Şimdi Ara

Nvidia Ekran Kartı Driver Sorunu Denemediğim Çözüm Kalmadı Videolu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
84
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • https://youtu.be/WNnEIUlotgg
    Videodaki Asus gtx 560 dcii top 1gb 256 bit gddr5 ekran kartımla driver yükleyince problem yaşıyorum driver yüklemeyince sorun yok bi sürü driver yükledim kurdum hepsinde aynı sorun win7 Windows 10 yükledim olmadı başka bilgisayarda denedim yine olmadı anakart in bios unu güncellenmiştim oyun oynarken bilgisayar kendiliğinden reset atmıştı ondan sonra monitörde digital analog yazıp duruyor sonra yeniden başlıyor sorun nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Asus R9 280X DC2T ekran kartımda buna benzer bir sorun yasadım. Ne yaparsam yapiim güncelleyemiyordum. Güncellenince ekran test modunda kaldı ilk sildim format attım tekrar kurdum birdaha denedim gene olmadı. En sonunda kartı arızaya götürdüm iade aldım. İlle budur diyemiorum tabi ama bu da bi ihtimal aklında bulunsun. Gerçi sende herşeyi denemişsin. Mevcut sistemine bide başka kart tak onu güncelle belki mevcut sistemin ile alakalıdır. Kolay gelsin..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bachdem

    Asus R9 280X DC2T ekran kartımda buna benzer bir sorun yasadım. Ne yaparsam yapiim güncelleyemiyordum. Güncellenince ekran test modunda kaldı ilk sildim format attım tekrar kurdum birdaha denedim gene olmadı. En sonunda kartı arızaya götürdüm iade aldım. İlle budur diyemiorum tabi ama bu da bi ihtimal aklında bulunsun. Gerçi sende herşeyi denemişsin. Mevcut sistemine bide başka kart tak onu güncelle belki mevcut sistemin ile alakalıdır. Kolay gelsin..

    Anakart in onbard ekran kartına monitörü bağladığım zaman görüntü alıyorum driver dada sorun yok yüklüyor ama harici ekran kartında driver kurunca ekran kararıyor digital analog yazıyor sürekli ve kendini reset liyor driver otomatik siliniyor görüntü geliyor ama driver yüklnmeyince ekran kartı bi işe yaramıyor oyun oynayamıyorum sorunu çözemedim 2 gün uğraştım dediğin gibi belki ömrüde bitmiş olabilir 6 senelik kart sonuçta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Güncel ekran kartı sürücüsünde sorun olabilir. Birde kendi sitesinden aynı kartın bir önceki sürümünü yüklemeyi deneyin. Ve ekran kartı için yeni sürüm kontrolünü ve yüklemesini kapalı tutun. Eğer ki bu da sorununuzu çözmezse @bachdem arkadaşımızında tavsiyesini dikkate alın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MexeSs -- 10 Şubat 2017; 1:16:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MexeSs

    Güncel ekran kartı sürücüsünde sorun olabilir. Birde kendi sitesinden aynı kartın bir önceki sürümünü yüklemeyi deneyin. Ve ekran kartı için yeni sürüm kontrolünü ve yüklemesini kapalı tutun. Eğer ki bu da sorununuzu çözmezse @meco06 arkadaşımızında tavsiyesini dikkate alın.

    Hiçbiri işe yaramıyor eski driverlarda aynı sorun devam ediyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.