Şimdi Ara

sigarayı bıraktım oto teyp alacağım tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar sigarayı bıraktım aylık bir karton tekel 2000 mavi, içiyordum yani aylık 90TL ediyordu hepsi burada gittigidiyor ya da n11üzerinden 6taksitle bir teyp alacağım yani 450liralık bir şey bakıyorum. Kalan 90lirayla da boşluğu doldursun diye pioneer, Sony ya da alpine in 16cm lik hoplarından alırım. Goldmaster anf-911 anfim JBL gto-6508c komponentim ve 51litre portsuz kabinde pioneer ts-w255f bassım var. Size asıl sorum şu orta seviye bir piooneer ya da alpine (deh-x 4×××,5××× li seriler alipne de aklımda şu an ute72BT ve cde110 var) mi alayım yoksa roadstar,navitech,navigold gibi indash teyp mi alayım? Eğer kalteli bir şey alacak olursam ilk tercihim alpine. Amacım kalte ama aman aman farketmeyecekse indash da düşünebilirim. Ne yapmalaıyım sizce?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailhanaltınkaya -- 22 Şubat 2017; 21:45:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Teyp konusunda fikrim yok ama sigarayı bıraktığın için tebrik ediyorum.umarım muvaffak olursun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saylan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir seçim yapmam gerekiyordu ya sigara içip boş boş duman edeceğim ya da sigarayı bırakıp arabamla daha fazla ilgilenip zevkime bakacağım arabada da duman oluyor (yakıt olarak) ama en azından boş değil yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet teyp konusunda alpine ute-72BT pioneer deh-x3950BT pioneer deh-x4950BT arasında kaldım. Bluetooth lu olacak diye bi şartım yok aradığım fiyat seviyesinde bunlarla katşılaştım. En az 2 anfi(2sağ 2sol kanal toplam 4kanal) çıkışı olması lazım sizce ne yapayım indash teyp mi bakayım yoksa bunlardan birini mi alıp geçeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • deh-x9550bt yi evde kullanıyorum memnunum. indash ekranlı teyp oluyor herhalde pek bilgim yok onlar hakkında. klip, film izlerim derseniz onuda alabilirsiniz amfi ve hoparlörleriniz üst seviye olmadıkça teybin çıkışı pek önemli değil o yüzde aşırı dandik de almayın aşırı kalitede almayın.
  • akrepyusuf kullanıcısına yanıt
    O zaman 2anfi çıkışlı deh-x 2850ui alayım 271lira fiyatı 2anfi çıkışı istememin nedeni bass ı teypten ayarlayabileyim frekans kesimlerini falan güzelce teypten ayarlayabileyim. Teşekkürler cevabınız için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende pioneer ın tek amfi çıkışlısı vardı.2 amfi çıkışı değil önemli olan frekans ayarı, subwoofer ayarı vs olması.bende bunlar vardı.örneğin subwoofer ayarı yapabiliyorsun, ayrıca normal kolonlardan alt frekansları kesiyorsun. bana da tesisatçı daha önceden iki amfi çıkışlıda var demişti ve onların sattıkları zaten sonu 50 ile biten model.bendeki xx50 serisi değildi.
    ama bas + komponent yapacaksanız en az iki çıkış lazım
    ayrıca sigarayı bırakmışsın tebrikler :)
  • Hkkaptan H kullanıcısına yanıt
    Evet bass artı component yapacağım bu yüzden 2anfi çıkışı istiyorum teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.