Şimdi Ara

kiz konusu yardim(ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba herkese benim liseden arkadasim vardi onunla yilbasindan sonra konusmaya basladim o istanbulda ben farkli sehirdeyim onu tanimak istedigimi soyledim(yakindan) o da kabul etti herneyse meyhanede bulustuk falan filan bulusma iyi gecti bulusma sonunda koluna girdim falan oyle dolastik herneyse ben sehirime dondum mesajlasiyoruz falan ama ben cok ustune dustum sanki ama bir erkegin bu durumda yapabilecegi herseyi yaptim (ilgilenmek olarak telefonla,mesajla) iltifat ettim(hergun degil yeri geldiginde)en sonunda ben yanlis yaptigimi dusundugun birsey yaptim(neden yazmiyorsun dedim kafam guzeldi) o da daha dur dun 1 bugun 2 dedi benim yapim boyle kasmaya gerek yok dedi.bu konusmadan ertesi gun ben hic mesaj atmadim o atti aramiz iyimi diye sordu.ben mesaj atmicaktim fakat ertesi gun dogumgunu oldugu icin telefonla aradim kutladim farkli bir sekilde o da tesekkur etti cok tatliydi dedi.herneyse onceki gun yazmis ildugu aramiz iyimi sorusuna iyi iyi diye cevap verdim.o da gec kaldin dedi.bende bugun dogumgunun neden yazmadigimi sonra anlatirim bugun ozel bir gun senin icin, sirasi degil dedim.sonra gorusuruz dedim o da gorusurz dedi.o gunden beri hic mesaj atmadim aramadim da.o da o gunden beri hic mesaj atmiyo aramiyorda. benim karakterim var bu kadar ustune dustum daha fazla dusemem. yorumunuz nedir?(ozet gectim herseyi anlatmadim gerce )


    konu ciddidir rica ediyorum trollemeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Yaş kaç bilmiyorum ama böyle ağırdan almaya devam et hocam. Belki kız başkasıyla çıkar eder ama aklında olursun beğenmedimi acaba diye düşünür durur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bakın kız konularında ilk kuraldır salyanız aka aka peşinden giderseniz olmaz o iş. Bir gün buluştunuz nasıl bir insan olduğunuzu gördü yakınlaştınız sonra mesaj attınız doğum gününü falan kutladınız sonra bir süre mesaj atmayın kendi işinize bakın merak etseniz de meraktan ölseniz de işinize bakın. O sizi merak etsin etmiyorsa zaten aranızda bir şey olma ihtimali yoktur. Mesaj atarken çok uzun konuşmayın arayınca 15 dkyı geçirmeyin kız sizin meşgul olduğunuzu anlasın kendi dünyanız olduğunu anlasın. Yazışırken de konuşurken de ilk siz kapatın. Bunlar sevgili olana kadar yapmanız gereken şeyler. Ha yaptım kız gelmedi derseniz kız size bir şey hissetmiyor rol kesiyor demektir kaçınız efendim diğer kızlara yöneliniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.