Şimdi Ara

Hepsiburada rezilliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 8 Şubat günü aldığım logitech g710+ un aynı gün teslim etiketi olmasına rağmen,halen teslim edilmemesi müşteri hizmetlerinin uzaksınız napalım demesi harika.Maltepe/Fındıklıda oturuyorum.



  • tam da aynı konuyu açmak için girdim ve direk denk geldim. 08.02.2017 tarihinde 13:57 de aynı gün teslimat ile sipariş verdim. Normalde 08.02.2017 18.00-23.00 arasında teslim edilmesi gereken ürün ne o gün ne de 09.02.2017 yani bugün teslim edildi.

    Kargo takibinde açıklamaya "Ziyaret Edildi - Tekrar Gidilecek" uyarısı yazılmış. Ancak tarafıma herhangi bir ziyaret işlemi olmadı. Ki olsa alacam ürünü. Neyse diyeceğim o ki 3 aynı gün teslimat dönemi geçti. 1 günde 2 teslimat dönemi olduğu için. 3 dönem geçirdiler. Eğer normal kargoyla sipariş verseydim bugün sabahtan ürünüm elime ulaşmış olacaktı. Bu rezilliği bir daha yaşamayacağıma kendime söz veriyorum. Asla ama asla.
  • Bana yarın kesin ulaşır dediler aslında sorunum o değil,bana 1 ay sonra gelicek deseler yine beklerim ama aynı gün etiketi koyup üstüne aradığımda 2 saat sonra orda yarın orda dersen ben tepene binerim yarında gelmesse iptal edicem siparişi.
  • kargo işleri son günlerde yine sıkıntılı
    normal zamanda dahi teslim edemezken ,birde aynı gün diyerek milleti sinir ediyorlar :)
  • %100 aynı gün götürmüyorsan zaten bu sistemden vazgeçsin hb adam aynı gün teslim edilecek hevesi ile alıyor. ertesi güne sarkıtma ihtimalin varsa bırak adam kargo ile alsın 2. gün kesin geliyor gelmezse de biz gider alırız. hiç kullanmadım asla da kullanmam böyle bir ihtimalin yüksek olduğu her zaman aklımdaydı.
  • smclk89 kullanıcısına yanıt
    Anneme anneler gününde blender seti almıştım o gününde gelmişti,internetten alışverişe yeni yeni ısındığım için bu da gelir sandım ama yanılmışım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.