Şimdi Ara

8GB RAM'li ilk telefonu kullandık: Asus ZenFone AR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Cocuk gibi basliklar atilmaya baslandi artik bu basliklari gordukten sonra habere tiklayasim gelmiyor

  • Güncelleme almayacak, bir süre sonra 8gb ram bile şişecek.. İçinde android olan cihaz rakip olamaz maalesef

  • Batarya biraz düşük olmuş
  • quote:

    Orijinalden alıntı: axesis

    quote:

    Orijinalden alıntı: tekirkara

    İsterse 18 gb olsun bizim yıllardır bildiğimiz bilgisayarın hızını en yavaş parçası belirler, onun üzerindeki işlemciye 8gb ramle ne yaptıracaksınız, ekran kartındaki bu kaç cogolayt bakkal amca geyiği gibi.

    koca asus düşünemimeiş bunu sen düşündün iyi oldu :) adam arkaya 3 kamera koyup alan derinliği hesaplatıyor 5000 tl lik vr kaskının yaptığı işi yaptırıyor sende 8 neye yarar diyosun :) pardon kusura bakma yanlış üretmiş adamlar düzeltirler :) 821 en güçsüz yanı öylemi kaç çekirdek kaç ghz biliyonmu bu işlemci biliyosan yazda millete güçsüz işlemci görsün :)

    Sen millete akıl öğreteceğine ilk önce doğru düzgün yazı yazmayı öğren, senin mantığınla birileri hep düşünüyor bizim düşünmemiz gereksiz, koca asus onu koyuyor ki pazarlasın satsın, kusura bakma ben düşünürüm sen düşünmeden al nasıl olsa birleri senin yerine düşünmüştür, yıllarca sonu 10'la 20 ile biten ekran kartlarına high end kartlarda olmayan ram miktarlarıyla sattılar o zaman düşünemedi mi koca nvidia, o ramı koyuyor ki ürün şaşaalı gözüksün nasıl olsa maliyeti en ucuz parça, şöyle bir örnek vereyim bu sene samsung yeni telefonuna sd835 koydu ve 4gb ram'a sahip ama bunda 820 var aradaki farkı psikolojik olarak kapamak için ürüne 8 gb ram koyuyor ve bak bu 8 diyor bilmeyen de bu daha iyiymiş diye gidiyor bunu alıyor veya muadili 6 gb ramli telefonu alacağına gidip boş yere 8 gb olan modele para döküyor, satış stratejileri bunlar akıl küpü, her şey senin iyiliğin için değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekirkara -- 7 Şubat 2017; 0:0:24 >
  • Sayın donanimhaber yetkilileri 2017 model tv modelleri hakkına artık bilgi paylaşabilirsiniz

  • tekirkara T kullanıcısına yanıt
    Biladel ne anlamaz çıktın. Adam diyor ki AR için 8gb ram konmuş. Hala boş boş konuşuyorsun. Dersin ki AR için 8 e gerek yok. 4 ile yapılır eyvallah haklısın derim ama lütfen okuduğunu anla. Uzun uzun yazıyorsun bi anlamı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ucuyor, cok akici

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lord Melkor

    Biladel ne anlamaz çıktın. Adam diyor ki AR için 8gb ram konmuş. Hala boş boş konuşuyorsun. Dersin ki AR için 8 e gerek yok. 4 ile yapılır eyvallah haklısın derim ama lütfen okuduğunu anla. Uzun uzun yazıyorsun bi anlamı olsun.

    Sana mı düştü yazdığımın derdi, bir de demiş ki adam diyor ki güldüm doğrusu, çok boş insan var gerçekten, ne yazacağına nasıl düşüneceğine bile karar veriyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekirkara -- 7 Şubat 2017; 1:10:13 >
  • tekirkara T kullanıcısına yanıt
    Hala boş muhabbet. Bilgi sıfır ama çene maşallah

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi hoş ama bu Android telefon üreten firmaların hepsi artık telefonla yüklü gelen tüm 3.parti uygulamaları tüketicinin silmesine izin vermesi lazım artık. Donanımla birlikte yazılımı da geliştirmeleri gerek.

  • Benim gelecekte ki telefondan beklentim ram ışlemci kamera vs değil abi batarya ya odaklanan yok daha uzun süre nasıl çalışır hızlı dolar buna bakan yok sanki gamer pc yapıyorsun yeter yani

  • quote:

    Orijinalden alıntı: KruxeL

    Benim gelecekte ki telefondan beklentim ram ışlemci kamera vs değil abi batarya ya odaklanan yok daha uzun süre nasıl çalışır hızlı dolar buna bakan yok sanki gamer pc yapıyorsun yeter yani

    istediğin telefon asus zenfone zoom 3 5000 mha dünyanın en ince pili .. iphoneden daha hafif buna rağmen 12x zoom çift sim kar4 gb ram 2 tb ye kadar genişleme yani her ürün kendince özeleşmiş bu telefon yani asus ar vr kaskı gibi 3 kamerası var bu sayede pc ye gerek kalmadan alan derinliği yapıp 5000 tl lik profesynel kaskların yaptığı işi pc ye gerek kalmadan yapıyor sadece kafanı sağa sola çevirmiyosun odada nerde olduğunu cisme hangi açıdan baktığını hangi uzaklıkta olduğunu hesaplıyor
  • Kısacası 5000 tl profesypnel bir vr kaska verip bir 5000 tl de iyi bir pc toplayıp yapabildiğin şeyi bir telefon içine sığdırmışlar bu yüzdende en iyi işlemci ve 8 gb ram kulanmışlar nasıl bir olay olduğunu aşağıdaki videoda görebilirsin .. Ayrıca pc ye kaskı bağla 5 tane kablo oraya buraya tak yok . telefonu tak özgürce dolaş odanda

  • axesis kullanıcısına yanıt
    Hacım note 5 kullanıyorum 1 gün anca yetiyor bu özellikler bana yeterli ben bu telefonu 2-3 gün kullanmanın derdindeyim yoksa isterse telefonu hız aşırtsin sıvı soğutma koysun fark etmez

    Tabi teknoloji ilerlemesi güzel lafım yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasarım olmamış

  • KruxeL kullanıcısına yanıt
    ha sen diyosunki ASUS gibi neden samsungda 5000 mha koyup 2 günden fazla götürmüyor telefonu orasını bilemem geçen 4000 koydu olanlar ortada 5000 de herhalde diri diri yakar adamı :)
  • Asus mu? Aman aman. Allah yazdıysa bozsun. Koca Türkiyede bir tek istanbulda teknik servisi var. O da leş kalitede hizmet veriyor. Sakın ha. Ruh hastası olmak istemiyorsanız uzak durun bu markanın cep telefonlarından. Ha anakartları iyi ama telefon işi tam bir fiyasko

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kadar heyecanlanacak ne var anlamadım ? 8 GB ram koymak sorun değil ki istersen 10 da koyarsın, önemli olan bunun yanında uygun fiyatlı olması. Bir de 6 GB versiyonu da varmış ki ne fark edecek onu da anlamadım ? 6'yı koyan 8'i de koyar zaten ki koymuş. Şunu da diyeyim, 820'miymiş 830'muş artık çok bir önemi kalmadı. Az bir zaman sonra (ki şu anda bile çoğunluk için bu böyle) telefonların performansları arasındaki farkı testler dışındaki ortamlarda göremeyeceğiz. Bu işin de sınırlarına yaklaşılmaya ve telefonların daha fazla hızlandırılmasına gerek kalmamaya başladı. Şu anda benim için en iyi telefon en iyi kamerası olan telefondur. Bunun dışında hepsi birbirinin aynısı... Bu konu ve fiyat dışında birini diğerine tercih etmek için bir sebep bulamıyorum.

  • Arkadaşlar bu telefona 8gb rami whastapp yapın diye koymamış adam arkasında 3 kamera var hepsi aynı anda çalışıyor kafana taktığında bu kamerayı kendi evinni odasının içine bir bilardo masası koyup bilardo oynuyabilcen . yani sanal gerçeklik için :)

  • bu özelliklerdeki cihaza 8gb ram az en az 12 olmalıydı

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.