Şimdi Ara

Conax Modül - LG TV - Kablo TV HD Problemi Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
5.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Bir sorunum var ancak ne yazık ki kimse yardımcı olamıyor. Kablo TV HD kutu kullanıyorum ve arıza yaptı. Televizyon ise LG 49UH770V.

    hepsiburada'dan Conax Modül aldım HD KabloTv destekli ancak televizyona takmama rağmen kanal arama konusunda sorun yaşıyorum. Hiç bir kanalı bulamıyorum ve kaynakta yok. Firma yardımcı olmuyor kartta sorun yok diye. Kablo TV yardımcı olmuyor kart bizi bağlamaz diye ve arada kaldım. Bilen ve yardımcı olabilecek olan varsa çok mutlu olurum.

    Benden size bir tavsiye. Böyle çözümü tam sunmayan firmalardan alışveriş yapmayın.

    İyi pazarlar.



  • Kanal bulamadığına göre ülke ayarlarında ya da bağlantıda sorun var. Kanal aramadan önce ülkeyi Finlandiya yapınız. Otomatik arama 530 mhz 6900 256 qam şeklinde arama yapınız. Kablo bağlantısını anten girişine anten girişi ile takmanız gerekiyor. Bağlantı hatalı ise de kanal bulamayabilir. Eskiden analog yayınları aldığınız şekilde bağlantı yapmanız gerekiyor.
  • serdar_ayberk S kullanıcısına yanıt
    Sanırım Satellite girişine değili diğer girişe takacağım. Bunu yaparken dönüştüğücü filan mı lazım. Zannediyorum sorun bu. Zira kutudan gelen uç anten girişine oturmaz.
  • MacHook M kullanıcısına yanıt
    Evet diğer girişe takacaksınız. Bir tane  Conax Modül - LG TV - Kablo TV HD Problemi Hk. fotoğraftaki girişten almanız gerekiyor. Elektrikçi de bulabilirsiniz. 1 en fazla 2 TL'dir.
  • kanal bulması için modül gerekmiyor yayını açmak için abone kartı istiyor oda modüle takılıyor... nedense herkes Teledünya'yı uydu ile karıştırıyor DVB-C kablo tv... DVB-S değil... farklı dillerde konuşuyorlar...
  • arkadaslar sorunuza cevap yazmıslar ama bende ilave edeyim istedim
    size gelen teledünya kablosunu normal tv nizin arkasındaki analog tv grişine takıcaksınız serdar arkadasın resmini verdiği aparat ile
    tvnizden de hem dijital hemde analog aratın kanallarınızı
    elinizdeki teledünya kartınızıda almış olduğunuz conax modülle tvye takıp yaynlarınıza bakıcaksınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.