Şimdi Ara

Bim bayilik şartları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türkiye'de son zamanlarda ne çok yatırım alan ve en hızlı büyüyen sektörler arasında yer alan Gıda sektöründe market sahibi olmak isteyen kişiler oldukça çoğalmış durumdadır. Market bayilik alarak iş kurmak isteyen girişimciler bayilik veren marketleri araştırmaktadırlar. Bim, son yıllarda en hızlı büyüyen market zincirlerinin başında gelmektedir. Hiç aklınıza gelmeyecek bir sokak arasında bile artık bir Bim şubesine denk gelmek mümkün olabilmektedir.

    Son zamanlarda bir araştırma konusu haline gelen Bim Bayilik veriyor mu? sorusunu sık sık duymaktayız. Biz de HızlıBayilik olarak Bim bayilik şartları yada bim bayilik veriyor mu sorusunun cevabını sizlerle paylaşacağız.

    Bim Bayilik Şartları

    Bim hakkında:

    Birleşik Mağazalar A.Ş. olarak geçen yani kısa adıyla BİM, ülkemizde indirim mağazacılığı adı altında market işleten bir zincir kuruluştur. Mağaza sayısıyla ve yıllık cirosuyla Türkiye'de en büyük perakende kuruluşudur.

    BİM'in net kar marjı ise 2013 yılında %3,5, 2014 %2.7, 2015'te ise %3.3 olarak gerçekleştirilmiş. 2013 yılında 413 milyon, 2014 395 milyon, 2015'te ise 583 milyon TL olarak ciro yapılmıştır.

    BİM Markeyleri 1995 senesinde 21 mağazayla faaliyete başlamış ve ana ilkesi olarak temel tüketim malzemelerini imkan dahilinde en uygun fiyata ve yüksek kaliteyle ulaştırmaktır. Yüksek indirim modeliyle Türkiye'de ilklere imza atan BİM, çok sayıda özel markalı ürünleri bulundurmayı amaçlamıştır. BİM marketleri 2000 yılında 599 mağazaya ulaşmış; 2005'te 1.194, 2016'da ise 5.580 mağazaya ulaşmıştır.

    2009 yıılında Fas'ın Kazablanka şehrinde aynı günde 10 mağaza açmıştır. Bim'in şuanda Fas'ta 330 mağazası bulunmakta ve 2014'te 46 mağazayla giriş yaptığı Mısır piyasasında ise 212 mağazaya ulaşılmıştır.

    BİM BAYİLİK ŞARTLARI

    İşte bu sorunun cevabını da uzun araştırmalarımız sonucunda sizlerle paylaşıyoruz. Bim bayilik şartları 2017 Bim bayilik şartları
    araştıran kullanıcılarımıza bu soruyu yanıtlıyoruz. Bim'den bayilik almak isteyen kişilere olumsuz bir haberimiz var. Bim internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre mağazalarını kendi imkanlarıyla açmakta ve bayilik vermemektedir. Yani BİM marketlerinde bayilik ve franchise uygulamaları bulunmamaktadır.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.