Şimdi Ara

RX470 CS GO SORUNUM [VIDEO EKLENDİ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Kardeş hata sende, AMD kart almışsın...
  • FX8350 4.1 ghz + asus gtx 1060 strix oc modunda cs go full ayarlarda 1080p 150 200 arası dalgalanıyor. fps normal.
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    V Sync Kapalı :) Çoğu Kişi Buna Benzer Sorunlar Yaşamış. Oyunla Alakalı Sanırım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çetooooo

    V Sync Kapalı :) Çoğu Kişi Buna Benzer Sorunlar Yaşamış. Oyunla Alakalı Sanırım

    Görüntü ayarları nedir, 1080p full mü herşey ? İşlemcinize göre ben bir anormallik görmedim. Ekran kartıyla alakalı bir durum değil
  • Chillout C kullanıcısına yanıt
    4K VE 1024X768DE Video Yükledim Hocam
  • Video ayarlarında multicore rendering açıp diğerlerini kapatmalısın. Bide botlarla oyun açarsan botlar cpu ya yük bindirdiği için fps normal 5v5 rekabetçiden daha düşük olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xanax70

    Tamam abi sen büyüksün hadi 30 yaşındasın babandan aldığın 1 aylık RX 460 parasıyla sen sistemini topla

    blok.

    Milletin kartıyla dalga geçiyorsunuzda siz ne kullanıyorsunuz titan heralde. Hayır R9 280x bu kart rx480le aynı para yani 1000tl civarı. Yanlış bilgisizce yorum yapıyorsunuz bari üste çıkmayın. Rx470 dediğiniz kart 480le neredeyse aynıdır (sapphire nitro 8gb modeli bu farkı kapatıyor).



    Giriş seviyesine yakın dediğiniz kartın bir büyük abisi güncel oyunlarda 1080p ultarada 60fps ve üstü alıyor. Sizin kartınız ise (satmış olsanız bile) 40fps civarı alıyor.

    Rx480,470 bu kartlar orta-üst seviye arası kartlardır. Hatta gtx970 üst düzey bir kart sayıldığına göre rx470-480de öyledir. rx460 ise giriş-orta seviye arası bir karttır.

    Yine papağan gibi aynı yorumu yapacaksınız biliyorum cevap yazayım: Rx470 giriş seviyesine yakın bir kart değildir, giriş seviyesine yakın olan rx460tır hatta oda değildir r7 serileridir.


    Milletin sistemiyle dalga geçmek ayıp değilmi ? İşlemcisi sizinkinden kötü olabilir ama diğer tüm parçaları sizin sisteminizden çok daha iyi ssdsi ,ekran kartı, harddiski ama o size öyle bir mesaj yazmadı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Şubat 2017; 17:48:21 >




  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Ekran kartı kötü demedim zaten kardeş kendi kendinize ne polimiğe giriyorsunuz yaa Kendi kartımla ilgili de birşey demedim.. Bende sıkıntı var sanırım ya da sizde.

    Ayrıca benim ekran kartım ile ilgili bir yorum yapmanız saçma çünkü ben 470 den 460 dan iyi falan demedim. 470 kötü de demedim. Çoğu kişiye öneriyorum zaten. Hoşuna da gitmiyorsa blokla ne yapıyım Allahalla

    Edit : lan ne dalga geçecem sıkıntılımısın adam ilk geldi senin ekran kartın ne sanki dedi.. ben ekran kartım ile ilgili yorum yapmadım ki ?! o adam bana laf attı bende ona attım. Konuda zaten moka sardı daha da yorum yapmam. Ekstradan sıkıntınız varsa PM ye yazarsınız ama şu diğer arkadaş gibi sürekli yan hesaplar açıp küfür falan etmeyin gerek yok o tarz şeylere biraz herif olun



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 9 Şubat 2017; 17:51:26 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xanax70

    Ekran kartı kötü demedim zaten kardeş kendi kendinize ne polimiğe giriyorsunuz yaa Kendi kartımla ilgili de birşey demedim.. Bende sıkıntı var sanırım ya da sizde.

    Ayrıca benim ekran kartım ile ilgili bir yorum yapmanız saçma çünkü ben 470 den 460 dan iyi falan demedim. 470 kötü de demedim. Çoğu kişiye öneriyorum zaten. Hoşuna da gitmiyorsa blokla ne yapıyım Allahalla

    Yorumu nasıl okudunuz bilemiyorum. Bende biliyorum sizin "benim kartım rx470den iyi" demediğinizi. Benim dediğim milletin ekran kartlarıyla dalga geçiyorsunuz rx470e giriş seviyesine yakın diyorsunuz sizin kartınız ne acaba diyorum? titan kullanmıyorsunuz sonuçta. Sıkıntının sizde olduğu açık konuyu kirtlettiniz.

    Sizde biliyorsunuz rx470in alt seviyeye yakın bir kart olmadığını yorumu silmenizden belli oluyor bu. Eğer haklı olduğunuzu düşünseydiniz yorumu silmezdiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Şubat 2017; 17:52:48 >




  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Kimsenin donanımı ile dalga geçmedim kardeşim. Adam laf attı bende ona attım hepsi bu
  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Lan alt seviye diye bir şey demedim hay arkadaş ne bu ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Xanax70

    Lan alt seviye diye bir şey demedim hay arkadaş ne bu ya

    Siz yorumu gerçekten okudunuzmu bunu bana söylermisiniz ? Bunu kasıtlı yaparak post kasmaya çalıştığınızı düşünüyorum. Yorumuma bakın ben orda "alt seviyeye yakın kart" dedim sizde bu tabiri kullandınız. "Lan", milletin donanımıyla dalga geçmek falan yaşınız büyük olabilir ama kişilik yaşınız düşük. Kimsenin sistemiyle dalga geçmedim demişssiniz üsteki yorumlar ne acaba ? Zaten tüm konuda sizin mesajlarınız var. Lütfen flood yapmayın mesajı editleyin 2 mesaj yazmanın bir anlamı yok. Bide utanmadan gülüyorsunuz ya... Ben size bişey demiyorum "Stones" size gerekli cevabı vermiş o yorumu en az 5 defa okuyun ne demek istediğimi anlarsınız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Şubat 2017; 18:1:15 >




  • Celonfix kullanıcısına yanıt
    Post kasınca madalya falan vermiyorlar PM'den mesaj attım sorununu oraya yaz ordan konuşalım o zaman.

    Blok attın sanırım Pm den yazamıyorum. Çok haklısınız hocam hadi iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xanax70 -- 9 Şubat 2017; 18:9:25 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: amdzendiyebirseyyok1


    quote:

    Orijinalden alıntı: Stones

    Rx460 2gb giriş seviyesi deseniz neyse. Neye dayanarak bunu söylüyorsunuz??


    500 tl dediğin zaman bana çok büyük bir para gibi geliyor =) babamın 20'ye yakın evi + arsaları olmasına rağmen =) ben para kazanamıyorum. babamdan da fazla yardım görmüyorum. babamdan gördüğüm yardım ancak 1 ayda rx460 parasıdır :(

    yalnız rx470'e giriş seviyesi diyen arkadaş iktisatlı birine benziyor.
    zamanında doları fazla kaçırdıysa şuanda çok zengindir.
    1000-1300 tl lik ekran kartına giriş seviyesi diyen çoluk çocuklar bitirecek bu ülkeyi =)
    ama sanmıyorum ki, o giriş seviyesi ekran kartı almak için 6 ay çalışıp her ay 150-200 bir kenara zor atıyordur bu teknoloji çocuğu =)

    EDİT: 1300 tl ekran kartına giriş seviyesi diyenlerin olduğu bir foruma girdiğimi görseydi babam beni evlatlıktan redderdi :D + dava açar her ay verdiği rx 460 paralarını geri alırdı =) allahtan babam bana uzak yaşıyor =)

    harçlık olarak şuanda dayılarımı arasam 5 adet ultra pc parası çıkartırım. ama o paraları bilgisayara yatıramam :(

    Hocam merhaba,
    Mesajınızı görünce görüşümü belirtmek istedim.Yanlış anlaşılma olmasın kimseyi kötülemek veya yermek gibi bir derdim yok.Zaten önceki ve sonraki mesajları da okumadım doğrusu.Ekran kartının giriş seviyesi olup olmaması kaç TL ettiğine göre belirlenmiyor malesef.Bana sorarsanız 500 TL iyi para.Keşke en baba ekran kartı 500 TL olsa da orta seviye kartları uygun fiyatlara alabilsek.Ancak kartın seviyesi oyunlarda verdiği performansa göre belirlenir.Hatta fazla kafa yormaya da gerek yok anlamak için.İster fiyatına ister model numarasına bakar rahatlıkla anlayabiliriz.Mesela nvidia tarafından örnek vermek gerekirse 1050 giriş seviyesi, 1060 orta seviye, 1070 orta-üst seviye, 1080 ise üst seviye bir ekran kartıdır.
    İyi forumlar.




  • Hocam Rekabetçide Aldığım Fps'yi Birebir Alıyorum Botlarla
  • darboğaz konusuna girmeden, size yasadigim durumdan bahsedeyim belki yarari olur. i3 6100 ve r9 270x ile 720p medium grafikler 8x msaa ayarlarda minimum 160-170, kmortalama ise 250-260 aliyordum. oyunun güncellemeleri fps'i dusuruyor olmasindan bagimsiz, son zamanlarda max 140-150 fps aliyordum ayni ayarlarda. 128 gb ssd'de sadece 4 gb yer kalmis, format attiktan sonra 60 gb bos alan ile ayni fps seviyesine tekrar dondu oyun. konuyu okudum denenebilecek cogu cozumu denemissiniz. ben de sabit diskinizin durumuna bi bakin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juti95 -- 10 Şubat 2017; 21:3:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • amd wattman,chill teknojinelerini kapat

    ses ayarlarından stereo hoparlör seç



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xman_91 -- 10 Şubat 2017; 21:20:55 >
  • bende de aynı sorun var i5 4690 +msı rx470 4gb 16gb ram kullanıyorum normalde 200 üstü olan fps 110 lara düştü ayar değiştirince de değişiklik olmuyor
    bence sorun yazılım la ilgili güncellemelerden sonra böyle oldu
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.