Şimdi Ara

tektaş pırlanta fırsatı, alyanslar ve kişiye özel takı tasarımı (İSTANBUL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
119
Favori
121.771
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ozkanozdenn kullanıcısına yanıt
    öncelikle çok teşekkür ederim sizinle olan sürecimiz ticaretten öteydi benim için kimse kimseye güvenmez iken beni tanımadığınız halde ofis dışında yüzüğü bana emanet etmeniz benim için gurur vericiydi umarım hayatınız boyunca sizin gibi iyi niyetli insanlar çıkar karşınıza aldığınız ürünleri güle güle kullanın ben teşekkür ederim :)
  • PCkopat065 kullanıcısına yanıt
    iyi dilekleriniz teşekkürler müşteriden öte bir dost kazandırdınız bana sizi mahçup etmeyip ve mansur beyi memnun edebildiysem ne mutlu bana tekrar hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khedira_34 -- 17 Nisan 2017; 10:27:59 >
  • Hocam merhaba, konuyu yeni gördüm, elinize sağlık gayet detaylı izah etmişsiniz, gayret göstermişsiniz.

    Bende eşimin tek taşını yenilemek istiyorum, bizde kuyum işlerimizi hep kapalıçarşı'dan hallederiz, 20 senedir gittiğimiz bir ağbimiz vardı ama artık bulamıyoruz onu, neyse siz hep dükkanda oluyor musunuz zaten gelirsek, gelmeden bir haber ederiz, tanışmayı isterim.

    merak ettiğim konu, elimdeki tek taşı yenileyeceğim için, onu çok degerini düşürmeden alabilecek birini bulabilmek ve daha iyi-büyük bir tek taş sahibi olabilmek. bu durumlarda politikanız nasıl oluyor? tabi taşı görmeniz lazım biliyorum ama o zaman satın aldıgımız kuyumcu abimiz, yıllar sonra yenileyeceğin zaman bana gel, aynı oran-fiyattan geri alırım, yenisini begenir farkını verirsin demişti.

    2011 senesinde yaklaşık 3500 TL gibi bir para vermiştim ama bu işten çok anlamıyoruz, daha iyisini bulabilir miyiz yoksa bize aynı kalite ürünü daha pahalıya mı satarlar çekiniyorum açıkcası.

    hayırlı işler.




  • kvadankpakal kullanıcısına yanıt
    merhabalar teşekkür ederim genelde dükkanda oluyorum fakat zaman zaman dışarıdada işlerim oluyor kapımız herzaman açık bekleriz.

    taş eğer gia hrd veya ıgl sertifikalı ise fazla bir kaybınız olmaz fakat dükkan veya mağaza sertifikası ise taşı görmem gerekiyor
    geçenlerde forumdan bi arkadaşımızda sizinle aynı süreci yaşadı farka belirtmek istemiyorum sertifikada yazanın 3 basamak altıydı taş satın aldığı mağazaya iade etmek zorunda kaldım sizin elinizdeki sertifika bilgilerini mail veya whatsup yoluyla iletin elimden geldiğince yardımcı olurum pmden istediğiniz taş boyunu ve bütçenizi gönderebilirsiniz iyi günler
  • Hocam merhabalar, biliyorum yeri burası değil ama konuyu görünce sormak istedim.

    Eşime yıldönümü için aşağıdaki ürünü almayı düşünüyorum.Normal taşlara param yetmediği için buna yöneldim.Laboratuvar taşıymış. Hakkında fikriniz var mı? Kararma vs yapar mı? Çok teşekkürler. Hayırlı İşler



    https://www.markafoni.com/markiss-224-carat-kolye-mcrk0480-138838158218.html

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Darktemplar1903 kullanıcısına yanıt
    günaydın merhabalar bence gereksiz marka ve sözde sertifikaya para ödeyeceksiniz atsan atılmaz satsan satılmaz bi ürün yerinizde olsam 14 ayar swaroski bi kolye alırdım bu bütçelere çok rahat bulunur vaktiniz varsa gerekirse benzer bir modeli ben bakabilirim teşekürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khedira_34 -- 21 Nisan 2017; 9:9:36 >
  • Biraz geç de olsa diğer arkadaşlara fikir ve güven vermek amacıyla yaptığım alışverişten biraz bahsetmek istiyorum. Öncelikle arkadaşın sultan Ahmet'te yer alan atölyesine gittim orada 0,42 E color taşta karar kıldık yüzük modelini ise siz beğenip arkadaşa yolluyorsunuz o da ona uygun şekilde imal ediyor. Ödemenin bir kısmını havale ile gerçekleştirdim geri kalanı yüzük tesliminde elden ödedim. Arkadaşla bir cafede buluştuk kendisi laptop ve yüzüğün içindeki seri numarasını görmemiz için gerekli bir kamera ile geliyor. Kamera ile gıa sertifikasında yer alan numarayı yüzüğün içinde gözle görmemin mümkün olmadığı numara ile karşılaştırıyorsunuz. Arkadaş alışverişin her aşamasında gayet ilgili ve sıcak davranıyor. Aldığınız yüzükle birlikte hem gia hem firma sertifikasını size teslim ediyor hatta kurda yaşanan bir oynamadan dolayı 10 tl yi bile iade etmişti bana. Ben alışverişten gayet memnun kaldım, kız arkadaşımın verdiği yanlış yüzük numarası yüzünden ufak bir sıkma yapıyor onun da değişimi yönünde arkadaştan söz aldık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kendisinden daha önce kapora göndererek sipariş ettiğim yüzüğü Cuma günü teslim aldım. Cumartesi yani dün de teklif yapıldı, yüzük gerçekten çok güzel olmuş. Özel tasarım bir model beğenmiştik, büyük pırlanta zincirlerinden birindeki modelin birebir aynısını ordaki indirimli son fiyat dedikleri rakamın yarı fiyatına aldım. GIA sertifikalı, aynı karat, renk ve berraklık değerlerine sahip, benim taş 3x excellent ayrıca;)



    Yüzüğün sertifikasına ait kodu özel bir kamera sistemi ile videoya çekip gönderdikten sonra kalan miktarı hesabına geçtim, güvenli kargo ile 1 günde ulaştı elime.



    Yüzüğün ağırlığı biraz az gelince altın fiyatına göre iade yaptı, halbuki biz model dahil şu fiyat diye anlaşmıştık, inanın o iadeyi kendisi hesaplayıp yapmasa benim aklıma bile gelmezdi :) O kadar iyi niyetli, hakkaniyete dikkat eden bir esnaf. Zaten alışveriş süreci boyunca bunu siz de hissediyorsunuz.



    Son olarak kendisini mutlaka ziyaret etmek isterim İstanbul’a gittiğimde, edeceğim de zaten;)



    Buradan hayırlı işler, bol kazançlar dilerim tekrardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • chilekesh1903 C kullanıcısına yanıt
    Aldığınız ürünün hayırlı olmasını dilerim iyi günlerde kullanın musait olduğunuzda getirin gerekeni yaparız iyi kandiller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • skd13 S kullanıcısına yanıt
    Öncelikle teklifinizi Kutlarım umarım sizin için hayırlı bereketli yeni bir sayfa açılmış olur ayrıca ortaya çıkan ürünü beğenmenize sevindim iyi günlerde kullanın iyi kandiller.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: khedira_34

    Öncelikle teklifinizi Kutlarım umarım sizin için hayırlı bereketli yeni bir sayfa açılmış olur ayrıca ortaya çıkan ürünü beğenmenize sevindim iyi günlerde kullanın iyi kandiller.

    Teşekkür ederim. Bugün teklif sonrası ilk iş günüydü, mesai arkadaşları da çok beğenmiş yüzüğü. :)



    Hayırlı işler tekrardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaştan ilk alanlardan biri de benim,önceki mesajlarımda yazdım.çok memnun kaldığım bir alışveriş oldu. hayırlı satışlar dilerim.
  • https://www.glorria.com/glorria-beyaz-altin-tektas-yuzuk

    hocam şu yüzük hakkında fikrin nedir bir kaç güne almam lazim, keske daha önce denk gelseymisim, konunuzu yeni gördüm, fikrinizi söylersiniz çok memnun olurum, hatun bunu beğenmişti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tefotevfik T kullanıcısına yanıt
    Allah razi olsun iyi günlerde kullanın :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba üstad internette 18 ayar 5 tas yuzuk satiliyor 1350 1600 tl arasinda 0.37 karat diyor h renk diyor j renk diyor kimisinde ortalama 18 ayar yuzuge 0.37 - 0.40 karat arasinda bir yuzugun nakit alimi nekadara olabilir sizde nakit alacak olursak uluslararasi sertifikali olmasi gerekiyo tabi maliyetimiz bunun uzerindemi olur? Bu internette olanlar makulmudur? 21Numara parmaga gore diyelim





    Urun de bu reklam olmamasi icin kirptim bu sekil bi yuzuk suanki fiyatida 1381 tl indirim cekiyle 1308 tl ye geliyor bana alsammi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bir miktar araştırma ve görüşmeden sonra yüzük siparişi verdim. İstediğim modele yakın bir modeli hazırladı barış bey. Genel olarak üründen ve iletişimden memnun kaldım. Elinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştı. Ürün 30 karatın altında olduğu için gia sertifikalı olmuyormuş. O biraz can sıksa da bütçeye göre yapacak birşey olmadığı için çok sorun etmedim. Yüzüğün fotoğrafını çekme işi de sıkıntı . Pırlantaya odaklanma sorunu var. Sanırım iyi bir makineyle uygun ortamda çekmek gerekiyor. Barış beye teşekkür ediyorum . Hayırlı işler diliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barış bey ile bende çalıştım, beştaş yaptı eşim için, hızlı kargo yapıp cumartesi gününe yetiştirdiği için çok minnettarım. Ölçü, parlaklık her şey sorunsuzdu. Kullandığı taşlar 0.30 altı olduğu için gia sertifikası yoktu. Çokta gerek yok taş ışıl ışıl ben burdayım diyor. Barış bey o kadar ilgili ki sanki müşteri kendisi. İşten vakit ayırıp bu yazıyı bile yazamadım 8 nisanda teslim aldım kendisinden yüzüğü kargo ile. Sonuna kadar güvenebilirsiniz..
  • takip. max 2000-2500 alabileceğim yüzük modelleriniz, listeniz varsa özelden gondermeniz mümkün mü?
  • dreamer99 D kullanıcısına yanıt
    allah razı olsun sertifika konusunda haklısınız malesef 0.30 karat altı gia sertifıkası bana özel bir durum değil tüm dünyada bu şekilde iyi günlerde kullanın
  • Camperz C kullanıcısına yanıt
    ben tesekur ederım güveniniz için allah razı olsun tekrar hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.