Şimdi Ara

40 gün ugrasim sonucunda port actirdim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 23 aralikta ttneten solo vdsl tarifeainw geciste bulundum 25 inde hattim aktif oldu modem kurulumuu yapildi akabinde fatura cikartamadigi icin solo internet iptal oldu isin detayi ise bosalan portu ttnet kendi musterisine tahsis etmis solo ve ttneti arayarak bu nedemek diorum haklisini bey efendi uzgunuz demekle yetiniyor solo madem vdslde ve dsl de ttnet alt yapisini kullanmayin dedim bizleri magdur etmekten baska bir ise yaramiyor.... Ttnette az p...lik yapmadi tekelcilik tabi belli bir yaptirim uygulanmiyor okadar sikayetlere ragmen sonrasinda ttnete donum dedim bizde de port yok dedi yaptiginiz isin dedim oylece ortada kalmistim 40 gun boyunva sikayet olusturdum dun port var dediler bugun baglattim ama zarar ettim tabi 50mbps 73 lira oduyirdum ikna kampanyasi iptal olunca yeni musteriye toktur malum 3 ay gecmeden kendim kampanyadan yararlanamiyorum karsesimin ustune yaltim ve 24 ay 24mbps 100gb akk 70 lira siz siz olun dsl de ttnetten ayrilmayin emdigimi sutu burnumuzdan getiriyor lanet olsun yaptiklari ise...... Bide yabanci kimlik karti olanlara yani suryelilere 12 aylik kampanya var bize yok biz 2. Sinif vatandas olmusuz.....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anteke31 -- 7 Şubat 2017; 22:55:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • TTnet bağlat Sonra istediğim İSS devir yap bu sefer TTnet zor duruma düşsün
    Türknet'i öneririm taahhüt yok .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NitroNos

    TTnet bağlat Sonra istediğim İSS devir yap bu sefer TTnet zor duruma düşsün
    Türknet'i öneririm taahhüt yok .

    O dedigini zaten ttnetten superonlineye gecerek yaptim adamlar portu kendi musterisine vermis.....yukarida yazdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnetten başka ISS geçmek isterseniz problem çıkarıyor. 10 ay önce telekomun yurt dışı hız sorunlarından dolayı tahhütü bozdurub, 60 Mbps 200GB AKK Vodafone geçiş sağladım, 15 - 20 gün kadar kullandım fatura da çıktı, sonra birden kesildi vodfone aradım ttnet kaynaklı dediler, ttnet devir sağlamamış aboneliğimi iptal ettiler, yeni abonelik başvurusu açtılar ve 2 ay geçti bağlatamadılar port yok hat desteklemiyor vb bahaneler sundular. anladımki başka ISS geçiş sağlatmayacaklar gittim telekoma saat 10 da ttnete mecburen başvuru yaptım akşama interneti kullanmaya başladım. 3 aydır port yok diyenler 2 saatta interneti açtılar. 35 Mbps tarifesi kullanıyorum ancak modeme 24 Mbps sabitlemişler, yurt dşı testleri 3 Mbps geçmiyor BTK bir yaptırımda yapmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: werday

    TTnetten başka ISS geçmek isterseniz problem çıkarıyor. 10 ay önce telekomun yurt dışı hız sorunlarından dolayı tahhütü bozdurub, 60 Mbps 200GB AKK Vodafone geçiş sağladım, 15 - 20 gün kadar kullandım fatura da çıktı, sonra birden kesildi vodfone aradım ttnet kaynaklı dediler, ttnet devir sağlamamış aboneliğimi iptal ettiler, yeni abonelik başvurusu açtılar ve 2 ay geçti bağlatamadılar port yok hat desteklemiyor vb bahaneler sundular. anladımki başka ISS geçiş sağlatmayacaklar gittim telekoma saat 10 da ttnete mecburen başvuru yaptım akşama interneti kullanmaya başladım. 3 aydır port yok diyenler 2 saatta interneti açtılar. 35 Mbps tarifesi kullanıyorum ancak modeme 24 Mbps sabitlemişler, yurt dşı testleri 3 Mbps geçmiyor BTK bir yaptırımda yapmıyor.

    2016 ya ayinda bende ttnetten vodafone 64mbps 240gb akk ye gecis yapim dedim adamlar 20 gun ugrastirdilar iptal ettirmek zorunda kaldim ttnet ikna kampanyasi yapmisti adamlar bilerek engelliyorlar bizim alt yapimiz ve teklimiz dior biz istemesek olmaz diorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.