Şimdi Ara

Fallout 4 Bethesda'nın “En Başarılı Oyunu”

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  
       Bethesda pazarlama yöneticisi Pete Hines geçtiğimiz gün içerisinde Kinda Funny Gamescast'e konuk oldu ve özellikle Fallout 4 hakkında bir takım yeni açıklamalarda bulundu.
     
       Pete Hines ilk olarak Fallout 4'ün Bethesda'nın en başarılı oyunu olduğunu hatta Skyrim'den ve şirketin diğer tüm oyunlarından da daha başarılı olduğunu belirtti.
     
      “Fallout 4, şirketimizin tarihinde şu ana kadar çıkmış olan en başarılı oyun olmalı. Skyrim'den de daha fazla, diğer yaptıklarımızdan da.” 
     
       Pete Hines oyunların net satış miktarı hakkında ise bir açıklamada bulunmadı. Daha önce paylaşılan bilgiler ışığında; 2014 yılıyla birlikte The Elder Scrolls V: Skyrim'in toplam 20 milyon sattığı, Fallout 4'ün ise ilk gününde 12 milyon dağıtıldığı bilgisi verilmişti. 
     
       Ayrıca Kinda Funny Games röportaj esnasında Pete Hines'a Fallout 4'ün oyuncular arasında neden Fallout 3 kadar ses getiremediğini sordu. Pete Hines, Fallout 4 oyuncuların seride oynadıkları ilk Fallout oyunu değilse çok fazla etkilenmeyebileceklerini belirtti. Kendisinin de Uncharted 4'te bu şekilde hissettiğini belirtti ve ayrıca şu şekilde bir örnek verdi.
     
    "Bir oyun daha yaptığınızda bir önceki ile bazı ortak noktaları olur. Örneğin, Fallout 4'teki VATS sistemine Fallout 3'teki gibi tepki veremezsiniz çünkü ilk kez Fallout 3'te gördünüz. 'hadi be bu çok havalı, birinci şahıs açısında vücut parçalarını hedeflemek'... Bunun Fallout 4'te nasıl aynı etkiye sahip olması gerekiyor?" 
     
       Fallout 4 şu anda PS4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.








  • Ya bırak allasen Fallout New Vegas'taki ruh hangi oyununuzda var?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Resmen yeni nesil ergenleri seriye çekmek için yapılmış bir oyun. Vur, kır , öldür. Zaten 4 tane diyalog kurabiliyoruz konuşmalarda. Onlardan biri enayi gibi cevabını bildiğimiz soruyu sorma, diğeri şakalaşarak onaylama ya da tepkisiz kalma, pozitif bir şekilde kabul etme ve afresif bir şekilde red etme. Koskoca oyunda bütün diyaloglar bunlardan ibaret. Full diyalog diye bir mod yüklendiği zaman da bu diyalogdan 3 tanesinde adam aynı şeyi söylediği anlaşılıyor. Bunu gizlemek için eski oyunlardaki gibi karakterin ne söyleyeceğini tam olarak göremiyoruz diyalog seçerken. Araya iki üç kelime değiştirilmiş hepsi bu. Konuşmanın gidişi değişmiyor. Bu mu en başarılı RPG oyununuz. E3 de insanların Fallout açlığını sömürdüler herkes ilk günde abandı oyuna. Alanların çoğu da daha Vault dan çıkmadan oyunu kapatmıştı. New vegastaki ve Skyrimdeki diyalog sistemine bak buna bak. Deus ex Mankind Divided da bile gerçek bir RPG de olması gereken kadar diyaloglar oyunu etkiliyor. Sıkı bir Fallout fanıyım ve Fallout 4 duyurulduğunda bu sitede bu oyunu deli gibi savunan taraftaydım ama oyunu oynadıktan sonra aynı fikirde değilim. Seri bu hale gelmemeliydi.




  • Başarı dediği satış rakamları galiba. Şükür ki Witcher, Divinity ve adını sayamayacağım kadar özgün indie Rpg'ler var da size kalmıyoruz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Oyunun TR altyazısı olmadığı için bir türlü başlayamadım. New vegas çok güzeldi gerçekten
  • Başarıdan kastı kendi fikirleri mi yoksa satış rakamları mı? Çünkü ben satış olarak skyrimi geçtiğini düşünmüyorum.
  • Bence bütün oyunlar dahil en iyi oyun SKYRIM umarım yeni TES SKYRIM i geçebilir benim için SKYRIM bir eşik bir kriter görevi en kaliteli oyundur gözümde.
  • Yeni TES oyununu biraz akıcı yapmaları gerek. Özellikle dövüş sistemini. Ayrıca zırh ve silah sayısın çok fazla artırmaları gerek. Yani modlar olmasa çok az çeşitliliğe sahip bir oyun. Yine odlar sayesinde biraz daha sevildi. İnşallah yine yüzlerce saat doya doya oynayableceğimiz bir oyun gelir.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Skyrim de Fallout 4 de muhteşem oyunlar. Daha başka bir oyunda yeni yerler keşfetme hissini bu kadar güzel veren daha iyi oyunlar yoktur herhalde. En azından benim oynadığım kadarıyla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vikestas -- 8 Şubat 2017; 14:39:11 >
    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • oyun la bu okey yada tamam dır işareti yadan çocuğun ne alakası var ?

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Kesinlikle isminin agirliginin altinda kalan bir yapimdi ama malesef cok satinca cok iyi deniyor dunya genelinde bu boyle.
  • Hasssssssssssssssssssssssssssssss................... oradan !

    New Vegas, Morrowind, hatta Skyrim bile bundan kat be kat daha iyiydi.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • "Fallout 4 oyuncuların seride oynadıkları ilk Fallout oyunu değilse çok fazla etkilenmeyebileceklerini belirtti." bu cümle her şeyi açıklıyor,adam açık açık fallout 3 ten copy paste yaptık demiş.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AntiClon

    oyun la bu okey yada tamam dır işareti yadan çocuğun ne alakası var ?

    http://blog.tamindir.com/fallout-oyunlarinin-maskotu-vault-boy-aslinda-korkunc-bir-gercegi-temsil-ederken-neden-siritiyor_12973/
  • Bethesda'nın durumunu iyi görmüyorum beyler, yeni Elder Scrolls oyununu da vurdulu-kırdılı boş dyaloglu yaparlarsa şaşırmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ne kadar New Vegas'ı daha çok seven ve Fallout 3'ü hiç çok sevmemiş biri olsam da 4. oyundan oldukça keyif aldım. Öncelikle diyalog sistemi rezalet evet o sistem Mass Effect'de işliyor ama Fallout 4'de düzgün bir şekilde işlemiyor. Aynı zamanda sanırım seslendirme yapmak için kastıkları için oyunda tutarsızlıklar oluyor. Bir önceki seçimde adamla dalga geçmişsiniz ya da olaylar kızışmış bir sonraki seçimde hiç bir şey olmamış gibi ses tonuyla devam ediyordu. Oyundaki NPC'lerin diyalogları iyi yazılmış, güzel fakat karakterin söylediği her şey çocuk yazmış gibiydi. Ya da İngilizceyi yeni öğrenmiş biri gibiydi. Bu kötü diyalog sistemi yüzünden zaten seçecekleriniz gayet sınırlı ve iyi seçim kötü seçim'in yerleri hiç değişmiyor çok rahat iyi seçimi yapabiliyordunuz. Eğer karakterinizin gerekli stat'ları yükselttiyseniz çocuğunu öldürdüğünüz bir adamı bile iki seçim ile 'tamam iyi yapmışsın' dedirtebiliyordunuz.

    Tabi ki yine ilginç görevleri vardı ve gerçekten yaparken keyif aldım ama genel olarak Doom gibi bir oyundu sürekli şurayı git şunları öldür gibi görevler vardı. Bunun dışında ekibi tebrik etmek lazım her mekana ufak bir konu eklemişler, üstüne düşünebileceğiniz. Atıyorum hapishanede cesetlerin duruşundan bombanın patladığı an bir suçlunun kaçmaya çalıştığı ve onu yakalamaya çalışan polislerin o anda öldüğünü görebiliyordunuz. Fakat keşke bu özeni çoğu göreve de gösterselermiş.

    New Vegas'ı sevme nedenlerimden biri oyunda genel olarak 'iyi seçim' ya da 'kötü seçim' pek belirgin değildi. Çoğu seçim gri alanlardaydı ve karar verirken düşünmeniz gerekiyordu fakat Fallout 4'de son seçim hariç genel olarak iyi ve kötü seçimler çok belirgindi. Yani ya iyi oluyordunuz ya adinin önde gideni. Oyunun sonunda 'War Never Changes' mesajını vermek istedikleri için seçtiklerini anladım ama çok daha iyi bir son, bizim seçimlerimiz sayesinde olan bir son daha ekleyebilirlerdi.

    Bunun dışında tabi ki oyunu beğendim ve arkadaşın yardımıyla bir sürü mod kurdum ve şimdi Season Pass alacağım ama benim için inanılmaz, klasiklerden biri olan bir oyun değil ne yazık ki.




  • adam rakamlardan satışlardan konuşmuş.. çunku adam pazarlama yöneticisi... oyun olarak karşılaştırıcak olursak.. skyrimin müziği bile insanda çeşitli duygular ortaya çıkartırken fallout 4 yanında hiç birşey kalıyor..

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • F:NV >>>>>>>>> F4 . Hem de her alanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.