Şimdi Ara

Nintendo Switch Batarya Süresi Test Edildi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  
       Nintendo, Nintendo Switch'i incelemeleri için birçok oyun sitesine gönderdi ve bu sitelerden Siliconera konsolun batarya süresini test etti. 
     
       The Legend of Zelda: Breath of the Wild üzerinde yapılan teste göre Nintendo Switch'in bataryası 2 saat 39 dakika sonra %1 oranına geldi ve şarj edilmezse kısa süre sonra uyku moduna geçileceği uyarısı verildi. Ardından 9 dakika sonra cihaz uyku moduna geçti ve konsolun sarjı varsayılan parlaklık ayarında toplam 2 saat 48 dakika gitmiş oldu. 
     
       Ardından en düşük parlaklıkta yapılan testte ise bu süre 3 saat 5 dakika oldu. Ayrıca Siliconera'nın bu testleri uçak modunda yani Wifi aktif değilken yaptığını da belirtelim.
     
       Ek olarak Nintendo Switch bataryasının kaç saatte dolduğu da test edildi. Belirtilene göre ilk olarak cihazın tekrar açılması için 4 dakika gibi bir süre gerekiyor ve 1 saat şarj edildikten sonra cihazın bataryası %45 dolmuş oluyor. %100 dolması için ise 3 saat 4 dakika gerekiyor.
     
       Nintendo tarafından resmi verilen bilgilerde cihazın tek şarjla 2.5 - 6.5 saat arasında bir süre sunduğu ancak The Legend of Zelda: Breath of the Wild gibi oyunlarda 3 saat civarı bir süre sunduğu belirtilmişti. 4310mAh batarya kapasitesine sahip Switch'in uyku modunda 3 saatte şarj edildiği de açıklanmıştı. 
     
       Nintendo Switch 3 Mart 2017 tarihinde dünya genelinde çıkış yapacak. 








  • Bunu alan adamin yaninda bi 10bin mh lik tasinabilir batarya tasimasi lazim.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Dolma süresi bitme süresinden uzun. Ne desem bilemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süre çok mu az sanki ? El konsolu kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha yararlı olur

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Şu nintendo çocuğun olsa doversin ! Neler bekledik,neler umduk...Her switch haberinde biraz daha soğuyorum cihazdan.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • switch tutmayacak çok yanlış yaptı nintendo

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • EzioAuditore_ kullanıcısına yanıt
    Gerçekten o ne öyle.. Tıraş makinesi motoru sanki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rash_x

    süre çok mu az sanki ? El konsolu kullanan arkadaşlar yorum yaparsa daha yararlı olur

    Az tabi.

    Başka bir şarj konusunda az gidiyor diye Nintendosever bir arkadaşla tartışmıştık, gelsin bu süreyi de savunsun şimdi.
  • peki şarj ederken oynamanın bir sakıncası var mı bu tarz cihazları? öyle bir zorunluluk olacak gibi duruyor süre çok az.
  • Batarya tercihi yanlış bu başından belliydi; 3 saat süren şarj ciddi bir zaman bir kerede şu konsol hakkında güzel haberler alalım.

    Almanya üstünden alacağım ama bu tarz olumsuz haberler üzmüyor değil.
  • Anlamıyorum neden bu kadar olumsuzsunuz herşeye nintendo ile ilgili.
    Bakınız 3DS in batarya ömrüde 3-5 saat arası NEDEN KİMSE sesini çıkarmıyor ona?
    El konsolu için 3 saat gayet yeterli bir süre lakin UÇAKLA ülke değiştirmiyorsanız.
    Telefonlarınıza bir bakın oyun oynarken 1-2 saatte bitiyor!!!

    Nintendo daha iyi bir batarya koyabilirdi yada daha çok kapasite koyabilirdi yada daha iyi işlemci /ekran kartı koyabilirdi ama sonuçta ne olurdu? Fiyatı 600$ gibi birşey olurdu ve kimse almayıp fail olup giderdi.

    Lütfen oynamadan konuşmayın boş boş
    3DS imin şarjı gayet yetiyor oynarken. PC manyakları gibi herkesin günde 10 saat oyun oynamaya vakti yok bunu bilin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuşantahta kullanıcısına yanıt
    Hiçbir elektronik cihazda şarj ederken kullanmanın sakıncası yok kardeş çünkü konsol televizyona da bağlanarak oynandığında aynı zamanda şarj oluyor.

    @Bowser Zeki, bahsettiğin olumsuzluk yıkılmaz önyargının oluşturduğu bakış açısıyla ilgili, Nintendo ne yaparsa yapsın bu tür insanlar her zaman negatif olmaya devam edecekler çünkü Nintendo böylelerine göre yabancı ve yabancılar genelde dışlanırlar. Switch'in 3 saat şarjı bitince şarja takıp oynamak veya televizyona bağlayıp oynamaya devam etmek gibi seçenekler varken konsolla ıssız adaya düşmüşler gibi edebiyat yapmaları da bu yüzdendir.
  • en geç 1 sene sonra değiştirilebilir bataryalı sürüm çıkar.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bizde her Nintendo haberinde fan kafası ile savunanlardan bıktık.

    Senin mantığa göre bunu da söylemek yanlış olmaz. Ülkemizde resmi satılmayan tr bazlı Switch sahibinin belki sayıca 1000'i bile zor geçeceği bir ortamda belki fan olmak zordur ve bazı konularda cidden aşırı saçma yorumlar atıldığına katılsam da; şuan ki haber konusunda ben pek yerden yere veya çok olumsuz bir tavır göremedim. Sadece batarya kısmından rahatsız olanlar var ve bu çok doğru bir tespit. Nintendo zaten hiçbir zaman grafik bazlı bir konsol kafa yapısına sahip olmadı ve çıkarmadı da ama devir ne yazık ki 3. parti oyun yapımcılarını da kendine çekmek istiyorsan güçlü bir konsol ve grafik tabanlı bir yol izlemeye bakıyor. Hadi sen buna hala karşısın bari aletin içine sağlam bir batarya koyda insanlar rahat rahat oyununu oynasın. Telefon ile veya 3ds ile bu konunun ne alakası var ki? bu sonuçta yeni bir ürün, hem el hem sabit bir konsol ve bugünün sunduğu imkanlar içerisinde çokta aşırı bir fiyat artışı olmadan 5 hatta 6 saat dayanacak batarya ile Switch sunulabilirdi, burada zaten aşırı grafik veya işlemci gücünü kimse istemiyor. Ayrıca bunu sunacak bir Nintendo asla olamaz, yapısına ters onların işi oyun anlayışına yeni bir heves ve yenilik getirmek bunu da bu zamana kadar çok iyi yaptılar.

    En azından bu melez el konsolu ile bölge kilidini kaldıracak ''devrimsel'' bir yenilik ile geliyorlar sonundaaa neyse... ve konsolu alanın kaç saat oynayacağından bize ne bu kafaya göre 1 saat dayanacak şarjda sana yeterdi; ne gerek var ki 4-5 saat oyun zevkine 1 saat at mario sonra 3 saat dolum için aleti şarja koy.

    Ha en not bu lafları Switch alacak biri olarak söylüyorum ben Nintendo gibi bir firmadan hiç haz etmem ama Zelda olsun Mario olsun aşırı zevk alarak oynadığım oyunlar ama sırf seviyorum diye yanlışlarını da savunacak değilim.




  • @bowser zeki
    Sende öyle bir fansınki cihazın kutusundan hıyar çıksa nintendonun bir bildigi var diyeceksin.
    2 3 saat neye yeter la bu konsol tasınabilir bir konsol adı üstünde o sürede hic bir oyunu bitiremezsin ee ne anladım ben bu el konsolundan fişte kullanacaksam zaten pc ve konsol kullanirim bunu ne yapıyım. Bide ps4 xbox one parasına satacaklar bu leşi bi gidin ötede bayılın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nintendo sonraki sürümlerde bu batarya işine el atar muhtemelen. S7 Edge 3600 mah bataryaya sahip ve 1 saat 35 dk gibi bir sürede tam şarj oluyor, üstelik Switch'den daha kaliteli bir ekrana sahip.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 saat o küçük ekrana bakmak fazla bile önemli olan perfomans sorunları yaşatmasın elde oynarken

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Türkiye'nin ilk ve tek üyelerin kendi haberlerini yapabileceği aynı zamanda sosyal ağ tabanlı oyun&donanım haber platformunda editör olmak ister misin ? info@oyunmio.com mail at editörlüğü kap.


    www.oyunmio.com

    Nintendo Switch Batarya Süresi Test Edildi

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Optimizasyon mu iyi anlamadım ki. 4000 mah nasıl Zelda gibi bir oyunu 3 saat oynatabilmiş?



    Ben şahsen daha az beklerdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben yıllarca psp kullandım.Grafiktir efekttir umrunuzda olmaz fakat şehirler arası yolculuğumda rahatlıkla kullanacağım,teneffus vakitlerinde şarj etsem nafile bir cihaz kullanırsanız isyam edebilirsiniz.Çünkü bu cihazların olayı budur,belki daha hızlı şarj olsa kurtarabilirdi benim gözümde.Yine de çöp denemez sadece diğer oyunlardaki performansı ve kişisel olarak ne kadar süre kullanacağınızı göz önünde bulundurmamız gerekiyor.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.