprika çok güzel bir film. Şahsen çok hoşuma gitti ve ilerleyen yıllarda tekrar ve tekrar izleyebilirim diye düşünüyorum .

    10 / 8



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 11 Mart 2020; 19:53:16 >




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.