Şimdi Ara

ONBOARD grafik işlemcisi HARİCİDEN daha performanslı?????????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sa arkdaşlar. dell 5559 laptopumda radeon r5 m335 ekran kartı, işlemci intel 6500u intel hd 520 var. mortal kombat 10 ve ac brotherhoodu yükledim ve oyunlarda harici ekran kartı çalışmadığını farkettim. catalyst control center dan oyunları yüksek performansa ayarladım. harici çalışmaya başladı fanların dönüş hızı falan artmasına rağmen fpsler hepten düştü. onboard grafik kartı(intel hd 520) harici ekran kartından (radeon m335) daha iyi çalışıyor. sıkıntı nedir acaba? driverlar tam güncel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Doğrudur hocam. Bu gereksizliği bir çok bilgisayarda ben de görüyorum ve yeni nesilde de devam ediyor. İki grafik kartı da benzer performansta. Bazı oyunlarda birbirine çok sayılmasa da üstünlük sağlıyorlar ama harici grafik kartı olarak bu kartların kullanılması çok saçma.(r5 m430 var yeni nesilde mesela. Hd 620 ile benzer performans sergiliyor o da)



    http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphics-Cards.13849.0.html



    Şuradan bakabilirsiniz kartların performansına.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yani harici için fanlar çalışıyor performansı daha düşük olması için mi? Açıkçası bu çelişkiyi ben anlamadım. Yani ac Brotherhood eski bir oyun yüksek ayarlarlarda onboard grafik kartı bile onu oynatması gerekirken haricide kasıyor 😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.