Şimdi Ara

Aras Kargo çalışanının kargoyu eve çıkarmaması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
340
Cevap
2
Favori
51.496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Aras kargo ile ben de problem yaşamıştım. Gerçekten terbiye nedir bilmiyorlar.

    https://forum.donanimhaber.com/aras-kargo-rezaleti--120030168#120030168
  • Hayır ağırsa zili çalsın gidip yardım edelim beraber çıkaralım sıkıntı yok. (Tek çalışanlar da var çünkü)
  • Şubeden şubeye değişiyor. Ben yaklaşık hergün aras dan kargo alıyorum. Kargom işyerime gelmesi bazen saat 14.00 ı buluyor, gidip şubeden alıyorum.
    Şubeye gittiğimde bazen kamyonun içine gidip boşaltılmasına yardımcı oluyorum.
    Günde 2 kamyon kargo gelen şubeler var. İş hiç kolay geğil. Bir keresinde belim tutuldu 1 hafta kendime gelemedim.

    Biraz anlayışlı olun. Sabah kamyondan kargo indir araca yükle, adres adres dolaş kargoları dağıt, akşam giden kargoları topla.. hiç kolay değil ve asgari ücretle çalışılacak iş değil.

    Ayrıca kargo şirketlerinde kapıya kadar teslimat yok.
    Apartman / Bina girişine kadar teslim ediyorlar. Bunu yurtici, mng, sürat kargoda da duydum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Reco.

    ağır ürünleri hiç bir kargocu taşımak zorunda değil. Sözleşme şartlarında zaten bu yazar.

    bunlar hamal arıyor resmen
  • geçen çok pis saydırdım hem mh ye hem şubeye 1 hafta kargo geldi beklettiler şubeye telefon ettim getirmezseniz akşama kadar olay çıkaracam dedim.getirdiler 2 gün sonra mh özür telefonu etti. artık gelmeden arıyolar 10dk ordayız gelelim mi? diye.
  • sikayetvar com'a yazın arkadaşlar hakkınızı arayın sonuna kadar aras kargo evimi bulamazken (daha önce 50 defa geldiği ev) şikayetten sonra gülücükler saçarak geldiler, Spigen elinde olmayan kılıfı hızlı gönderi ibaresi ile sattı müşteri hizmetleri sallamadı ki 1 kişi zaten, şikayetten sonra o ürünü bedava yolladılar kargoyu geri gönderdim aradılar daha pahalı kılıf + bilmem ne verdiler almadım. birdaha insanları kandırmasınlar kandırdıklarını da parayla susturamayacaklarını öğrensinler diye. yani demem oki hakkınızı aramanın her yolunu arayın benim yazdığım aralarında bir tanesi sadece. Bu arada arasla sorunumda adamlar kendi şubelerini 4 günde buldu benim evi bulamamalarına şaşırmadım açıkçası
  • Forum yurtiçi kargo'yu bitirdi sıra aras'a geldi.Kargo bırakmayacaksınız piyasada :)

    Yukarıda arkadaş'ın da belirttiği gibi şube'ye ve çalışanlara göre değişiyor durum bi yerde yurtiçi çok iyiken bi yerde sürat olabilir başka bir yerde aras,genelleme yapmak doğru olmuyor.
  • lafayette1979 L kullanıcısına yanıt
    Daha iki gün önce Aras kargo en az 30 kg lık demonte mobilya getirdi. +. kata kadar çıkamış. Evde yoktum aradı abi nereye bırakayım dedi. Komşuya çıkarmış sağolsun.
    Pesonele göre değişiyor demek
  • Kargo gönderiminde kapı önü veya apartman önü gibi bir seçenek vardır.Getiren kişi buna güvenmese bu riski almaz. yapabilceğiniz bisey oldugunu ssanmıyorum
  • aras gerçekten iyi değil daha doğrusu hepsinde aynı sorun var lcwdan alışveriş yaptım hayla kargonun gelmesini bekliyorum gidip kendim alacağım heralde sonunda 1 haftaya ürün almak da nedir anlamış değilim.
  • MeseLA YURTiçide çamaşır makinasını bina önüne teslim ediyor. bişey diyemezsin bu duruma. asansöre koy 6.kata çıkart, adam darbe verebilir bu riski kargo almıyor.Bu tarz ürünler alırken kargo koşullarını araştırın arkadaşlar
  • master21 kullanıcısına yanıt
    DH Kargo çalışmaları bunlar hocam. Çaktırmayın. :D :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lafayette1979

    Öyle tabi ama vakit kaybı; gidecek geri gelecek vs.. Sonuçta yanlış mı biliyorum? Görevi değilmi kargocunun kapıya kadar getirmek?

    o zaman aşağı inip alacaktın
    kargocularla arayı iyi tutmak lazım , sonuçta keyfekeder çalışıyor adamlar malesef
  • geçen demonte bir mobilya aldım. sürat kargoyla geldi. kargocu eve yanaşırken telefon etti. abi geliyorum kapıya inin diye. dedim niye kapıya iniyorum getirin yukarı. dedi abi 30 kg yukarısını kapı önünde teslim ediyoruz. yukarı çıkaramam. öyle birşey olmaz dedim. indim aşağı konuştuk ettik. isterseniz çıkarmanıza yardım ederim ama dediğim gibi 30 kg üstünü çıkarmıyoruz. isterseniz şikayet edebilirsiniz dedi. sonra beraber çıkarttık.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vincentvega

    Bunların elemanlarından biri 3 gün önce HB'dan aldığım Arielleri (14 kg) 3. kata çıkarınca oflayıp puflayarak "Bunun içinde ne var? İnternetten deterjan alınır mı? Nasıl güveniyorsunuz? Ya sahte çıkarsa" gibi dangalak dangalak söylenmiş. Evde olsaydım ağzının payını verirdim. Ama yazdım bir kenara.

    bu hb-ariel muhabbeti ne? gene hangi fırsatı kaçırdık
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Garadayı265


    quote:

    Orijinalden alıntı: vincentvega

    Bunların elemanlarından biri 3 gün önce HB'dan aldığım Arielleri (14 kg) 3. kata çıkarınca oflayıp puflayarak "Bunun içinde ne var? İnternetten deterjan alınır mı? Nasıl güveniyorsunuz? Ya sahte çıkarsa" gibi dangalak dangalak söylenmiş. Evde olsaydım ağzının payını verirdim. Ama yazdım bir kenara.

    bu hb-ariel muhabbeti ne? gene hangi fırsatı kaçırdık

    Efsane fırsattı :

    https://forum.donanimhaber.com/hepsiburada-ariel-7-7-14kg-deterjan-16-bitti-siparisleri-gonderen-hepsiburada-ya-kocaman-bir-alkis-ve-tesekkur--123569832#123569832




  • ağırlığınca ücret kes ama ağır diye taşıma biraz saçma bir durum o zaman ağırlığınca ücret tarifesini kaldırsınlar
  • Ben ilk defa duyuyorum öyle belli kilodan fazla olanları getirmiyorlar diye varmı bunun kanıtı herhangi bir maddesi? çünkü kargoya verirken ona göre desi kg hesaplayıp kargo ücreti alıyorlar.
  • neymiş terbiyesiz aras utanmaz yurtiçi işbilmez sürat vs..
    Çoğu kişi kargo firmalarından mağdurum diye yakınıyor ama hiç düşünmüyor acaba neden böyle oluyor. İnternet üzerinden alışveriş yaparken 10 TL kargo ücreti görsek hemen veryansın ederiz bu kadar kargo mu olur diye. Birkaç kuruş ucuz diye esnaftan değil internetten alışveriş yaparız. Nasıl bir hizmet bekliyorsunuz ki bu kadar yoğun taşıma sürecinde hem ucuz hem de kaliteli hizmet vermesini. Yeri geliyor kahvede boş oturan adama 1 koltuk çıkarmak için 20-30 veriyorsun burun kıvırıyor. Burda tantana edenler kargo firmasında çalışıyor olsa o zamanda ben o maaşla o kadar yükü taşımak zorunda mıyım diye başlık açarlardı. Yani herkes kendine göre haklı. Bence bu paralara bu hizmet normal. Ben bir şey sipariş verirken en kötü durumu hesap edip öyle veriyorum siparişi. Siz de öyle yapın kafanız rahat etsin.
  • Bir aralar yaşadığım yerdeki bana kargo getiren şube kötüydü. Fakat şimdi gayet iyi. Çok şükür ufak istisnalar harici büyük sıkıntı yaşamıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.