Şimdi Ara

İddaa da sistem nasıl oynanır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Ben 5 maclik bir kupon hazırladım, maclardan 1 tanesi duello olmak uzere. Simdi 3 lu sistem oynamak istiyorum. Kupon tutarı 30 tl gosteriyor. Simdi herhangi 2 mac yatsa neyin parasini alacagim? Hesaplama nasil olacak? Tesekkur ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sistem 5'e 3'ün tutarı 10 TL'dir, 2 maç yatar geri kalan 3 maç gelirse 3 maç'ın oranlarının çarpımı senin kazandığın ikramiyedir,
  • Sen mesela 5 maçta sistem 3 işaretledin. sana 5 maç ile oluşturulabilecek bütün 3 maçlı kuponları sistem otomatik oluşturur. yani sen tek tek bu kuponları oluşturup oynamak zorunda kalmazsın. bu her kupona kolon deniyor. misli ne seçersen her oluşturulan kupon o misli ile oynanır ve bu da ödeyeceğin bedele yansır. sistemde 3 ve 4ü işaretleseydin bu sefer o 5 maçtan oluşturulabilecek hem bütün 3 maçlı kuponları hem de bütün 4 maçlı kuponları oluşturur. sistemde 3,4 ve 5'i işaretleseydin de bu sefer o 5 maçtan oluşturulabilecek hem bütün 3 maçlı kuponları, hem bütün 4 maçlı kuponları hem de 5 maçlı oluşacak o tek kuponu oluşturacaktı ve yine her kupon için misli ne seçtiysen o kadar yatırmış olacaktın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thrashead -- 26 Şubat 2017; 10:41:9 >
  • Yardimlariniz icin teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.