Şimdi Ara

Beyler Ben Battım Dipteyim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu anda dünya üzerinden yok olmak istiyorum hemen özet geçiyorum olayı isteyen olursa detayı pm den anlatabilirim.

    Benim 1,5 senelik ilişkim oldu yaş 21 kız 20 benim yaptığım hatalar yanlışlar dolayısı ile büyük kavgalar ettik sonra bu büyük kavgalar yerini eften püften sebeblerden kavga etmeye bıraktı bu kavgalarda sürekli ben senden ayrılıyorum dediği için benim zamanla ona karşı olan duygularım azaldı ayrılıyorum dediğinde hep döndüren bendim çünkü en son kavga ettiğimizde ben ayrıldım 1,5 hafta boyunca yazmadı ve en son buluşup helallik almak istediğini söyledi buluştuk saatlerce konuştuk ayrılma kararı aldık bir kaç saat sonra benden ayrılmak istemediğini yazmış beyler ben kavgadan gürültüden çok yoruldum anlattım onada 1 gün mutlu olsak 3 gün kavga ile geçiyor diye ama anlamadı ben ayrılmak istemiyorum diye tutturdu ne yapacam ben ?



  • "ayrılıyorum dediğinde hep döndüren bendim"

    İpleri baştan eline vermişsin. Seni cepte gördüğü için bu kadar rahat davranıyor. Tabii en son ayrılmışın bu beklemediği bir şeydi yine yeniden geri döneceksin/döndüreceksin kafasındaydı ama beklediği gibi olmadı. Bu sefer kendini boşlukta hissetti ve geri dönmek istedi. Yani sizin ilişki laçka olmuş. Kız seni hala cepte görüyor ve görmeye devam edecek.

    Geri dönme. Geri dönersen senin ezik/pasif olduğunu ve sanki ona bağımlı olduğu düşüncesinde devam edecek.
  • intihar konusu açmada ne yaparsan yap
  • İlişkide iki kişiden biri zarar görüyorsa o ilişki yürümemeli. İlişkiyi son zamanlarda insanoğlu cinselliğe vuruyor hiç doğru bir düşünce değil engelleyemiyorsun da ama olay kişide bitiyor.



    Her neyse zarar gördüğünü düşünüyorsan farklı bir yoldan devam etmelisin. Her ne kadar karşındaki kırılıp ağlasa dahi devam etmek zorundasın. Devam etmezsen zarar gören sen olursun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiçbi şey dibe batmadan düzelmez. İyi olmuş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk ilişkim olduğu için bende ayrılmaktan korkup hiç bir zaman ayrılmak istemedim tabi o ise sürekli ayrıldı küstü gitti vs sonra ayrılınca kabullendim pişman oldu geri geldi sonra baktım olmuyor bu sefer ben ayrılıp tekrar başlamamak üzere bitirdim yine pişman olup yazdı bu sefer reddettim şuan nerede bilmiyorum en son intihar edicem falan diyordu ne yaptığı zerre umrumda değil çünkü ona hiçbir erkeğin yapmayacağı fedakarlıklar yapmıştım karşılığında ise aldatmaya varan şeyler yaptı yani umrumda değil numarasını sildim sosyal medyadan sildim hatta sırf ne yazdığıma bakmak için dhye girip hesabımı kontrol ediyordu hesabımı değiştirdim inan şuan o kadar rahatım ki aynısını sanada tavsiye ederim sonunu bildiğin satırı okumuş olursun tekrar başlama ayrıca ayrıldıktan sonra gözüm açıldı özgüven sorunum vardı şuan sorun morun kalmadı ayrıldıktan sonra gerek karakterim gerekse özgüvenim çok daha iyi hale geldi cidden beynimi uyuşturuyormuş ve muhtemelen yanılmıyorum benden hoşlanan biriside var ama ilişkiye başlamayı düşünmüyorum kızların beyni bir yaşa kadar çalışmıyor duyguları ile hareket edip kendilerini .iç erkeklerin kum torbası haline getiriyorlar neyse kısacası ayrıldıysan geri dönme son ayrılan kişi sen ol daha kolay unutursun hadi iyi geceler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • insan ölüm dahil her şeye alışıyor

    sıkıntı dolu bir sürecin getiremeyeceği ferahlık yok

    bu kadar büyütülecek bir dert değil sorunun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.