Şimdi Ara

Marantz pm7005+marantz na6005+indiana line diva 665

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Marantz pm7005+marantz na6005+indiana line diva 665 sistemim var. Hifi olayına yeni girdim. Hevesim çok, bilgim hiç yok. Gerek sistem üzerine gerekse hifi Üzerine Her türlü önerinize ve bilgilendirmenize açığım. Var olan sistemden daha fazla verim alabilmek adına neler yapabilirim? Şimdiden katkıda bulunan herkese teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sisteminizde eksik gördüğünüz noktalar nelerdir ? Size göre ne eksik veya ne fazla ?

    Kombinasyon olarak güzel bir sistem olmuş, İndiana Line markasını dinlemek nasip olmadı açıkçası.

    Şuan ki sistemden daha fazla verim almak için, dinlediğiniz parçaların kalitesini arttırabilir. Bunların yanında şuan ki kablolalamanızı bilmiyorum. Ufak upgradeler ile daha güzel sonuçlar almak mümkün olacaktır.

    Sistem yerleşimi vs vs. hepsi etken. Diliniz varsa yabancı kaynaklara da göz atmanız da yarar var...
  • Merhaba öncelikle hayırlı olsun demek isterim. İndiana line markası, çok sevdiğim ve fiyat/performans açısından beğendiğim ürünler, her ne kadar tecrübelerim nota ve tesi serisi ile sınırlı olsa da, diva serisinin de fiyatının üzerinde çaldığını tahmin etmekteyim. Öncelikle ana bileşenler olarak çok yeterli bir sisteminiz var, hiç bir şekilde kısa ve orta vadede ana bileşenleri değiştirmeyi düşünmeyim. Önerim öncelikle yerleşim ile ilgili olacaktır. Yapabiliyorsanız hoparlörleri duvardan uzaklaştırın, yanında büyük ebatlı mobilyaları uzak tutun. Sahneyi doğru oluşturacak mesafede dinleme yapmaya çalışın. Kablo olaylarına hemen girmeyin, biraz kulağınızın sisteme alışmasını bekleyin, eksikleri belirleyip ona göre kablolar alın. Kabloları mümkünse denemeden almayın. Çok fazla sisteme para harcamayın. Onun yerine canlı müzik dinleyebileceğiniz, gerçek enstrüman sesini duyabileceğiniz yerlere gidebilirsiniz.
    iyi günlerde kullanın.




  • Arkadaşın sisteminde giriş seviyesindeki bir dinleyici için aslında eksiklik yok (bende giriş seviyesi bile sayılmam) ama kaşıntıyı gidermek namına kablo vs aldırmak lazım yoksa tatmin olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Salonun akustiği çok kötüymüş. Ben hiç dinlememişim şimdiye kadar 😊 Salonun diğer duvarına doğru kurdum sistemi bir de hoplardaki fazladan kablolara kısalttım. Şu an çok keyifli geliyor müzik dinlemek hele de flaclarda tadından yenmez. Artık bu saatten sonra kulağımı ehlileştirip, hifi alanında teorik bilgimi artırmam laZım. Yazılı materyaller var mı tavsiye edeceğiniz. Bunun haricinde duvara akustik için birşeyler asmayı düşünüyorum. Bir de resim atayım dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marantz pm7005+marantz na6005+indiana line diva 665

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tozlukları Çıkartabilirsin sesi perdeliyorlar azda olsa bence, zaten sürücülerden ses çıkışı olacağından toz tutmaz fazla diğer tarafları bez ile kolayca silersin toz toplarsa.
  • Kulelerin altına çivi ve çivininde zemini çizmemesi için metal pullar konusunda fikir verebilecek var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indiana line diva 665 sinema için nasıldır? ikinci el almayı planlıyorum
  • sinema için Marantz SR 6010 veya üstü bir AVR ile desteklerseniz keyifinden geçilmez , Center surround ve Subwoofer ile süper olur selamlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunhun34 -- 11 Mart 2020; 18:57:20 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hunhun34

    sinema için Marantz SR 6010 veya üstü bir AVR ile desteklerseniz keyifinden geçilmez , Center surround ve Subwoofer ile süper olur selamlar
    Hocam İndiana Line DİVA 655 i ikinci el satın aldım. -Yarın geliyor- Satan kişi sinema değil müzik ağırlıklı dedi. ben Yamaha rx-v373 ile sinema ağırlıklı kullanacağım. sizce doğru mu yapıyorum?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendo -- 11 Mart 2020; 19:0:46 >
  • Sinema için önemli olan subwoofer ve iyi surround lardır sizn aldıgınız hoplar front olarak işinizi görür diye düşünüyorum ben yenilerini dinlemiş ve beyenmiştim iyi fiata aldıysanız ve sorunsuzsa sinemada front olarak kullanılır diye düşünürüm selamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.