Şimdi Ara

EKRAN KARTI PROBLEMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Merhabalar,

    MSI GTX 560 TI Hawk ekran kartı kullanıyorum. 2 gun once oyun oynarken görüntü karmaşası oldu ve pc mavi ekran alıp kapandı. Restart atarken bios başlangıç ekranında yeşil çizgiler çıktı ve windows login sırasında mavi ekran alıp sürekli restart etmeye devam etti.

    Biraz araştırdım ekran kartı driverından kaynaklanabileceğini buldum. Pc ye format attım windows normal açılıyor ancak ekran kartını çalıştıramıyor. Guvenli kipte açabiliyorum ancak.

    Bu problem ile daha önce karşılasan var mıdır? Yardım edebilen olursa sevinirim.

    Kolay gelsin



  • Kardeşim aynısı benimde başıma geldi 4 gün önce yeni driver çıkmış kurdum oyun oynarken bilgisayar kapandı ve tekrar açtığımda görüntü alamıyodum format attım görüntü geldi ama driver yükleyince ekran kararıyor ve pc yeniden başlıyor bios ekranında yeşil çizgiler çıkıyor ekran karışmış gibi benim ekran kartı Asus gtx 560 dcii top 1gb 256 bit gddr5 video bile çektim sorunu araştırmadim yer kalmadı kimse bilmiyor ekran kartının ömrünün dolmuş olduğunu söylüyorlar bu arada sen driver ini güncelledinmiydi kurulu olan driver ile mi bu sorunu yaşadın?

    https://youtu.be/WNnEIUlotgg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco06 -- 9 Şubat 2017; 22:59:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam birebir ayni sorun bende baya arastirdim ekran kartin olmus dediler. Ben oyundayken gitti bir anda guncelleme yapali bir kac gun olmustu problemsiz oynuyordum. Sonrasi malum :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 1 ay kadar önce yakın bir arkadaşımın başına da birebir aynısı geldi. Onda da Asus GTX 560Ti vardı.

    Ekran kartı diğer 2 sisteme de problemi taşıdı. Toplam 3 bilgisayarın tamamında Windows yüklemesi tamamlanıp masaüstü ekranın gelmesi arasında ya mavi ekran ya donma oldu. Güvenli kipte üçünü de açabildik ama hiçbir şekilde çalıştıramadık. Son çare bildik bir tamirci varsa göster ama %95 yeni ekran kartı masrafı çıktı hocam sana.
  • sahinbagsiz S kullanıcısına yanıt
    Dostum eğer sürücüden kaynaklı ise, onboard çikişından goruntu al ve surucuyu kaldir. Olmadi windowsu guvenli modda calistirip yap.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.