Şimdi Ara

Ps4 Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar selam bir sorum olacak sizlerden ricam beni bu konuda detaylı olarak aydınlatmanız ben normal koşullarda bir pc oyuncusuyum hiç konsolum olmadı lakin 2 senede bir ekran kartı degistirmekten sıkıldım Ps4 almayi düşünüyorum sizce almalı mıyım? Genelde fps tarzı oyunlar oynarım gamepade alisabilir miyim? Oyunları ucuz nasıl alabilirim? Teşekkür ederim saygılarımla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Öncelikle Pro modelini almanızı öneririm. Hem geleceğe yatırım olur. FPS oyunlarını gamepad ile oynamak alışana kadar adamı deli eder. Ama alıştıktan sonra klavye&fare den daha fazla zevk alabilirsiniz. Oyunları ucuza almak için spot, 2. el ve kardeşlik yöntemlerini tercih edebilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kendomen -- 7 Şubat 2017; 19:41:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum Slim modelini düşünüyordum 4k tv yok 1080 p tv yada monitorde kullanacağım fazla bir kayıp olur mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ps4 grafik açısından gayet yeterli o yüzden 4k tv yoksa seçiminizi fps açısından yapmalısınız. Ben kola alışma konusunda kendimden örnek vereyim, gayet de alıştım klavye mouse'dan daha rahat kesinlikle. Ama nisan alma konusunda aynısını söyleyemem ben full auto-aim ve fallout 4'te vat takılıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumun için teşekkür ederim dostum her sene ekran kartı degisyirmekten sıkıldım ve maddi açıdan da yordu en azından bir tane konsol alayım oyun çalışır mi derdim olmasin diyorum gamepad alisabilir miyim o muamma

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eka36 E kullanıcısına yanıt
    Sadece 4K değil 1080P dede Pro'nun farkı var. Şuanlık Pro ile standart model arasında ahım şahım fark yok ama ileride bu fark artacaktır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pro alırsanız daha iyi olur gelecek açısından.
  • Butceniz el verirse pro alin derim ben de 1080p de kaplama kalitesi artiriyor. Yeni oyunlarda fark daha cok olabilir.



    Ama su da bir gercek ps5 cikana kadar yeni cikacak oyunlar eski cihazlarda da proda da calisacak. Ve bir yerden sonra grafik gozunuz görmüyor oyunda.



    Butce sikintiliysa ya da grafik sorun degilse o kadar. Slim alin hatta garantisi devam eden 2. El temiz bir cihaz alin derim. Boylece 700tl kar etmis olursunuz. Bu da ikinci kol ve bircok oyun demek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grafik takintim pek yok hep Playstation a ilgi duydum o yüzden almak istiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben eski kasa (slim oncesi) ps4 sahibiyim. Cok yakin bir arkdasimda da ilk gunden beri pro var. Sunu soyleyebilirim. Su an piyasadaki oyunlarin cogunu ikisinde de oynadim. Iki cihazda da oynanabilirlik acisindan bir fark hissedemedim. Grafik konusunda da eger 4k yoksa tv de cok asiri buyuk bir fark hissedemedim. En azindan oyun akarken cok fark etmiyorsunuz ya da. Ileride bu is nasil olur bilmem tabii. Bir de vr konusu var ki pro deneyimi cok daha iyiymis kesinlikle. Bu yuzden gelecege donuk sistem icin butce de varsa pro derim yoksa eski kasa bile alsaniz mutlu olacaginizi dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark yok diyenlere bakmayın.Düzgün bir 4K HDR tv de farkı daha net anlıyorsunuz.
    Düzgün bir Full HD tv de bile belli oluyor,Sony gibi.
    İleride Last of Us,God of War gibi oyunlarda fark daha da belli olacak.Çoğu oyunda Pro desteği olacağı açıklanıyor.Daha yeni Sniper Elite 4 de bile Pro desteği olacağı açıklandı.
    Sony bu güven olmaz yeni modeli alsınlar diye herşeyi yapabilir.fps düşüşü cihazdan kaynaklı deyip aradan çıkar 2018 de çıkacak oyunlarda.

    Grafik takıntım yok sadece Playstation da rahatça oyun oynamak istiyorum diyorsanız PS4 Slim alın, keyfinize bakın
  • İlle de fps oynarım ben diyorsan hiç girme konsol işine. Klavyenle mousela aldığın keyfi alamazsın. Gamepad e alışamazsın. Forumdaki herkes gamepadle tek turda 500 kill alır gamepad le oynamak çok kolaydır ama karşısına mouse la oynayan biri çıkınca oyınun keyfi kaçtı bırakıyorum der.



    Konsolda artık pc gibi iki yılda bir yenilemen lazım 1500 2000 tl verip. Ps4 çıkıyor sonra yok slim daha iyi bundan al diyorlar. Ondan alıyorsun pro al diyor en iyisi diyorlar. Seneye ps c çıkacak sonra ps y çıkacak bu devran böyle gidecek.



    Fps oyunlar için konsol alınmaz.



    Diğer oyunlar için bir şey diyemem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.