Şimdi Ara

YEDEK PARÇA SORUNU YAŞANAN ARAÇLAR [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
8.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese çok faydalı olacağını düşünerek açtığım bir konu.ilk olarakta yaşadığım sıkıntıyı anlatayım.
    Tereddüt ederek aldığım ve 4 yıl sorunsuz ve keyifle kullandığım 2004 Fiyat Marea Liberty aracımı geri geri gelirken arka sol tarafı direğe vurduk. Arka sol stop kırıldı. Parçacıdan gidip alıp hemen takalım dedik. Parçacıya gittiğimizde şok olduk 2004 model fiat aracın stop farı bulunmuyormuş. Hemen internette aramaya koyulduk. Birkaç yerde sıfır bulduk resmen karaborsa tutturabildiğine fiyatlar 1000 tl ye kadar çıkıyor. Bir kişiye 500 tl gönderdik parçayı göndermedi telefonları açmadı. Başka arayışlara girdik sonuç hüsran. Tam yapıştırma yapmak için araştırma yaparken 1 ay sonra adam parçayı gönderdi ve montajı yaptırdık. Sonuç Marea liberty arka stoplar bulunmuyor.



  • şimdi biri çıkacak ben şu araçta parça sıkıntısı yaşadım diyecek. Ordan başkası çıkacak hayır ben o araçta hiç parça sıkıntısı yaşamadım diyecek. Bakalım faydalı olacak mi olmayacak mi konunun sonunda hep birlikte göreceğiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah birilerine faydası dokunur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım 2004 puntonun arka tamponundaki kedi gözünü 45 gün beklemişti
  • alfa romeo da parça sıkıntısı kısmi olarak var ve pahalı

    anadolu yakasında sadece bostancıda var ve uyduruk parçalar gerçekten pahalı

    mesela yarın termostat ve su radyatörü alıcam radyatör orjinale yakın 400 tl termostat orjinale yakın 180 tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende logan için orjinal debriyaj teli bulamıyorum.hep cavo marka var 20 lira

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolunuz düşerse buraya da bekleriz sevgili dostlar



    https://forum.donanimhaber.com/bir-aracin-son-sahibi-olanlar-klubu-rover-icerir--46755269

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende fiesta için orjinalin buji arıyorum yarın ostime bakacağım inşallah bulurum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eşimin 2006 Fiat Panda sı içi orjinal silecek bulamıyoruz şaka gibi, servis orjinal diye takıyor sürücü tarafı silecek ya alttan 1 karış yukarıyı siliyor ya da camın üst sınırından 1 karış yukarı taşıyor!

    Ayrıca bir akrabamızdaki 2004 Marea için de yürüyen aksam - kaporta parçası bulmak bir zulüm.

    Çocukluğumdan bu yana 10 dan fazla Fiat ımız oldu ama hem pahacı ve kötü servisleri hem güncel modelleri ile eskiye nazaran hiç olmadığı kadar itici gelmeye başladı bu marka bana.
  • Herkes Fiat için parçası bol,yaygın ve ucuz servis derdi.Şikayet olanlar var.

    Herneyse geçen Toros'un sinyal farı bir de geri lambanın değişimi 25 TL tuttu.
  • ciddi ciddi yazacak olursam

    mazda 323 hb nin kaporta parçaları bulunmuyor ve aşırı pahalı aşırı ağır denmeyecek bır kaza sonucu camurluk kapı sacı arka sac yanı onden arkaya kadar degısmesı gerektı tamponlar dahıl 7.5 8 binlira civarı tuttu sadece kaporta yedek parçası boyasız

    megan 1 coupe iç parçalar normal megan ıle aynı hıc bır fark yok önde far vs önde aynı amma arkadan kaza yapmıcan arka parçaları bulunmuyor,

    broadway rni motor yağ kapagı bulunmuyor yansanayisi uymuyor kapanmıuyor yani,, adet fıyatı bulunursa 50 lira

    reno safran çoğu parçası bulunuyor ama yalnızca buyuk sehırde ve yuksek fıyatlı 600 lira civarı baskı balata 1.500 a kadar cıkan trıger set fıyatı olarak bulunuyor

    rover yazmaya gerek duymuyorum bulunmuyor helede 620ti ise... sıfır bır mercedes parcaları kadar pahalı parcaları mevcut

    ford mondeo 2006 2007 arası makyajlı kasa parcaları yok olanlar asırı pahalı aracın uretımı makyaj gorup durdugu ıcın uretılmedı

    kendı kullanıp deneyımledıklerım bunlar aklıma geldi
  • Citroen Xsara 2-1.4HDI serisinde, direksiyon zembereği ve BSİ bulunamıyor. Gürcistana kadar bakıldı sonuç hüsran. Direksiyon Zembereğinden kastım komple sinyal kolu. Zemberek kopunca korna çalmıyor airbag çalışmıyor ve farlar kendi kendine açılıp kapanıyor. Ayrıca kaput amortisörü de yok piyasada.

    Megane 2 de bulunmayan parça yolcu airbag on/off düğmesi. Bulursanız da en az 110TL. Ayrıca darbe sensörleri adet fiyatı da 270TL. Tavan çıtaları ise astronomik fiyatta çıkması adet olarak 400TL.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

    Yolunuz düşerse buraya da bekleriz sevgili dostlar



    https://forum.donanimhaber.com/bir-aracin-son-sahibi-olanlar-klubu-rover-icerir--46755269

    Kulubumuz belki size yedek parca saglayamaz ama aglamak istediginizde omuz oluruz




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle abs li 1.6 tempranın parçasını bulamıyorum. Aks kafası lazım oldu hiçbir yerde bulamadım yurtdışından getirttim. Abs sensörü lazım oldu İstanbul Bosch mağazasında zor buldum. Silecek dişlisi lazım tempra diye satılanlar uymuyor. El freni teli internette tempra diye satılanlar uymuyor renault'nunkinin gövdesini kaynak yaptık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sis farlarım ve ön camım gelecek 2 ay içinde bekliyorum :)
  • Alfa, Suzuki, Subaru, Saab, kısmen Volvo, Rover, MG, Toyota'nın tek tük olan karakterli modelleri, Honda'nın tek tük karakterli modelleri ve Mazda'nın karakterli bir-iki modeli parça konusunda sıkıntılıdır.

    Almayın, aldırmayın. Uzak durun. Uzak durun ki, bana nefes alacak alan bırakın. Öte gidin. Parça sorunu sana var. Bana yok. Açıyorum Ebay'i. Dünyanın bütün parçaları benim. En son 98 model Mercedes E200'e tavan konsolu getirttik (tavandaki ışıklar, sunroof düğmeleri, küçük bir havalandırma fanı barındıran konsolu). Adrese geldi. 3TL kapıda gümrük ödedik. Teslim aldık.

    Aynı E200 diferansiyelden ses yapmaya başladı. Sanayide çıkma diferansiyeller denedik. Hepsinde bir ses, bir uğultu. Canımız sıkıldı. En sonunda Kıprıs'da bulduk temiz bir tane. Aracın sahibi arkadaş gitti. denizine girdi, gezdi tozdu. Parçayı aldı geldi. Uçak + otel + diferansiyel toplamda bizim çıkmacılardan ucuza geldi. Nihihihihi... Arabadan anlayana bu devirde parça sıkıntısı yoktur. Ancak gene de siz yukarıdaki araçlardan uzak durun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.