Şimdi Ara

Telefonu kılıfsız kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
9.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 6s aldım yaklaşık 2 hafta önce.Aldıktan 2-3 gün sonra başına birşey gelir diye gittim silikon kılıf aldım ama çok kötü oldu.7.1 mm kalınlık nerden baksan 11-12 mm oldu.Ayrıca silikon malzeme çok kullanışsız.Cepten çıkarmak için zorlanıyorum cebe yapışıyor silikon.İnce kılıflar telefonu korumaz diyolar.Bende ne ekran koruyucu ne kılıf kullanıyorum böyle çok rahat ama çok tedirginim.Bir fikri olan var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Çok güzel kılıflar var bence telefon kılıfsız kullanılmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıfsız kullanmanın keyfi her zaman başka olmuştur iphone 7 var bndde bi süre kılıfsız kullandım sonra güvenemeyip gene kılıfla kullanmayandevam ettim ama metale dokunmanın hissi gerçekten çok güzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PantheraPardus

    6s aldım yaklaşık 2 hafta önce.Aldıktan 2-3 gün sonra başına birşey gelir diye gittim silikon kılıf aldım ama çok kötü oldu.7.1 mm kalınlık nerden baksan 11-12 mm oldu.Ayrıca silikon malzeme çok kullanışsız.Cepten çıkarmak için zorlanıyorum cebe yapışıyor silikon.İnce kılıflar telefonu korumaz diyolar.Bende ne ekran koruyucu ne kılıf kullanıyorum böyle çok rahat ama çok tedirginim.Bir fikri olan var mıdır?

    Kilifsiz koruyucusuz kullanmayi herkes ister ama kilif da ekran koruyucu da sart. Cunku darbe/vuruk sadece cihazin ikinci el degerini dusurmuyor, ayni zamanda garanti disi kalmasina, pil degisim programi gibi kuresel onarimlardan bile haric tutulmasina neden oluyor. Servisler en kucuk sorunda bile darbeleri kullanici hatasi icin bahane ediyor. Spigen Neo Hybrid, Caseology Wavelength, Baseus Travel Case gibi fazla kaba olmayan ama dort kenari saran ve bumper ozellikli kiliflari oneririm. Ekran koruyucu olarak da nano glass diyen gecen ince cam ekran koruyuculardan takarsan, on yuzu de zarif olur ve koruyucunun varligini unutursun. Kilifsiz kullanma, maceraya girme bence. Kesin dusureceksin ve kesin darbe alacak cunku.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu tamamen sizinle ilgili bir durum. Ben telefonu kılıfla ya da cam koruma ile kullanmayı sevmeyen biriyim. Çünkü cihazın tüm albenilisini öldürüyor. Ama cihaz düştüğünde canınızı çok yakacaksa kılıfsız kullanmayın derim. Ben bugüne kadar yalnızca 6 plus ı düşürdüm. Ekranı pert oldu. Genelde özenli ve dikkatli kullanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle teşekkür ederim cevap için.Spigene baktım şimdi.Diğer 2 marka için yurtdışı alışverişi gerekiyor sanırım.Uzun iş.Spigende metal slate ve carbon gun metal seçenekleri var.İkisinden birini alacağım internetten.Şansa bala olmasını istemiyorum.Hangisi daha incedir bunlardan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam önerdiğiniz bir kılıf var mı acaba? ince olmak koşulu ile?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple in slikon kiliflari benim cok hosuma gidiyor gidip magazada denedikten sonra almanizi oneririm. Ayrica kiliflari cihazla ayni renk degilde farkli renklerde alirsaniz eger renk uyumu gozunuze cok guzel gelecektir.



    Siyah cihaza Turkuaz, Beyaz cihaza da Bordo cok guzel duruyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple in orjinal silikon kılıflarını öneririm. Uag , spigen tarzı kılıfları kullandım şeffaf kılıflar bi süre sonra sararıyor ve elin terleyince kötü bi his bırakıyor. Uag da tasarım olarak ne kadar güzel olsada kalınlaştırıyor cihazı. Apple in gece mavisi kılıfını kullanmıştım şuan red product rengini kullanıyorum cihaz silver. Gece mavisini özellikle tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple silikon kiliflarin alti acik. Bu yuzden cihazin alt kismi dusmelerde cok cabuk hssar gorebilir.



    Ince kilifilar darbeye degil,cizilmeye karşı onlemdir bana gore. Otterboxun apple uygulamasi uzerinden satilan bir kilifini görmüştüm, fiyati cok iyi, üzerinde el yapimi deri islemeye yer verilmis. Uag almasam kesinlikle otterbox alırdım.



    Kılıfsız kullanmak istesem de cihazi da dusurebilen biriyim, o yuzden mecburen telefonuma uygun bir kilif satin almam gerekti.



    Uag tavsiye ederim. Otterboxa da bakabilirsiniz. Spigen slim armor da iyidir, birde ringke markasina goz atabilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba mutlaka kılıf kullanın spigen marka sitesinden temin edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıfsız kullanmayın hocam. Cihaz gözünüze gelmeyecek kadar zenginseniz bir şey olmaz ama bir yerlerden artırıp almışsanız kullanmanızı tavsiye ederim. 5s kullanıyorum. Eski cihaz olmasına rağmen kullandığım kılıfı bir görseniz :) Böylesi sağlam kılıf yok. Kılıfım kevlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Clear Coat kullanın tavsiye ederim, full body. 4 - 4s - 5s - 6 - 6s - 7 Sadece Clear Coat kullanıyorum yıllardır.
  • Yıllardır tüm iphonelarımı kılıfsız ve koruyucusuz kullandım. Şuan 7 plus kullanıyorum dün akşam arabadan inerken yere düştü ekran kırıldı gerisini siz düşünün kullanıyorum telefonu hala ama içim burkuldu :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spigen air skin kullanabileceğin en ince kılıf .

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben size en guzel ve kullanisli kilifi onereyim hemde fiyati uygun. Spigen Thin Fit a Ultra kendim uc senedir kullaniyorum her rengini aldim uc sene icinde. Renk tonlari cok guzel cihazda siritmiyor, ince ve hafif. Arkasinda Apple logosu acik birakilmis guzel gorunuyor bana gore. Birde tuslar uzerinde herhangi bir parca yok dolayisiyla bicok Spigen kilifin tus basim hissiyati yuzunden kafayi yedirten etkisinden de kurtariyosunuz kendinizi.

    Cihaziniz gold renk ise kesinlikle gold renk olani tavsiye ederim onceki iphone 6'm golddu ve renk uyumu muthisti anlasilmiyordu bile uzakdan uzerinde kilif oldugu :)

    http://www.spigen.com.tr/iPhone-66s-Kilif-Spigen-Thin-Fit-A-Ultra-Ince,PR-580.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPHONEMRE -- 8 Şubat 2017; 11:51:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu şeffaf plastik kılıflardan kullanıyorum ellerim çok sık terler elimde telefon olduğunda arkası yapış yapış oluyor, fena gıcık bir durum en son çare apple ın deri kılıfını alacağım paraya kıyabilirsem :)
  • Ben işim dolayısı ile kılıf ve cam koruyucu kullanıyorum, yazın iş yoğunlugu az oldugundan, 4ay koruyucusuz kılıfsız geziyorum. Bence en güzeli hiçbirşey kullanmamak 2yıl oldu telefonu alalı daha cizik yok



    Koruyucu kullanmamın sebebi kimyasal yapıştırıcı, bir kere ekrana damladı iyiki koruyucu vardı, koruyucu erimeden söküp atmayı becerdim yoksa ekrana kadar eritip kurusa bitmiştim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.