Şimdi Ara

2si1 'Ağırlığı 2 ton' Teknoloji ve Oyun Programı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Speed-Step kullanıcısına yanıt
    Atip tutmuyorum ben birsey demedim ki ben Ataturkcuyum dedim sen neci olursan ol :) Ataturkculuk pek gözel :) Biz böyle iyiyiz tum turkler! Yanlzi anlamadigim sey neden rahatsiz oldun benim Ataturkcuyum dememden bu forumda Ataturkcuyum demek yasaklandi mi? Pardon Turkiye deki bir foruma yazi yazdigimi unutmusum.
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    ataturkcuyum dedim diye cildirdi adam! oysa ki ne severdim su mesajlarini görene kadar. Internetim kesilmesin diye mi el öper oldular bilmiyorum ama bu sitede editorlerde bozulmus ben susar bundan sonra!
  • yunusdgn Y kullanıcısına yanıt
    Bu ülkenin en çok içine edenler Atatürk'ün arkasına saklananlardır bunu araştıran bilir. Ecevit'ten başka efsane bir lider çıkaramayan o kesim (şimdi bile) diğerlerinin çıkardığı ülkeyi kurtarmaya çalışan efsane liderlerin Atatürkçülük elden gidiyor diye önünü kesti. Bu yüzden insanlar Atatürkçüyüm diyenlerden korkar oldu.
  • Primative P kullanıcısına yanıt
    Atmaaaaaaa Din kardeşiyiz, hiçbir Atatürkçü Atatürk'ün arkasına saklanmaz (Çünkü buna ihtiyacı yoktur) bu biiiiir, ikincisi Atatürk'ten sonra ülkeyi 2.Dünya savaşına sokmayan, ülkeyi serv denen peşketen döndürüp, şimdiki sınırlarına geri kazandıran efsane lider İnönü efsane değilde nedir (tabii ondan önce ülke için savaşmış deha komutanlığını unutmayalım) ve sonrada Kıbrıs Fatih'i Ecevit. Hiçbir Atatürkçü "Atatürkçülük elden gidiyor" diye bağırmaz, tam tersine Din istismarı yaparak para kazanan sözde din adamları Osmanlı ve Cumhuriyet tarihi boyunca hep "Din elden gidiyor " diye haykırmışlardır, tıpkı şimdi olduğu gibi. Türkiyeyi olduğu yerde saydıran hatta geri düşmesini sağlayan hep bu aynı zihniyettir. Şu anda Türkiye Cumhuriyetinde efsane lider ne sağda ne solda yok. Son olarak bu Ülkede kimsenin Atatürkçüden korktuğu yok zira Herkes gayet iyi bilir ki Atatürkçü düşünceye sahip kimse Aklıyla hareket eder, tek silahı aklıdır. bunu baya iyi sallamışsın (yersen hesabı) bu ülkede sadece bazıları devranın dönüp kaçınılmaz sonun gelmesinden korkuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extreme Victory -- 7 Şubat 2017; 12:48:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Bana 'Sağır İsmeti' savunma şimdi gülesim geldi . Atatürk'ün son yıllarında İsmet İnönü ile arası nasılmış araştır, yaptığı saçmalıkları araştır iki dakika bak Google orada. Ayrıca Ecevit'ten ben de bahsettim farkındaysan .
    Şuanda bile liderlerin önüne Atatürk'ü çıkartmak Atatürkle karşılaştırmak ne oluyor? Atatürk'ün önüne saklanmak filan mı oluyor . Ölü adamı niye rahat bırakmıyorsunuz biraz saygınız olsun. Çıkarın şimdi adam gibi lider onunla karşılaştırın onu savunun. Ayrıca ben her Atatürkçü Atatürk'ün arkasına saklanıyor demedim. Atatürk'ün arkasına saklanan bir kesim var dedim kendisi hiçbir şey yapamayan her seferinde Atatürk'ü ortaya atan bir kesim. Atatürk'ün sadece kendi Ataları sanan bir kesim ve diğer insanları Atatürk'e düşman eden bir kesim. Onlar da Atatürkçüyüm diyor. Aynı şekilde Müslümanım deyip İslam'ı kötü tanıtan kesim gibi yani senin anlattığın kesim gibi.
    Pehhhh. Atatürkçüler aklıyla hareket ediyormuş tek silahları akılmış . O zaman o kadar güçlü değilmiş o silah. Gören de bizi Atatürkçüler uzay çağına çıkardı son 15 senedir geri indik der. 2. Dünya Savaşına giren devletler bile şuanda teknolojinin zirvesindeler, uzaya filan çıkıyorlar biz milli uçaklarımızı yeni yapmaya çalışıyoruz. O kadar akıllıysalar yapsalardı ya o zaman yıllardır tek parti yönetiler ülkeyi.
    Hadi onu geçtim millete hizmet etselerdi bari o zaman hastaneler yapsalardı yollar yapsalardı da şimdiki hükümete kalmasaydı yapacak bir şey, bilimle sanayiyle uğraşsaydı şimdiki hükümet. Ben küçükken astım hastasıydım o zamanlar hastanelerde neler çektiğimi bir ben bilirim bir de Allah. İnsanlar o zaman hizmet görmemiş ki güvenmiyor kimse o zihniyete, kimse dönmek istemiyor o günlere.
    Kısacası öncekiler batırdı şimdikiler de altında kaldı. Hükümet onu mu düzeltiyim bunu mu düzeltiyim derken bilime sanayiye yoğunlaşamadı. Böylece geri kaldık. Şimdiki hükümetin saçmalıkları da ayrı bir dert. Ülkede aklı başında insan yok.




  • Primative P kullanıcısına yanıt
    2si1 'Ağırlığı 2 ton' Teknoloji ve Oyun Programı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Ona bakan kör derler
  • Primative P kullanıcısına yanıt
    Evet, senin için bu'da uygun bir cümle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extreme Victory kullanıcısına yanıt
    Aynen haklısın
  • Ataturkcuyum Turkum ve Ne mutlu Turkum diyene! Ha benden mi korkuyorsunuz korkun, ha beni mi sevmiyorsunuz sevmeyin, ha beni mi iplemiyorsunuz iplemeyin! Ben sizin icin yasamadim yasamiyorum ben kendim ve Turk milleti icin yasadim ve yasiyorum. Nokta.
  • Bizim insanımız kendisi gibi düşünmeyeni görünce eli ayağı titriyor hemen klavyeye sarılıyor akp'li chp'li ilan ediyor,tahammül sıfır.

    Kaldi ki Mesut abi partizan biri de değil,Mesut abiyi yıllardır takip ediyorum kendisi realisttir yani ideolojisi her ne ise ters düşse bile her konuda eleştirir.Bir kelimesinde yola çıkıp ''şucu bucu'' ilan etmek izansızlıktır.

    Teknoloji ve oyun programının yorumlarında şu ideoloji tartışmalarını görünce bu eğlencemizden de sogutuyorsunuz ya ne diyeyim
    Tebrikler

  • Erdi vesteli çaktırmadan nasıl ezdi, nasıl ezdi...LGnin saçma tv hatasına benzer bir hatayı vestel hiç yapmadı dikkatinizi çekerim.

  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.