Şimdi Ara

Hasarlı araç alıp yaptırıp binmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.743
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba abilerim gencim yaşım 18 40 50 bin bütçem var yaşım genç arabadan anlarsam yalan olur sonuçta bir kere geliyoruz dünyaya bende Mercedes BMW binmek istiyorum bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bi yol gösterin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 40 50 bine düzgün bmw merso varmi piyasada ?



    Bence dizel temiz bir arac ac 2014 model falan kafan rahat olsun tum parani minimum 10 yasinda arabaya baglayacaksin sonra sanayi koselerinde omrun gececek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB gibi ama yine de internette arayan çıkarsa senin gibi genç arkadaşlara fikir olur. 18yaşında 40-50bin lik araba almak iyi imkan demek...

    Daha ehliyeti yeni almışsın, Allah uzun ömürler versin. Baban müteahhit değilse o bmw merso fikirlerini bir unut. Ben de ailem holding sahibi olsa da 911R veya nissan GTR binsem diyorum ama yok

    1. bir arabayı almak yetmiyor, bunun otoparkı, vergisi, muayenesi, sigortası, kaskosu, aylık yakıt masrafı, araba sahibisin diye alınan aklıma gelmeyen gizli vergi gibi şeyler, uçan kuş bile araban var diye para isteyecek ülkeye geldik.

    2. 2.el bir araba alınca sadece gözüken hasarını yaptırmak yetmiyor. lastikleri bitik oluyor, frenleri baskı balatası bilmem neresi bir yeri bitik oluyor. motorunun susuz binip bozan andavallar var. düşük km bi şeyi yoktur diye düşünme hararet yaptırıp geçici tamir ettiren manyak çok.

    3. hadi bunlara okey dedin, sanayide nazının, lafının geçtiği usta olması lazım. çünkü Türk sanayi ustası aslında usta değil eli anahtar tutan vasıfsız işini kitabına göre yapmayan insanlar. sadece bu da değil, sen bırakırsın tamire adamın bir müşterisine parça lazımdır senden söker ona verir onun bozuk parçasını sana takar. Usta iyi tamir etmez araba düzelsin diye uğraşa uğraşa kafayı yersin. Sanayiye sıfır ev tutacak konuma gelirsin.




  • alacağın arabanın hasar durumuna bağlı. şasi ve motorda hasar hasar varsa hiç tavsiye etmem.
  • daha gençsin ilerde yine binersin istediğin arabaya
  • asla düşünmeyeceğim bir eylem.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araba toplama işinden anlamıyorsan hiç bulaşma, ustalar çok fena kazıklar. 10 bin liraya toplayacağın arabayı sana 15 bin tl ye mal ederler. Sanayi tecrübesi olanlar çok karlı ve güzel bir şekilde hasarlı arabayı adam eder. Anlamayan adamın toplattığı araba düzgün de olmaz. Sanayide alfa romeo ustası bir tanıdığım 35 bin tl'ye hasarlı alfa romeo giuletta aldı kendisi toplayacak binmek için, adam en fazla 7 bin tl harcayıp mis gibi binilecek bir hale getirecek aracı. Ama ben aynı arabayı alıp toplamaya kalksam en az 15 bin tl paramı alırlar ve araba da düzgün yapılmaz. Bu nedenle sanayiden gelmiyorsan hasarlı araba işine girme, yazık olur parana ve emeğine.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arabanin sana binmesini istemiyorsan uzak duracagin bir durumdur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorumlar için teşekkür ederim dayım yılların sanayicisi ve çok usta bir kaporta ustası tanıdıklarınıda sayarsak sanayi işi biraz kolay gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin dediğiniz işi biz yaptık.Alıyorduk yaptırıyorduk satıyorduk.Alan kişilere en ufak yerine kadar ne yapılsa söylerdik.Bazı arabalardan 15 bin tl kazandığımızda oldu.2-3 bin zarar ettiğimizde.Size tavsiyem eğerki böyle planınız varsa az hasarlı araba almaya çalışın.2 değişin,1 değişen 2 parça boya gibi.Bide ihalelere girip maliyeti daha az olur.Ama gaza gelip yüksek fiyatlara çıkmayın.Başka sorunuz varsa yazın cevaplarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.