Şimdi Ara

Lenovo ideapad 510 yorum ve sorularım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Günaydın dostlarım ,
    Geçen hafta sipariş verip 2 gün önce gelen Lenovo ideapad 510 i5 7200 , 940 MX 2GB , 1TB ve 8GB ramli bilgisayarım için çok detay bilmiyorum ancak ilk yorumlarım.
    1- Kasa dizaynı güzel.
    2- Klavyesinin dizaynı bana biraz karışık ve sıkışık geldi , neden ben iki kere HP serisi kullandım o yüzden alışmam zaman alacak. Ancak tuş kalitesi iyi sayılır.
    3- İlk alıp kurulumu yapmam hemen hemen 45 dk sürdü.
    4- Daha öncede yazmıştım. Windows 10 nun açılışı , açıldıktan sonraki performansları beni tatmin etmedi. Daha henüz güncellemeyi gerçekleştiremedim. İki sefer hata verdi. Belki daha sonra kendini aşar.
    5- Ben oyun oynamadığım için yorum yapamıyorum.Lütfen bunla ilgili soru gelmesin.
    6- Ekran kalitesi fena değil ancak sanki yazılarda çatallama var gibi geldi belki ben yanılıyor olabilir. Çünkü renk-ton ayarlarıyla oynamadım.1920X1080 çözünürlüğü ben düşürdüm.
    7- Ancak HDD sinin kapasitesi bendeki harici bellek 1TB dan farklı gibi geldi belki yanılıyorum.
    Şimdi benim bazı sorularım olacak bunları Lenovo kullanan arkadaşlar yanıtlarsa memnun olurum.
    Ben Win 10 lisanslı aldım. İçinde ofis çıktı ancak merak ettiğim bu demomu yoksa lisanslımı , full yapmak istedim ancak crack yapamadım. Öneriniz ne olur ?
    2. Sorum notebook kendisi 1 TB Hdd yi 2 partition yaptı. Bu uygunmu yoksa bende C yi tekrar böleyimmi. C şuanda 800 GB
    Şimdili bu kadar , tekrar görüşmek dileğiyle.
    Saygılar







  • 7'ye cevaben, genelde 1 TB diskler 931 GB civarı oluyor. Var olan GB değerini yazarsanız tahmin yürütebilirim.

    Sonraki sorular için de, gelen Office deneme sürümü. Partition meselesine gelince, eğer recovery yoksa bilgisayarınızda, size tavsiyem 100-150 GB'ı Windows için C bölümüne ayırmanız, kalanı da D'ye ayırmanız, format attığınızda C'ye atarsınız, D'deki verileriniz de mevcudiyetini korur.
  • Ben de bu ürünün i7 versiyonunu almaya karar verdim fabı çok sesli çalışıyor diyenler var. Bu tür yeni pclerde fan normal kullanımda sessiz olması gerekir. Acaba windowsunuzla ilgili bir problem mi var lütfen yardımcı olun???

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darksiders26 D kullanıcısına yanıt
    Sn Darksiders26;
    Ben şahsen , bu bilgisayarı alırken çok düşündüm , aldım ancak dediğim gibi eğer bazı beklentileriniz varsa abartılacak özellikleri olmayan bilgisayarı sadece bu kadarını söyleyebilirim. Ayrıca Lenovo nun müşteri hizmetleri beni memnun etmediler.Okadar para sayıyorsunuz ve kendi sorununuzu kendiniz çözmeye çalıyorusunuz bana söyledikleri tekrar recovery yapın dediler. Neyse fazla yorumda bulunmak istemiyorum almak istediğiniz ürün inşallah ödediğiniz meblayı karşılar.
    Saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.