Şimdi Ara

Müjdat Gezen'den Abdulhamid'in Torununa Çirkin Sözler! (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
689
Cevap
3
Favori
38.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LucidEresbos

    O düşünce özgürlüğü...



    Bu ahlaksızlık oluyormuş. Öyle diyor ak-troller.

    Su kadinin dediklerine laf etmediler sonra gelip burada hakaretler havada ucusuyor. Hatta bunu bahane edip muhalafete nefret kusuyorlar. Bunlarin bu denilenlere karsi oldugunu yada "kadina karsi boyle konusulur mu" demelerini samimi bulmuyorum. Sadece bahane. Zira kendilerinden biri bunlari deyince bu laflari etmiyorlar. Bunun dolu ornegi var. Mesela "kadin midir, kiz midir bilmem" sozune laf mi edildi yoksa destek mi verildi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 10 Şubat 2017; 6:8:21 >
  • Osmanlı bitti Türkiye Cumhuriyeti kuruldu.
    Osmanlı biterken herkes ölüp yerine başka millet gelmedi, rejim değişti. Kısaca o tarihimizi bir bütün olarak doğrusuyla yanlışıyla benimsemeliyiz.
    ------

    Ortada bir tartışma da yok ki bizde o kültür de yok, it dalaşı bu.
  • Çok dogru demiş. Her harfine imzamı atarım. Gazete kuponu ile alınmadı bu ülke. Halklar özgürlük için savaşa savaşa aldı. İngilize fransıza boyun egmedi. Abdülhamid ve onun fırsatcı torunlarının lafı sözü edilmemeli bu ülkede. Cumhuriyet ile yönetiliyor bu ülke. Biz fakir köylülerin çocuklarıyız. Sarayların değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insan kendi arasinda konusur, yapar bu tarz dedikodular, soylemler de; ekran basinda soyleyip o sahsin seviyesinden asagiya girmeye gerek yok dusunuyorum. Bosa kurek cekmekten oteye gidemeyecek istekler, sozler. Ulkenin en zor aninda kacip gitmisler, simdi ahkam kesiyorlar.


    Canakkale ve bir cok cephede + 15 temmuzda tank onune yatan, halk uzerine ates eden askere siper olan halk disinda , bu vatan icin olecek insanlar gormuyorum. Kor kutuk - ne pahasina olursa olsun yok oyleleri. Icten gelecek biraz hissiyat.

    Boyle kuru siki insanlari tv ye cikaran adi patronlarda hainlik esas. al birini vur otekine.

    Ulu Onderimiz soyledikleri tek tek gun yuzune belirdi resmen.
  • Ben tam anlayamadım burada ne demek istemiş M. Gezen ?kadına hakaret kısmı nerde ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Specialist

    Ben tam anlayamadım burada ne demek istemiş M. Gezen ?kadına hakaret kısmı nerde ?

    kendi aramizda da deriz ya, ben ona baska birsey yedircem, eline baska birsey vericem. onun geyigi.
  • Konu popi olmuş ne var ne yok diye bakayım dedim. Bi de ne göreyi konuyu açanı engellemişim daha önce. Açıp bakayım dedim ne yazmış diye. Sonra iyiki engellemişim dedim. Böyle gereksiz varlıkların yazılarını görmemek daha iyi. Tipik aktroll.

    Ulan kadın vatan toprağını istemiş sesi yok. Onu eleştirene cephe alıyor.
  • bu forumdaki insanlar toplumumuzda küçük bir azınlık cok şükür. Allah kimseyi müjdatı savunmak durumunda bırakmasın. Çok zavallı bir durum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terbiyesiz ahlaksız , bunun savunulacak tarafı yok

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Maggese


    quote:

    Orijinalden alıntı: Equris

    Kadına güzel beğendim diyince, yani çoğu kişinin içinden geçen düşünceyi dışından söyleyen adama laf atıyoruz.

    Ama bir çok kişi söylediğinin tersi hayat yaşıyor. Hangisi daha edepsizce anlamak güç. Sürekli namus kelimesini ağzından düşürmeyen dindarların son yıllarda erkek, kız çocuklarına din okullarında tecavüz ve tacizlerini kaç kere okuduk değil mi? Sözlü tacizleri saymıyorum bile onlar haberlere bile çıkmıyor.

    Bu insanların yaşı gelmiş 70'e ve tüm medya gücünü vs. elinde tutan ve bu adamların açıklarını arayanlar 1 tane bile bizim toplumumuz tarafından namussuzca diye nitelenen bir davranışı tüm çabalarına rağmen ortaya çıkaramamışlardır.

    Ahlak nereden baktığınıza göre çok değişir kısacası.

    Zaten adamlar orada geyik yapıyor sohbettin ciddi bir tarafı yok. Yurtdışında Trump'ın eşi hakkında yapılan muhabbetleri görseniz aklınız çıkar. Gerçi onların kültüründe bunlara kızılmıyor ama bizde farklı.

    Bu muhabbetleri yapan adamlarda batı kültürünü benimsemiş insanlar o yüzden söylediklerini doğu kültürü ile değerlendirir, yargılarsanız çıkardığınız sonuç çok farklı yere gider.

    Kısacası bu konuda ki görüşüm bu.

    Haşa o sultan onu beğenmek bizim gibi reayaya mı kalmış

    Burada insanların beğendim demesine laf etmediğini gayet iyi biliyorsun. Neden anlamamazlığa geliyorsun ?




  • Şunu belirtmek istiyorum sadece, bu hayatta hep adil olmaya çalışmakta fayda olduğu düşüncesindeyim. Şimdi Müjdat Gezen bir laf söylemiş ve nereye çekersen oraya gidiyor. Bir bayana bu sözlerin sarfedilmesi tabikide hoş değil ve onaylamıyorum. Ancak ben şunuda onaylamıyorum Ensar Vakfı ortaya çıktığınga susup burada ahkam kesenleri, 18 kişinin tecavüz ettiği 14 yaşında kız çoçuğuna kendi rızası diye karar verip ceza vermeyenlere susup buna göz yumup burada Müjdat Gezen'e laf edenleri, Karısı bakkala çıkıp biriyle selamlaştığı için onu bıcaklayan adama hiçbirşey demeyip burada bağırıp çağıranlara, kendi öz kızına tecavüz edenlere, evlilik için adet yeterlidir diyenlere vs. bunların hepsini normal karşılayıp sırf populer biri başka bir populer birisine boyle bir laf sarf etti diye ve bunuda hemen ötekileştirerek siyasete meze yapmak bence çok çirkin. Şimdi ne oldu Atatürkçüler, aydınlar kadın düşkünü mü oldu ?

    Bakın arkadaşlar ahlak ve görgü sahibi olmak siyasi görüşle, din ile, tuttuğu takım ile, ırk ile alakalı değildir. Bir kişi ahlaksızsa hangi partiye mensup olursa olsun ahlaksızdır. Lütfen artık insanları sen şusun sen busun demekten vazgeçin. İnsan olduğumuzu kabul edin ve insanca davranın.




  • Atatürk sizin gibi dinsizlerin eline kaldıysa vah o Atatürk ün haline
  • Böyle konular Aktrolleri engellemek için birebir hemen kendini belli ediyor.
  • Şuradaki anlamsız tartışmaları hayretler içerisinde izliyorum..Haneden sülalesinden bir şahıs çıkmış zırvalamış kendine entellektüel diyen başka birileri ona hakaret etmiş.

    Bizler ağaç kovuğundan çıkmadık geçmişimizde imparatorluklar sayısız devletler var ister kabul edilsin ister edilmesin Türkiye Cumhuriyeti Osmanlının devamıdır..

    Atatürk ve hain padişah ? Atatürk son Türk devletini yeniden tesis etmek için görevlendirilen ve bunda çok başarılı olan Türk büyükleri içerisinde en büyükler dendir onun başarısı Fatihin devir açıp kapaması kadar başarılıdır..fakat bu değildir ki Osmanlı tü kaka..Günümüz örnek alınırsa şu an içinde bulunduğumuz kıskacı etrafımızda tepemize çökmeye can atan Anglo Saxon & Mason ve aşağılık ortaklarına bakılınca bu gün devlet nasıl zorlaştırılıyor uluslararası her alanda nasıl itelenme ye çalışılıyorsa bana göre zavallı ve şansız olan son padişahın içinde bulunduğu durum aynı hatta daha kötüsüydü..Ayrıca unutulmasın Abdulhamit Han ( ben çocuktum tarih kitabında onun için kızıl sultan yazıyordu ) Şu an günümüzde faliyet gösteren kamu kurumların bir çoğu o zamanlarda tesis edilmiştir..

    Şayet Osmanlı soyu bizlere dayatılmaya çalışıldığı kadar HAIN olsa Atatürk bunların yaşamalarına izin verir miydi..Osmanlıyı hatırlatan hiç bir şeye izin verir miydi ?

    Osmanoğlunun sürgünü adlı belgesel serisini izleyenler bilir haneden sülalesinden çok kişi Atatürk için övgü dolu sözler sarf etmiştir çoğu ona hayrandır.
    Bırakınız geçmişimize sövmeyi..Bizden daha utanç verici tarihi olan uluslar var bizim ecdadımız gittiği yeri sömüreydi şimdiye bir İngiliz monarşisi hala bizde de hayatta olabilirdi..Bu yüzden ülkemizin kurucusu ulu önder Atatürk bizim canımız atalaramız Osmanlıda..
    İleriye bakmak lazım




  • Ahhhh canım atammmm ahhh ne güzel yazmışsın yıllar önce nutuk ve gençliğe hitabede başımıza gelicekleri anlayanlara işte...
  • Valla aynı beğeniyi biz de o oyuncu(!) bozuntusunun karısına kızına hissetmeyi çok iyi bilirdik ama çok şükür bizim aklımız başımızda, onunki gibi oramızda buramızda değil
  • Şimdi Müjdat GEZEN'e hak vermeyen var mı?
    Nilhan Osmanoğlu havuz keyfi. Namı değer Osmanlı Torunu.
    Müjdat Gezen'den Abdulhamid'in Torununa Çirkin Sözler!

    - "Parlementer sistem canımıza yetti" diyen
    - "Su ada dedemin kendi malıydı" deyip isteyen
    - "Napolyon daha doğmamış Abdülhamid'i övüyordu" diyen
    - Şeriat isteyen
    - "Bu aileye bir Cumhurbaşkanı yakışır" diyen.

    Bunlara ses yok. Sen gel Müjdat GEZEN'e laf at. Erbakan'ın dediği gibi HADİ ORDAN!!! HADİ ORDAN!!!




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rockko

    Şunu belirtmek istiyorum sadece, bu hayatta hep adil olmaya çalışmakta fayda olduğu düşüncesindeyim. Şimdi Müjdat Gezen bir laf söylemiş ve nereye çekersen oraya gidiyor. Bir bayana bu sözlerin sarfedilmesi tabikide hoş değil ve onaylamıyorum. Ancak ben şunuda onaylamıyorum Ensar Vakfı ortaya çıktığınga susup burada ahkam kesenleri, 18 kişinin tecavüz ettiği 14 yaşında kız çoçuğuna kendi rızası diye karar verip ceza vermeyenlere susup buna göz yumup burada Müjdat Gezen'e laf edenleri, Karısı bakkala çıkıp biriyle selamlaştığı için onu bıcaklayan adama hiçbirşey demeyip burada bağırıp çağıranlara, kendi öz kızına tecavüz edenlere, evlilik için adet yeterlidir diyenlere vs. bunların hepsini normal karşılayıp sırf populer biri başka bir populer birisine boyle bir laf sarf etti diye ve bunuda hemen ötekileştirerek siyasete meze yapmak bence çok çirkin. Şimdi ne oldu Atatürkçüler, aydınlar kadın düşkünü mü oldu ?

    Bakın arkadaşlar ahlak ve görgü sahibi olmak siyasi görüşle, din ile, tuttuğu takım ile, ırk ile alakalı değildir. Bir kişi ahlaksızsa hangi partiye mensup olursa olsun ahlaksızdır. Lütfen artık insanları sen şusun sen busun demekten vazgeçin. İnsan olduğumuzu kabul edin ve insanca davranın.

    aynen katılıyorum cok guzel acıklamıssınız




  • En son besiktas-fener macinda gorduk turk insaninin ne kadar donek ve cikarci oldugunu. burada da ayni durum olmus gorunuyor, benim gibi dusunuyor mu ? benim cikarima mi? o zaman koy gozune rahvan gitsin, hak etmisti zaten. iki yanlis sadece matematikte bir dogru eder, hayat boyle degildir. kime karsi oldugu onemli degil, muhatabi kisinin hatasi, siyasi gorusu olayi hakli cikartmaz, yapilan sey adice ve terbiyesizcedir. bu kadar basit.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: darkangelevo

    Şimdi Müjdat GEZEN'e hak vermeyen var mı?
    Nilhan Osmanoğlu havuz keyfi. Namı değer Osmanlı Torunu.
    Müjdat Gezen'den Abdulhamid'in Torununa Çirkin Sözler!

    - "Parlementer sistem canımıza yetti" diyen
    - "Su ada dedemin kendi malıydı" deyip isteyen
    - "Napolyon daha doğmamış Abdülhamid'i övüyordu" diyen
    - Şeriat isteyen
    - "Bu aileye bir Cumhurbaşkanı yakışır" diyen.

    Bunlara ses yok. Sen gel Müjdat GEZEN'e laf at. Erbakan'ın dediği gibi HADİ ORDAN!!! HADİ ORDAN!!!

    Bence bu fotoğrafta eleştirilecek hiç bir şey yok

    Ama forumdaki dinciler bu hanımı savunmayı bu fotodan sonra bırakır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.